Jump to content
Dogomania

Bąbelek , teraz Borysek u Sylwi i Basi w Krakowie ; szczęśliwe psie dziecinstwo :)

Recommended Posts

Posted

Oto Bąbelek z Jędrzejowa . Został wyaadoptowany do Wieliczki ale wkrótce potem jego pan wyjechał z Polski . Bąbelek znów szuka domu.
Jest odrobaczony , zaszczepiony , będzie , prawdopodobnie ,dużym psem.
Od jutra ma miejsce w hoteliku . Bardzo potrzebny domek tymczasowy i oczywiscie stały.
Dziewczyny pomagajace kieleckim i jędrzejowskim biedakom mają pełne ręce roboty . Trzeba Bąbelkowi znaleźć dom tu w Krakowie , nie ma sensu , żeby wracal do Jędrzejowa .
Trzeba go ogłaszać !
Można z moimi namiarami
012 288 24 81
0 602 722 040
[email protected]

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy Patii ,że odebrała Bąbelka od tych ludzi i zajęła się nim:iloveyou:.
Niestety facet wyjechał za granicę, zostawił psa z kilkunastolatkiem i babką, która , jak teraz twierdzi nigdy nie zgadzała sie na adopcję i zrobiono to bez jej wiedzy. Stawiała nas pod ścianą, żądając natychmiastowego zabrania szczeniaka/ za dużo robi kup i sika:angryy:/, w przeciwnym razie wyrzuci go na ulice , albo otruje:mad::angryy:.

Bąbelek bardzo wyrósł przez ten czas, bo jeszcze w Jędrzejowie wyglądał tak:lol::

Posted

Erka , on faktycznie ma trzy miesiące , tak jak mówiłaś .

Dzieki Camarze :loveu: Bąbelek zostanie ogłoszony w Wyborczej ,ma juz Allegro i ogłoszenie na Zwierzaki w Krakowie .

Posted

W kundlu przez dłuższy czas będzie tylko jedno miejsce dla "naszych" psów ze wzgledu na tragiczną sytuacje w Harbutowicach ( 100 psóe pozostało bez opieki , opiekunka w szpitalu ) . W ten czwartek ja wyjeżdżam na cały dzień więc odpadam . Może być problem z kundlem .

Posted

Bąbelek był ze mną na spacerku , dosyc dobrze radzi sobie na smyczy jak na takiego malucha. Apetyt ma przeogromny , ładnie je suchą karmę .
Ponieważ on będzie chyba duży zapytam lekarza czy nie kupić mu specjalnej karmy dla szczeniat ras dużych no i czy nie potrzebuje preparatów z wapnem.
Zapłaciłam hoteli za tydzień z góry , pieniądze dotałam od byłych włascicieli.

Posted

Ponieważ Bąbelek jest spory i szybko rosnie jutro lekarz skontroluje stan jego koścca i bedziemy wiedziec czy konieczne jest podawanie wapna lub innych preparatów.
Kupiłam mu Royala dla szczeniat ras duzych , musi jesć dobrą karmę , to ważne dla jego prawidłowego rozwoju .
Dziś miałam już dwa telefony w jego sprawie :cool3:

Posted

Rozmawiałam z panem Tomkiem , Bąbelek czuje się dobrze , apetyt ma taki , ze zjada miskę prawie :cool3: .
Poproszę Agę i Jagienkę , które jadą jutro rano do hotelu , żeby przywiozły Bąblowi jakieś zabawki .

A pazurki moje :oops:

Posted

Monita , dziękuję :loveu:

Bąbelek jest zdrowy , badał go lekarz , rozwija się prawidłowo .
Ma juz 5 obserwatorów na Allegro , piekniś:loveu: