Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daje sobie ładnie zakraplać!!!!

I ładniutka jest
I ma wielkie cycochy do samej ziemi... :shake:
dlaczego ja zawsze trafiam na takie co to lubią mieć ciąże urojone?
No bo przecież kot jej nie puknął raczej.

Posted

No zabawę mam, to fakt...

a jeszcze Starunia dostała w wieku 15 lat cieczki i mam w domu pandemonium bo co prawda nikt nie jest w stanie doskoczyć ale bić o nią to się każdy chce!

Posted

Nóż od chleba mam akurat pod ręką, ale nie chce mi się rąk myć...

BTW Kalciu, mój najmłodszy brat zdaje na japonistykę! On szaleniec, fan Mangi, w necie siedzi i z innymi fanami gada całymi dniami.

Posted

lol, Nerisku, powiedz bratu, ze jak zda i sie dostanie, to koniec bycia fanem Japonii :) Moja znajoma tam sie dostala i po 2 latach uciekla nienawidzac japonczykow ;) a byla fanka na poczatku!
tam po prostu jest sajgon! lepiej juz sie oddzielnie uczyc japonskiego, np tak jak ja na PJWSTK.
no ale najpierw musi sie dostac, a to samo jest baaaaaardzo trudne :D

Posted

To skoro jesteśmy tu same laski między 30 a 40 i większość ma ochotę narzekać, to może tak zbiorowo... tak razem... sobie ponarzekajmy :razz: W kupie cieplej :eviltong:

Posted

Ja dzisiaj byłam na zakupach i to był WIELKI BŁĄD
Zapomniałam ze cała Warsiawka będzie na zakupach :cool3:
A jak wracaliśmy to była wieeeeeeeelka burza, wysiadłam z auta i jak grzmotnęło to w hiperbłyskawicznym tempie, szczupaczym skokiem znalazłam się z powrotem na siedzeniu. I nie wylizłam aż ucichło nieco.

Zakupy na podwórku nakryte brezentem, ja wchodzę do domu, sfora rzuca się na mnie w zachwycie i w tym momencie wysiada prąd... i NIC nie wiem. Czuję, że coś mnie trąca, coś się ociera, otwieram drzwi, ocieracze wyglądają (na zewnątrz jakoś jaśniej niż w domu), patrzą na mnie z wyrzutem i mówią "wybieram opcję B - nasikam w domu".

Wygryźli do końca drzwi i już nie mam drzwi między przedpokojem a pokojem :(

Posted

O matko, to się bidy przyłożyły do roboty.:roll: Ja wczoraj straciłam kawałek nowego fotela. Winowajca się znalazł piorunem tylko cóż z tego.:shake:

Posted

Kijaskiem go, kijaskiem!

Albo pejczykiem może?

Moja skórzana kanapa kupiona okazyjnie straciła pół oparcia jakiś miesiąc temu. Płakać mi się chciało jak to zobaczyłam, ale co robić?

Posted

Właśnie zmieniłam filozofię życia domowego. Meble będą póki się nie rozpadną lub nie wpierniczą ich korniki. Jedna sunia, która jest teraz
u mojej mamy, ogołociła mi 3/4mieszkania, zżerając wszystko z boazerią korytarzową włącznie, a teraz przedsionek kolejnej bonanzy.:evil_lol:

Posted

Zabulina dzisiaj zwiedzała ogród przy pomocy nochala.
Ale jak ją zawołałam to prułaaaaaaaaaaaaaa na tych krótkich, krzywych nózinach, z rozpędu wskoczyła mi na ręce i chciałą zacałować na śmierć.

Ona jest boska.

Posted

[quote name='Neris']...
Wygryźli do końca drzwi i już nie mam drzwi między przedpokojem a pokojem :([/QUOTE]

Ile takie drzwi kosztują? Wygryźli całe drzwi z framugą, czy tylko skrzydło?

Posted

Skrzydło.

Nie wiem ile kosztują, mam do wstawienia jedno okno które prowizorycznie zabiłam dyktą - wytłuczone przy świadkach przez Dofi
Drzwi na razie nie zrobię i okna chyba też nie :(

I sterylka Amelki jutro

Za dużo wzięłam na siebie i muszę teraz walczyć
Gdyby chociaż Dofi tak koszmarnie nie demolowała byłoby mi lżej psychicznie.

Posted

Faktycznie masz Meksyk, Neris. :-( Bardzo, bardzo współczuję. Ja dziś piłowałam i zaokrąglałam krzesło...pewno to i robota głupiego, bo co moje tornada mają w planie to...trudno przewidzieć.

Posted

Ukradła sobie papierową torebkę i dzielnie obrabia...

Nie była zachwycona, że jej odebrałam tak cudowną zdobycz.

[IMG]http://images32.fotosik.pl/237/b4778286b93c17a1med.jpg[/IMG]

Posted

No nie wiem, ona nie ma podszerstka.

Wymyśliłam że dostawię przybudówkę z jakąś spawaną kratą może? Żeby widziała dom a nie mogła nic wybić ani rozdrapać.