Patia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oto Bąbelek z Jędrzejowa . Został wyaadoptowany do Wieliczki ale wkrótce potem jego pan wyjechał z Polski . Bąbelek znów szuka domu. Jest odrobaczony , zaszczepiony , będzie , prawdopodobnie ,dużym psem. Od jutra ma miejsce w hoteliku . Bardzo potrzebny domek tymczasowy i oczywiscie stały. Dziewczyny pomagajace kieleckim i jędrzejowskim biedakom mają pełne ręce roboty . Trzeba Bąbelkowi znaleźć dom tu w Krakowie , nie ma sensu , żeby wracal do Jędrzejowa . Trzeba go ogłaszać ! Można z moimi namiarami 012 288 24 81 0 602 722 040 [email protected] Quote
karusiap Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 slicznosci,oby szybko znalazl ten jedyny domek... Quote
Patia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 ALLEGRO: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294675618 Quote
erka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bardzo dziękujemy Patii ,że odebrała Bąbelka od tych ludzi i zajęła się nim:iloveyou:. Niestety facet wyjechał za granicę, zostawił psa z kilkunastolatkiem i babką, która , jak teraz twierdzi nigdy nie zgadzała sie na adopcję i zrobiono to bez jej wiedzy. Stawiała nas pod ścianą, żądając natychmiastowego zabrania szczeniaka/ za dużo robi kup i sika:angryy:/, w przeciwnym razie wyrzuci go na ulice , albo otruje:mad::angryy:. Bąbelek bardzo wyrósł przez ten czas, bo jeszcze w Jędrzejowie wyglądał tak:lol:: Quote
Patia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Erka , on faktycznie ma trzy miesiące , tak jak mówiłaś . Dzieki Camarze :loveu: Bąbelek zostanie ogłoszony w Wyborczej ,ma juz Allegro i ogłoszenie na Zwierzaki w Krakowie . Quote
Patia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Erka , wyslij mi Waszą umowę adopcyjną . Quote
erka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Patia, to muszę powiedzieć Potter, bo to ona wydawała psiaka i dawała swoją umowę. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc!:loveu: Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ale caculek :loveu: Może do Kundla go zgłosić ?? Quote
Patia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 W kundlu przez dłuższy czas będzie tylko jedno miejsce dla "naszych" psów ze wzgledu na tragiczną sytuacje w Harbutowicach ( 100 psóe pozostało bez opieki , opiekunka w szpitalu ) . W ten czwartek ja wyjeżdżam na cały dzień więc odpadam . Może być problem z kundlem . Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Miałam na mysli wysłanie e-maila ( ze zdjęciami ) do Pani Magdy z prośbą o pokazanie małego ;) Quote
Patia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Racja ! Nie wiem czy się zmieści , bo dużo ogłoszeń o zaginionych ale spróbować mozna , dziekuję ! Quote
Patia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Bąbelek był ze mną na spacerku , dosyc dobrze radzi sobie na smyczy jak na takiego malucha. Apetyt ma przeogromny , ładnie je suchą karmę . Ponieważ on będzie chyba duży zapytam lekarza czy nie kupić mu specjalnej karmy dla szczeniat ras dużych no i czy nie potrzebuje preparatów z wapnem. Zapłaciłam hoteli za tydzień z góry , pieniądze dotałam od byłych włascicieli. Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Wapienko pewnie potrzebne :p Może przez tydzień znajdziemy DT :razz: Quote
black sheep Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Napewno duży urośnie? Tak jak myslicie jaki? Quote
Patia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Ponieważ Bąbelek jest spory i szybko rosnie jutro lekarz skontroluje stan jego koścca i bedziemy wiedziec czy konieczne jest podawanie wapna lub innych preparatów. Kupiłam mu Royala dla szczeniat ras duzych , musi jesć dobrą karmę , to ważne dla jego prawidłowego rozwoju . Dziś miałam już dwa telefony w jego sprawie :cool3: Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Chłopczyk jest ładny ... więc może szybko znajdzie domek :loveu: Quote
irysek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cudny psiak, a paznokcie czyje na tym zdjeciu widac? Quote
Patia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Rozmawiałam z panem Tomkiem , Bąbelek czuje się dobrze , apetyt ma taki , ze zjada miskę prawie :cool3: . Poproszę Agę i Jagienkę , które jadą jutro rano do hotelu , żeby przywiozły Bąblowi jakieś zabawki . A pazurki moje :oops: Quote
monita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ładne, ładne :p Hmmm ... ja mam kasę z bazarku ( nie dużo bo jakieś 30 złotych ) więc może się przyda dla małego :razz: Quote
Patia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Monita , dziękuję :loveu: Bąbelek jest zdrowy , badał go lekarz , rozwija się prawidłowo . Ma juz 5 obserwatorów na Allegro , piekniś:loveu: Quote
Recommended Posts