Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, a jak zaczną tak razem chórzyc to można nawet im jakiś koncercik wykombinować ,a przy okazji zebrać kasę na inne psiaki!
Moja jak słyszy orkiestrę dęta leci sopranem ze hej! A jak przy tym wyciąga..........
Mogłaby śpiewać solo.

Posted

[quote name='Neris']Ale my tak z sympatią, naprawdę! :diabloti:[/quote]
No ba, nawet mi przez myśl nie przeszło, że by mogło być inaczej!!! :mad:

Posted

[quote name='majqa']Czy możecie przestać rządzić się zagospodarowaniem mojego słuchu??? :evil_lol:[/quote]
Ależ my chciałyśmy tylko pomóc Ci w wyborze chórku :)

Posted

[quote name='Gosiapk']Ależ my chciałyśmy tylko pomóc Ci w wyborze chórku :)[/quote]
Gosiapk, ja jestem urzeczona, wręcz rozczulona, zwłaszcza, że mam już chórkujące koty od 4.00 dzień w dzień...tak, tylko dodatkowego zasilenia chórku brak...

Malizno, masz zwariowane ciotencje, jak więc Ty sama możesz nie być zakręcona??? :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Gosiapk, ja jestem urzeczona, wręcz rozczulona, zwłaszcza, że mam już chórkujące koty od 4.00 dzień w dzień...tak, tylko dodatkowego zasilenia chórku brak...

Malizno, masz zwariowane ciotencje, jak więc Ty sama możesz nie być zakręcona??? :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: - Majqa - masz po prostu niewychowane koty, ot co :diabloti: Moje - jak mi się wydaje w miarę wychowane - po pysku mi dają jak śpię dłużej niż 10 godzin :diabloti: Ale pyszczydeł nie używają, ostatnio tymczas robi takie numery ale mentalnie zatyczki mam w uszach :evil_lol::evil_lol:

Posted

Aleksandro podaj mi proszę adres sklepu, gdzie są sprzedawane mentalne zatyczki? Aha, a przy okazji...umysłowe obejmy i uczuciowe znieczulacze!!! :razz:
Tia, na to wyszło, że mam chamowate koty...;)

Posted

[quote name='Neris']Moje koty są wychowane, tylko jeden mnie paca po głowie i uważa to za doskonałą rozrywkę...[/quote]
Samo pacanie jest jeszcze do przełknięcia, widocznie łepiszcze wypacane jest w mniemaniu kota zdrowsze, lepsze (??? :roll:) ale...pora pacań pozostawia wiele do życzenia...:evil_lol:

Posted

Malizna chyba czytała wczoraj wątek, bo dzisiaj o 5 rano obudziło mnie cieeeeenkieee wycie. Bóg obdarzył ją niezwykle przenikliwym głosem który przenika przez wszelkie przeszkody, w tym ściany. Po kilkunastu sekundach dołączyła reszta psów, potem psy z kojców, mialam przeiękny koncert na wiele, wiele róznych głosów. Tylko te spod kołdry oszczędziły mi tej niezwykłej rozrywki.

Powtórka koncertu odbyła się o 6, ale tym razem udało mi się zdusić go w zarodku zanim poszła lawina...

Posted

[quote name='majqa']Aleksandro podaj mi proszę adres sklepu, gdzie są sprzedawane mentalne zatyczki? Aha, a przy okazji...umysłowe obejmy i uczuciowe znieczulacze!!! :razz:
Tia, na to wyszło, że mam chamowate koty...;)[/quote]

:oops: Majqa pisałam, że Twoje futra niewychowane a nie chamowate :cool3: to jest zasadnicza różnica :razz:
A co do mentalnych zatyczek (ta opcja nie obejmuje umysłowych obejm i uczuciowego znieczulenia) - tego się nie da kupić, to się ma tj. bardzo mocny sen, taki że cały dobytek z domu mogą wynieść nie zachowując ostrożności a obarczony taką "mocą" delikwent smacznie sobie śpi :evil_lol: Ja to mam, niestety :oops:

Posted

Aleksandro, to ja Ci zazdroszczę takiego mocnego snu!!! :lol:
Ależ, ja przemyślałam sprawę moich futerków i w ich wydaniu to jest ewidentne chamstwo i bezczelność. :evil_lol: Są inteligentne i dorosłe więc robią mi to z premedytacją, brak wychowania można przypisać czworonożnym szczawiom...:eviltong:

Posted

Zabulina została dzisiaj obmacana, osłuchana, zbadana i nareszcie zaszczepiona! Bo już można powiedziała ciocia wetka.

I coś mówiła że to wcale nie taka malizna, że nie taka mała wcale...

Posted

[quote name='majqa']Gosiapk, ja jestem urzeczona, wręcz rozczulona, zwłaszcza, że mam już chórkujące koty od 4.00 dzień w dzień...tak, tylko dodatkowego zasilenia chórku brak...
[/QUOTE]

No wiesz... nie każdy ma PRYWATNY chór! :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Aleksandro podaj mi proszę adres sklepu, gdzie są sprzedawane mentalne zatyczki? Aha, a przy okazji...umysłowe obejmy i uczuciowe znieczulacze!!! :razz:
Tia, na to wyszło, że mam chamowate koty...;)[/QUOTE]
Ja też poproszę adres tego sklepu, gdzie sprzedają uczuciowe znieczulacze :p

Posted

[quote name='Neris']Malizna chyba czytała wczoraj wątek, bo dzisiaj o 5 rano obudziło mnie cieeeeenkieee wycie. Bóg obdarzył ją niezwykle przenikliwym głosem który przenika przez wszelkie przeszkody, w tym ściany. Po kilkunastu sekundach dołączyła reszta psów, potem psy z kojców, mialam przeiękny koncert na wiele, wiele róznych głosów. Tylko te spod kołdry oszczędziły mi tej niezwykłej rozrywki.

Powtórka koncertu odbyła się o 6, ale tym razem [B]udało mi się zdusić go w [/B][B]zarodku[/B] zanim poszła lawina...[/QUOTE]

Udusiłaś Maliznę? :razz:

Posted

[quote name='Margo05']A moje panienki grzecznie śpią z nami w łóżeczku, względnie gdzieś tam i wstają razem ze mną. Żadnych koncertów nie mamy :)[/QUOTE]
Wieeeeele tracisz :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiapk']No wiesz... nie każdy ma PRYWATNY chór! :eviltong:[/quote]
Gosiapk, grabisz sobie, grabisz...:mad: Zapraszam do mnie w odwiedziny, wprost nie mogę się doczekać byś i Ty posłuchała!!! :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Gosiapk, grabisz sobie, grabisz...:mad: Zapraszam do mnie w odwiedziny, wprost nie mogę się doczekać byś i Ty posłuchała!!! :eviltong:[/quote]
Byłabym zaszczycona :evil_lol: