Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To, jak sprytnie ta Ciulewna usiłuje nie połknąć leków jest wręcz niesamowite.
Niezależnie od tego, jak dokładnie ją zakamufluję, tabletka jakimś cudem wypada z tego małego podłego pyska.
Ostatnio daję jej leki wyłącznie nad metalową sporą miską, żeby było słychać jak i ile wypadło :roll:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol:
Bard ma zupełnie na odwrót - nie odpuści nieczego co mu z mordy wypadło - jak tabletka niechcący wyląduje na ziemi (a w sumie dostaje całą garść więc się zdarza) to starannie zbiera i wylizuje jeszcze podłogę ;)

Posted

[quote name='Ania W']:evil_lol:
Bard ma zupełnie na odwrót - nie odpuści nieczego co mu z mordy wypadło - jak tabletka niechcący wyląduje na ziemi (a w sumie dostaje całą garść więc się zdarza) to starannie zbiera i wylizuje jeszcze podłogę ;)[/quote]
Jaki porządny chłopak! A Malizna niezła spryciara :mad:

Posted

8 dni bez ataków
Wesoło mamy, czasami aż za wesoło :mad:
Dzisiaj Malizna prezentowała telefonicznie swej wątpliwej jakości śpiew Irence. Jest bardzo prawdopodobne, że ogłuszyła ją na dobre.

Dostaliśmy dodatkowo Aspargin, 2 razy dziennie po ćwierć tabletki. To ma uzupełniać braki magnezu i czegoś tam jeszcze.

Posted

No, słyszałam, ale moi wystawili i kupiłam. Co prawda pani mi kazała podać PESEL, ale jak powiedziałam że muszę zapytać psa o jego numer PESEL - dała spokój.

Posted

[quote name='Neris']8 dni bez ataków
Wesoło mamy, czasami aż za wesoło :mad:
Dzisiaj Malizna prezentowała telefonicznie swej wątpliwej jakości śpiew Irence. Jest bardzo prawdopodobne, że ogłuszyła ją na dobre.

Dostaliśmy dodatkowo Aspargin, 2 razy dziennie po ćwierć tabletki. To ma uzupełniać braki magnezu i czegoś tam jeszcze.[/quote]

i potasu :)
A słyszałaś że weszło zarządzenie ze weci nie mogą wystawiać na swoich receptach (z zielonym paskiem) luminalu? Musi być wsytawiany na receptach na psychotropy.

Posted

[quote name='Neris']Chyba adwokat małpy :mad: która dzisiaj zwaliła reszcie psów cały wielki gar z żarciem. A ja poszłam tylko w piecu napalić...[/quote]
Nie... no... Malizna teraz to przesadziłaś! :cool1:

Posted

Całkiem dobrze.
Miała przedwczoraj 2 malutkie ataki i od tego czasu spokój.

Dzisiaj rano zastałam ją w worku z kocią karmą, który stoi dobrze ukryty za fotelem w kocim pokoju. Wystawał tylko zadek :evil_lol:, jakaż to zachęta żeby zasadzić tam soczystego klapsa... niestety jestem niezdolna do klapsania tego małego zbira.