Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na mnie się obraziła Tajdzi, że jej nic nie powiedziałam. Znaczy się nie obraziła, tylko jej się przykro zrobiło. Rozumiem......mnie by się też zrobiło. Kurde........Eva mi powiedziała, żebym przekazała :"SĄSIADKOM". No to przekazałam....

Nie wiem w ramach posypywania głowy popiołem zapraszam WSZYSTKICH do mnie - najwyżej będziemy siedziec w ogródku na kocach ( jak przywieziecie).
Naturalnie WSZYSTKIEMU winna Neris ( ale i tak ją lubię).

A co do aparatu, to byl tekst wieczoru:-). No moze przebił go jednynie dialog
Neris ( do Malagos) -"cześć jestem Neris"
Malagos - żartujesz?!?

Ja umarłam hihihi

Posted

[quote name='Gosiapk']Ja też chcę fajny aparat :)[/quote]

To musisz sprzedać samochód:-).

Zaraz mi sie przypomina dowcip o policjancie i akwarium hihih. Masz akwarium? Nie. To jesteś......hihi

Gosia to są tak zwane dowcipy sytuacyjne niedoopowiedzenia:-)

Posted

[quote name='Neris']Ja zaplanowałam dogo-koto-wariatkowo na kwiecień w moje imieniny lub okolice. Zbieram zapisy :evil_lol:[/quote]

Można zrobić wspólne imieniny......:razz:

Posted

To skoro robimy wspólne, to ok:-). Zawiadomię Gusię....

I niniejszym oświadczam, że zapraszam Tajdzi......ją jedną w ramach rekompensaty i mojego poczucia winy szalenie oficjalnie.

Ja się publicznie zgłaszam na listę organizatorów.....

Pytanie jest takie hihi .........nie Aga to pytanie to ja Ci zadam na ucho hihihih

Posted

Troche nie fajnie z tymi atakami!!!Bidna sunka!!!!
A ty Neris dokladnie ktorego kwietnia masz te imeninki???Ja prawdopodobnie bede w kwietniu w warszawie,,,rodzinka mnie naciagnela ,ze musze sie pokazac calej rodzince warszawskiej ,,wiec,,,,,,,,Musze wiedziec kiedy szykowac sie mam na twoje wypieki:):):)