Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ta, wyczuła na odległość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Mówicie zagadkami koleżanki, chyba strzelę focha :eviltong: Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Erazm nam wytłumaczyła jak zdobyć taki fajny aparat, ale ja nie powtórzę :shake:, niech sama powie!!!! Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Poświęcam się dla psów:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Neigh Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na mnie się obraziła Tajdzi, że jej nic nie powiedziałam. Znaczy się nie obraziła, tylko jej się przykro zrobiło. Rozumiem......mnie by się też zrobiło. Kurde........Eva mi powiedziała, żebym przekazała :"SĄSIADKOM". No to przekazałam.... Nie wiem w ramach posypywania głowy popiołem zapraszam WSZYSTKICH do mnie - najwyżej będziemy siedziec w ogródku na kocach ( jak przywieziecie). Naturalnie WSZYSTKIEMU winna Neris ( ale i tak ją lubię). A co do aparatu, to byl tekst wieczoru:-). No moze przebił go jednynie dialog Neris ( do Malagos) -"cześć jestem Neris" Malagos - żartujesz?!? Ja umarłam hihihi Quote
Neigh Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Gosiapk']Ja też chcę fajny aparat :)[/quote] To musisz sprzedać samochód:-). Zaraz mi sie przypomina dowcip o policjancie i akwarium hihih. Masz akwarium? Nie. To jesteś......hihi Gosia to są tak zwane dowcipy sytuacyjne niedoopowiedzenia:-) Quote
Gosiapk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Erazm']Poświęcam się dla psów:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Ja też chcę fajny aparat :) Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ja zaplanowałam dogo-koto-wariatkowo na kwiecień w moje imieniny lub okolice. Zbieram zapisy :evil_lol: Quote
Neigh Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Neris']Ja zaplanowałam dogo-koto-wariatkowo na kwiecień w moje imieniny lub okolice. Zbieram zapisy :evil_lol:[/quote] Można zrobić wspólne imieniny......:razz: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ło Boshe to się bydzie działo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :oops: czy mogę się zapisać na listę oczekujących na zaproszenie? :oops: Quote
Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Neris']Ja zaplanowałam dogo-koto-wariatkowo na kwiecień w moje imieniny lub okolice. Zbieram zapisy :evil_lol:[/quote] Sie zapisuję :) Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NIe ma zaproszeń, tutaj się zapisujemy, na widoku publicznym! Możemy zrobić wspólne, a co, weselej będzie Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Dorcia44 i Sherina z miau zapisane w każdym razie. Quote
Neigh Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To skoro robimy wspólne, to ok:-). Zawiadomię Gusię.... I niniejszym oświadczam, że zapraszam Tajdzi......ją jedną w ramach rekompensaty i mojego poczucia winy szalenie oficjalnie. Ja się publicznie zgłaszam na listę organizatorów..... Pytanie jest takie hihi .........nie Aga to pytanie to ja Ci zadam na ucho hihihih Quote
teapot Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A ja tylko tak nieśmiało powiem, że umiem dobre ciasteczka upiec... ;) Quote
Neris Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 DONE :cool3: Tylko trochę potem. Quote
wiewiora1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Troche nie fajnie z tymi atakami!!!Bidna sunka!!!! A ty Neris dokladnie ktorego kwietnia masz te imeninki???Ja prawdopodobnie bede w kwietniu w warszawie,,,rodzinka mnie naciagnela ,ze musze sie pokazac calej rodzince warszawskiej ,,wiec,,,,,,,,Musze wiedziec kiedy szykowac sie mam na twoje wypieki:):):) Quote
Neris Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Naprawdę Ola???:multi::multi::multi: Zobaczysz swojego gluta hihi. Imieniny 20 kwietnia, ale i tak będziemy jakoś w weekend celować. Quote
Recommended Posts