Guest Elżbieta481 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Bardzo lubie ta psinkę,choć zawsze ze strachem tu patrzę,ciagle pamiętam naszą Majunię..:-( E Quote
Neris Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Wczoraj wieczorem odszedł adoptowany w 2006 z naszego schroniska psiak, cierpiał na padaczkę, jego właściciele ciężko to przeżywają, strasznie płaczą... boję się dnia w którym to się stanie z Malizną. Ale na razie Bogu dzięki jakoś się trzymamy... Quote
Neris Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Mała PODŁA rybka wywala rzeczy z szafy i kładzie się na nich :mad: A czuje się w miarę dobrze, jednak długotrwałe branie luminalu trochę ją zmieniło, bywa że śpi bite kilka godzin, bywa nieobecna. Ale jak tylko dzwoni Olenkaf Malizna przybiega i drze się jak opętana :evil_lol: Quote
Neris Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Jest, jest... Ona jest nietykalna, musi być i już. Quote
Isadora7 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Neris']Mała PODŁA rybka wywala rzeczy z szafy i kładzie się na nich :mad: A czuje się w miarę dobrze, jednak długotrwałe branie luminalu trochę ją zmieniło, bywa że śpi bite kilka godzin, bywa nieobecna. Ale jak tylko dzwoni Olenkaf Malizna przybiega i drze się jak opętana :evil_lol:[/quote] Niestety tak juz jest, ja u Rambiego tez widze zmiany po długotrwalym braniu luminalu Quote
Neris Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 A weź człowieku ten luminal podaj! W parowce NIII - parówkę zeżre, tabletka jakimś cudem wypada boczkiem... Inne kąski najpierw staranie obwąchuje- jak wyczuje w środku tabletkę- nie ma bata, nie zje. Ostatnio udaje się przemycić leki w paszteciku podlaskim. Ciekawe, kiedy się małpa zorientuje... Quote
Isadora7 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Spryciarze są. Ja daje zawinięte w pasztecik, serek topiony itp. Ale niedawno przesuwałam szafki i... znalazłam 4 (cztery) zachomikowane tabletki. Kiedy ten cholernik to zrobił i jak nie wiem. Zawsze rozdziawiam pyszczydło i sprawdzam czy nie upchnięte. Quote
Neris Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Przyjedź i spróbuj jej rozdziawić, zostaniesz ofuczana, owrzeszczana i generalnie cała wieś będzie wiedzieć że katujesz psa :evil_lol: Ja kucam przed nią i patrzę, czy coś boczkiem pyska nie wypada. I trzymam coś dobrego w dłoni, żeby szybciej żarła ten kawałek z tabletką. Quote
olenka_f Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Neris']Jak to SKRZYNKA???? :mad:[/quote] sie mi podoba taka nazwa dla tej jedzy:diabloti: Quote
Neris Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 SIE MI SPODOBA jak sobie naprawisz telefon!!!! Quote
olenka_f Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Neris']SIE MI SPODOBA jak sobie naprawisz telefon!!!![/quote] Maciej zajumał bo swój spsuł - tak? tłumaczyłam BLONDYNKO ? mój telefoniczek sprawny tylko w szponach syna psuja:mad::mad::mad::mad: Quote
Neris Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Se chociaż gg włączy, wysłałam jej tam coś... Quote
olenka_f Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Neris']Se chociaż gg włączy, wysłałam jej tam coś...[/quote] ok niech Ci bedzie że teraz to ja blondynka ale ciut ciut mam ciemnych :eviltong: Quote
Neris Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ja mam same ciemne, ino nad czołem jeden siwy... Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 a ten siwy to pojawil sie u Neris, zeby nie bylo watpliwosci, po tym jak mnie poznala;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Neris wielkie dzieki, wiesz za co:loveu: Quote
Isadora7 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Neris']Ja mam same ciemne, ino nad czołem jeden siwy...[/quote] Nie wierże, musze zobaczyć :) Quote
Neris Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Erazm']a ten siwy to pojawil sie u Neris, zeby nie bylo watpliwosci, po tym jak mnie poznala;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Neris wielkie dzieki, wiesz za co:loveu:[/quote] Nie zgadzam się z przedmówczynią, bowiem po spotkaniu z nią nie znalazłam żadnego siwego włosa, NATOMIAST zdobyłam cenną wiedzę na temat sposobów zdobycia wypasionego sprzętu fotograficznego. Quote
Neris Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Isadora7']Nie wierże, musze zobaczyć :)[/quote] MÓWISZ - MASZ [IMG]http://images48.fotosik.pl/167/5e34b2bf88a2d85d.jpg[/IMG] :loveu::evil_lol::diabloti::lol::eviltong: Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Neris, aparat to pestka , ale kilka dodatkowych psiakow to dopiero cosik:lol: Quote
Neris Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Hm... a na ten temat to to mnie chyba nie instruowałaś akurat... :oops: Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 a widzisz, po prostu padlo niewlasciwe pytanie;) Quote
Recommended Posts