Isadora7 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [B]No leżę i kwiczę... zamiziać, zamiziać, zzzzzzamizzzzzzzzzziać....[/B] Quote
olenka_f Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 te metrowce uczą sie od tej wredoty Malizny jadaczkować i pogadać spokojnie nie można bo i ona i te gówniarze ciągle na Neris krzyczą :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Isadora7'][B]No leżę i kwiczę... zamiziać, zamiziać, zzzzzzamizzzzzzzzzziać....[/B][/quote] ciotkę Isadorę prosimy z daleka trzymać, bo zamorduje maluchy :evil_lol: Quote
Neris Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='olenka_f']te metrowce uczą sie od tej wredoty Malizny jadaczkować i pogadać spokojnie nie można bo i ona i te gówniarze ciągle na Neris krzyczą :evil_lol:[/quote] [I]Byś odbierała telefon to by się pogadało co nie...[/I] Malizna całkiem dobrze, tylko ma problemy z przyjęciem krytyki. Uważa, że psu WOLNO skakać po szafkach i pólkach o 4 nad ranem. I po blatach kuchennych w dowolnym czasie. :mad: Quote
Neris Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ani wolno ani szybko nie nie nie nie!:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Neris'][I]Byś odbierała telefon to by się pogadało co nie...[/I] Malizna całkiem dobrze, tylko ma problemy z przyjęciem krytyki. Uważa, że psu WOLNO skakać po szafkach i pólkach o 4 nad ranem. I po blatach kuchennych w dowolnym czasie. :mad:[/quote] A niewolno? :-o :evil_lol: Quote
Miki Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Neris']Cholera, znowu 3 ataki w nocy :shake:[/quote] ojej znowu:shake: Quote
Neris Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Moje malusie biedactwo śpi sobie z Finkiem [IMG]http://images47.fotosik.pl/98/739546572421797amed.jpg[/IMG] Quote
Gosiapk Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ale się wtopiła w tło! Niezłe maskowanie :evil_lol: Quote
Neris Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Fin w ogóle służy jako podusia wielu istotom... Dzisiaj Malizna wyszła sobie na dwór, za jakieś 10 minut patrzę, a ona leży na środku podwórka. nogi wyciągnięte, wygląda na jakąś taką sztywną... naprawdę nogi się pode mną ugięły, dopadłam jej, a ona się tylko OPALAŁA... Quote
Neris Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 W schronisku jest duplikat Malizny, sunia identyczna jak ona! Quote
Gosiapk Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Neris']Fin w ogóle służy jako podusia wielu istotom... Dzisiaj Malizna wyszła sobie na dwór, za jakieś 10 minut patrzę, a ona leży na środku podwórka. nogi wyciągnięte, wygląda na jakąś taką sztywną... naprawdę nogi się pode mną ugięły, dopadłam jej, a ona się tylko OPALAŁA...[/quote] A co! Taka nieopalona ma chodzić?! :evil_lol: Quote
Neris Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dzisiaj u nas trochę słaby dzień, moja najstarsza jamniczka miała rano straszne duszności i Malizna chyba zareagowała na moje zdenerwowanie atakiem... Quote
Isadora7 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Neris']Dzisiaj u nas trochę słaby dzień, moja najstarsza jamniczka miała rano straszne duszności i Malizna chyba zareagowała na moje zdenerwowanie atakiem...[/quote] Malizna ślicznoto bierz przykład z Rambiego - od 3 miesięcy bez ataku. Neris a co z jamnisią i dusznościami? Dlaczego wiadomo? Quote
Neris Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Ofeczka ma powiększone serce i wodę w płucach i dzisiaj rano było zaostrzenie, obrzęk płuc... już myślałam, że będzie strasznie ale na szczęście stary dobry furosemid zadziałał. Quote
Neris Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ta to się zawsze potrafi usadzić... [IMG]http://images42.fotosik.pl/98/1322fbf449825425med.jpg[/IMG] Quote
Lilmo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ona jest cudowna :loveu: Za każdym razem nie mogę się na nią napatrzeć :loveu: Neris życzę Tobie oraz wszystkim Twoim podopiecznym cudownych i radosnych świat! A malutkiej przeze wszystkim dużo, dużo, dużo zdrówka! Quote
Neris Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Wesołego Alleluja wszystkim nas odwiedzającym! Quote
Gosiapk Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Neris']Ta to się zawsze potrafi usadzić... [IMG]http://images42.fotosik.pl/98/1322fbf449825425med.jpg[/IMG][/quote] A czyje to smukle nożynki czarniutkie oraz kawałek nochalka widać obok Malizny? hmmm... a swoją drogą, to czy Malizny nie opanował jakiś obcy? Tak patrząc jej w oczy... :nerwy::eek: Quote
Neris Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 To jedno oko ma ciągle ciut niebieskie, ale już tylko troszeczkę. A te długie nogi to nasza dyżurna od porządku na łóżku Jaga. Quote
Gosiapk Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dyżurna od porządku na łóżku?! :lol: Dobre! A czy można zobaczyć dyżurną w pełnej okazałości? Quote
Neris Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Nie mam w całości :diabloti: wszedzie tylko zdjęcia kawałków psa Quote
Gosiapk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Neris']Nie mam w całości :diabloti: wszedzie tylko zdjęcia kawałków psa[/quote] Pociachałaś psinkę?! Na kawałki! :angryy::mad:... ;):evil_lol: Quote
Neris Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Coś im tam zawsze utnę, dlaczego nie... No ale to, czego dzisiaj dokonała ta ciulewna przechodzi ludzkie pojęcie. W nocy załatwiła się na moją poduszkę :angryy:, sięgam ręką do lamki a tu światła nie ma, zmieniałam pościel po omacku klnąc na czym świat stoi. Zupełnie nie wiem dlaczego to zrobiła. Quote
Recommended Posts