Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7'][B]No leżę i kwiczę... zamiziać, zamiziać, zzzzzzamizzzzzzzzzziać....[/B][/quote]
ciotkę Isadorę prosimy z daleka trzymać, bo zamorduje maluchy :evil_lol:

Posted

[quote name='olenka_f']te metrowce uczą sie od tej wredoty Malizny jadaczkować i pogadać spokojnie nie można bo i ona i te gówniarze ciągle na Neris krzyczą :evil_lol:[/quote]

[I]Byś odbierała telefon to by się pogadało co nie...[/I]

Malizna całkiem dobrze, tylko ma problemy z przyjęciem krytyki. Uważa, że psu WOLNO skakać po szafkach i pólkach o 4 nad ranem. I po blatach kuchennych w dowolnym czasie. :mad:

Posted

[quote name='Neris'][I]Byś odbierała telefon to by się pogadało co nie...[/I]

Malizna całkiem dobrze, tylko ma problemy z przyjęciem krytyki. Uważa, że psu WOLNO skakać po szafkach i pólkach o 4 nad ranem. I po blatach kuchennych w dowolnym czasie. :mad:[/quote]
A niewolno? :-o :evil_lol:

Posted

Fin w ogóle służy jako podusia wielu istotom...

Dzisiaj Malizna wyszła sobie na dwór, za jakieś 10 minut patrzę, a ona leży na środku podwórka. nogi wyciągnięte, wygląda na jakąś taką sztywną... naprawdę nogi się pode mną ugięły, dopadłam jej, a ona się tylko OPALAŁA...

Posted

[quote name='Neris']Fin w ogóle służy jako podusia wielu istotom...

Dzisiaj Malizna wyszła sobie na dwór, za jakieś 10 minut patrzę, a ona leży na środku podwórka. nogi wyciągnięte, wygląda na jakąś taką sztywną... naprawdę nogi się pode mną ugięły, dopadłam jej, a ona się tylko OPALAŁA...[/quote]
A co! Taka nieopalona ma chodzić?! :evil_lol:

Posted

Dzisiaj u nas trochę słaby dzień, moja najstarsza jamniczka miała rano straszne duszności i Malizna chyba zareagowała na moje zdenerwowanie atakiem...

Posted

[quote name='Neris']Dzisiaj u nas trochę słaby dzień, moja najstarsza jamniczka miała rano straszne duszności i Malizna chyba zareagowała na moje zdenerwowanie atakiem...[/quote]

Malizna ślicznoto bierz przykład z Rambiego - od 3 miesięcy bez ataku.
Neris a co z jamnisią i dusznościami? Dlaczego wiadomo?

Posted

Ofeczka ma powiększone serce i wodę w płucach i dzisiaj rano było zaostrzenie, obrzęk płuc... już myślałam, że będzie strasznie ale na szczęście stary dobry furosemid zadziałał.

Posted

Ona jest cudowna :loveu: Za każdym razem nie mogę się na nią napatrzeć :loveu:

Neris życzę Tobie oraz wszystkim Twoim podopiecznym cudownych i radosnych świat! A malutkiej przeze wszystkim dużo, dużo, dużo zdrówka!

Posted

[quote name='Neris']Ta to się zawsze potrafi usadzić...

[IMG]http://images42.fotosik.pl/98/1322fbf449825425med.jpg[/IMG][/quote]
A czyje to smukle nożynki czarniutkie oraz kawałek nochalka widać obok Malizny?

hmmm... a swoją drogą, to czy Malizny nie opanował jakiś obcy? Tak patrząc jej w oczy... :nerwy::eek:

Posted

Coś im tam zawsze utnę, dlaczego nie...

No ale to, czego dzisiaj dokonała ta ciulewna przechodzi ludzkie pojęcie. W nocy załatwiła się na moją poduszkę :angryy:, sięgam ręką do lamki a tu światła nie ma, zmieniałam pościel po omacku klnąc na czym świat stoi.
Zupełnie nie wiem dlaczego to zrobiła.