Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris z tym to chyba ostrożnie, bo to szkrabeczek, a jak się przeje i brzusio nie podoła? Lepiej już rankiem, bo wtedy jej organy ruszą do pracy
i Malzina szaleństwami swoimi wszystko pospala!!!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bunia']Wspaniałe wieści od rana :multi:
Neris proszę - wysadź dzisiaj pocztę :angryy:[/quote]
Buniu ale mam nadzieję, że albo miejscowy budynek albo mailową i też własną ;) !!!

Posted

Jest dobrze!!!!

Płuca - NADZWYCZAJNA poprawa. Malizna bardzo była niezadowolona z obmacywania, ale to jeszcze zniosła.

Potem nadeszła pora na nowy wenflon.

Malizna wydawała z siebie ostrzegawcze pomruki

- Załóżmy jej kaganiec - zaproponowała Neris
- takiemu szkrabkowi? Damy radę! - odważnie stwierdził pan doktor

A Malizna doktora ciabach!!!! Na szczęście doktor ma niezły refleks... no i niestety na resztę wizyty Malizna była już opancerzona... przy poprzedniej wizycie była cichutka jak trusia a dzisiaj darła japę tak, że mało nie dostałam zawału!

Temperatura 38,2C
Od środy utyła 25 dag! Teraz waży 3,65kg. To naprawdę dużo!

Posted

Pan doktor sprawdził żabulca pod kątem neurologicznym i mówił, że wszystko IDEALNIE.

Malizna go znienawidzi, mówię Wam...

Stukał, pukał, ciągał nóżki, ciskał nerw udowy... taki niedobry, niedobry doktor.

Wróciliśmy taksówką. Zeszłym razem kierowca autobusu wywiózł mnie 2 km dalej i wracałam po ciemku szosą i szczerze mówiąc popłakiwałam sobie. A dzisiaj ten sam jeździ...

Posted

ja mieszkam między przystankami, od drogi mam 700m. I kierowcy zawsze zatrzymują się przy mojej "przecznicy". Wtedy mam do przejścia tylko te 700m, a normalnie od przystaku 2 km...

Tamten kierowca niemiły był, chociaż widzial że mam ogromne zakupy i chorego psa na rękach.

Posted

To ja siedzę dziś w domu bez kompa z kolejną awarią prądu a tu takie wieści!!!!!!!!

Sunia jestem z ciebie dumna jak pawica i tak trzymaj!!!
Neris a znasz tego "miłego" kierowce?

Posted

Większość to mili ludzie, tylko ten jeden niedorobiony lekko... ale on jeździ od 15 więc jak pojadę rano to będzie jakiś fajny. Mam nadzieję...

Posted

Nie zaspała tylko od rana łobowionzki...

Mała ładniusia, je, cieszy się, leje na terakotę i nic sobie z tego nie robi.

Sarcia po 36-godzinnej głodówce ożyła i zażądała obiadu.

Z nieba leci ohydna maź, ja protestuję!!!!