Neris Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Ale my tak z sympatią, naprawdę! :diabloti: Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No, a jak zaczną tak razem chórzyc to można nawet im jakiś koncercik wykombinować ,a przy okazji zebrać kasę na inne psiaki! Moja jak słyszy orkiestrę dęta leci sopranem ze hej! A jak przy tym wyciąga.......... Mogłaby śpiewać solo. Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Neris']Ale my tak z sympatią, naprawdę! :diabloti:[/quote] No ba, nawet mi przez myśl nie przeszło, że by mogło być inaczej!!! :mad: Quote
Gosiapk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='majqa']Czy możecie przestać rządzić się zagospodarowaniem mojego słuchu??? :evil_lol:[/quote] Ależ my chciałyśmy tylko pomóc Ci w wyborze chórku :) Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Gosiapk']Ależ my chciałyśmy tylko pomóc Ci w wyborze chórku :)[/quote] Gosiapk, ja jestem urzeczona, wręcz rozczulona, zwłaszcza, że mam już chórkujące koty od 4.00 dzień w dzień...tak, tylko dodatkowego zasilenia chórku brak... Malizno, masz zwariowane ciotencje, jak więc Ty sama możesz nie być zakręcona??? :evil_lol: Quote
Aleksandra59 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='majqa']Gosiapk, ja jestem urzeczona, wręcz rozczulona, zwłaszcza, że mam już chórkujące koty od 4.00 dzień w dzień...tak, tylko dodatkowego zasilenia chórku brak... Malizno, masz zwariowane ciotencje, jak więc Ty sama możesz nie być zakręcona??? :evil_lol:[/quote] :evil_lol: - Majqa - masz po prostu niewychowane koty, ot co :diabloti: Moje - jak mi się wydaje w miarę wychowane - po pysku mi dają jak śpię dłużej niż 10 godzin :diabloti: Ale pyszczydeł nie używają, ostatnio tymczas robi takie numery ale mentalnie zatyczki mam w uszach :evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Aleksandro podaj mi proszę adres sklepu, gdzie są sprzedawane mentalne zatyczki? Aha, a przy okazji...umysłowe obejmy i uczuciowe znieczulacze!!! :razz: Tia, na to wyszło, że mam chamowate koty...;) Quote
Neris Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Moje koty są wychowane, tylko jeden mnie paca po głowie i uważa to za doskonałą rozrywkę... Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Neris']Moje koty są wychowane, tylko jeden mnie paca po głowie i uważa to za doskonałą rozrywkę...[/quote] Samo pacanie jest jeszcze do przełknięcia, widocznie łepiszcze wypacane jest w mniemaniu kota zdrowsze, lepsze (??? :roll:) ale...pora pacań pozostawia wiele do życzenia...:evil_lol: Quote
Neris Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Malizna chyba czytała wczoraj wątek, bo dzisiaj o 5 rano obudziło mnie cieeeeenkieee wycie. Bóg obdarzył ją niezwykle przenikliwym głosem który przenika przez wszelkie przeszkody, w tym ściany. Po kilkunastu sekundach dołączyła reszta psów, potem psy z kojców, mialam przeiękny koncert na wiele, wiele róznych głosów. Tylko te spod kołdry oszczędziły mi tej niezwykłej rozrywki. Powtórka koncertu odbyła się o 6, ale tym razem udało mi się zdusić go w zarodku zanim poszła lawina... Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Łeeeeee, nie wiesz co tracisz Margo!!! :evil_lol: Hm...znów dogo odwraca kolejność postów, wow, zabawa jak ta lala. Quote
Margo05 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A moje panienki grzecznie śpią z nami w łóżeczku, względnie gdzieś tam i wstają razem ze mną. Żadnych koncertów nie mamy :) Quote
Aleksandra59 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='majqa']Aleksandro podaj mi proszę adres sklepu, gdzie są sprzedawane mentalne zatyczki? Aha, a przy okazji...umysłowe obejmy i uczuciowe znieczulacze!!! :razz: Tia, na to wyszło, że mam chamowate koty...;)[/quote] :oops: Majqa pisałam, że Twoje futra niewychowane a nie chamowate :cool3: to jest zasadnicza różnica :razz: A co do mentalnych zatyczek (ta opcja nie obejmuje umysłowych obejm i uczuciowego znieczulenia) - tego się nie da kupić, to się ma tj. bardzo mocny sen, taki że cały dobytek z domu mogą wynieść nie zachowując ostrożności a obarczony taką "mocą" delikwent smacznie sobie śpi :evil_lol: Ja to mam, niestety :oops: Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Aleksandro, to ja Ci zazdroszczę takiego mocnego snu!!! :lol: Ależ, ja przemyślałam sprawę moich futerków i w ich wydaniu to jest ewidentne chamstwo i bezczelność. :evil_lol: Są inteligentne i dorosłe więc robią mi to z premedytacją, brak wychowania można przypisać czworonożnym szczawiom...:eviltong: Quote
Neris Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Zabulina została dzisiaj obmacana, osłuchana, zbadana i nareszcie zaszczepiona! Bo już można powiedziała ciocia wetka. I coś mówiła że to wcale nie taka malizna, że nie taka mała wcale... Quote
Neris Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Na razie bez zmian. Wylazła ze swojej budki do dzieci wetki i bawiła się z nimi. A to fajna rzecz bawić się z psem o niebieskich oczach... Quote
Gosiapk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='majqa']Gosiapk, ja jestem urzeczona, wręcz rozczulona, zwłaszcza, że mam już chórkujące koty od 4.00 dzień w dzień...tak, tylko dodatkowego zasilenia chórku brak... [/QUOTE] No wiesz... nie każdy ma PRYWATNY chór! :eviltong: Quote
Gosiapk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='majqa']Aleksandro podaj mi proszę adres sklepu, gdzie są sprzedawane mentalne zatyczki? Aha, a przy okazji...umysłowe obejmy i uczuciowe znieczulacze!!! :razz: Tia, na to wyszło, że mam chamowate koty...;)[/QUOTE] Ja też poproszę adres tego sklepu, gdzie sprzedają uczuciowe znieczulacze :p Quote
Gosiapk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Neris']Malizna chyba czytała wczoraj wątek, bo dzisiaj o 5 rano obudziło mnie cieeeeenkieee wycie. Bóg obdarzył ją niezwykle przenikliwym głosem który przenika przez wszelkie przeszkody, w tym ściany. Po kilkunastu sekundach dołączyła reszta psów, potem psy z kojców, mialam przeiękny koncert na wiele, wiele róznych głosów. Tylko te spod kołdry oszczędziły mi tej niezwykłej rozrywki. Powtórka koncertu odbyła się o 6, ale tym razem [B]udało mi się zdusić go w [/B][B]zarodku[/B] zanim poszła lawina...[/QUOTE] Udusiłaś Maliznę? :razz: Quote
Gosiapk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Margo05']A moje panienki grzecznie śpią z nami w łóżeczku, względnie gdzieś tam i wstają razem ze mną. Żadnych koncertów nie mamy :)[/QUOTE] Wieeeeele tracisz :eviltong: Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Gosiapk']No wiesz... nie każdy ma PRYWATNY chór! :eviltong:[/quote] Gosiapk, grabisz sobie, grabisz...:mad: Zapraszam do mnie w odwiedziny, wprost nie mogę się doczekać byś i Ty posłuchała!!! :eviltong: Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='majqa']Gosiapk, grabisz sobie, grabisz...:mad: Zapraszam do mnie w odwiedziny, wprost nie mogę się doczekać byś i Ty posłuchała!!! :eviltong:[/quote] Byłabym zaszczycona :evil_lol: Quote
Neris Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 A czy one gościnnie też występują? Możnaby je posłać Gosi na parę dni ...:diabloti: Quote
Recommended Posts