xxxx52 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 "od przybytku glowa nie boli"-zobaczcie te dwa domki ,porozmawiajacie z tymi 2 rodzinami,i wybierzcie rodzine do ktorej zwieziecie pieska ,ale to nie znaczy ,ze piesek musi tam zostac.po kontroli z pieskiem ,kiedy i oczy i uszy musza byc otwarte ,skontrolowanie miejsca do spania ,reakcji na o pieska mozna pieska zostawic lub zabrac i zobaczyc nastepny domek.I wtedy zadycydowac. Quote
wanda szostek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Pianka napisał(a): mam chyba lepszy dla niego dom. Pamiętacie co pisałam o osobie, która chciałby go na tymczas itp? przemyślała sprawe i chce go adoptować. Nie chce kopiowac treści maila, bo jednak nie wiem czy ona by sobie zyczyła żeby jej korespondecja latała po necie, ale wydaje się bardzo fajną osobą. Mieszka we Wrocławiu co robimy? Ja sprawdziłabym jeden i drugi dom i wybrałabym ten, który stwarza pieskowi najlepsze warunki Quote
Pianka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Czy ode mnie nie dochodza PW czy wszyscy mają mnie gdzieś?:-( Nikt nie chce sprawdzić domów. Jak nikt nie sprawdzi to sama zdecyduje ktory jest dobry. Sorry ale nie chce, żeby schronisko wydało psa komuś kto chce bo taka jest moda. I ściagam go z allegro, co chwila ktoś dzwoni. Tyle chętnych na adopcje, ale brak chętnych na spawdzenie domu. Quote
Morfa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jeśli Dakar potrzebuje domku to zapraszamy do siebie. Tel. 501 336 178, gg 11026324 , [email protected] Daj znać jak to zorganizować, brak kompletny doświadczenia w załatwianiu takich spraw. Doświadczenie z colakami mamy. Quote
zurdo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pianka, pisałaś do 'Lucyja'? Morfa - gdzie mieszkasz? Quote
Pianka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Morfa']Jeśli Dakar potrzebuje domku to zapraszamy do siebie. Tel. 501 336 178, gg 11026324 , [email protected] Daj znać jak to zorganizować, brak kompletny doświadczenia w załatwianiu takich spraw. Doświadczenie z colakami mamy. Dakar już praktycznie zamówiony, więc dziekujemy. [quote name='zurdo']Pianka, pisałaś do 'Lucyja'? Morfa - gdzie mieszkasz? Ja już nie pamietam do kogo pisałam a do kogo nie. Obie osoby i z Krakowa i z Wrocławia sa w stanie same przyjechac. Quote
xxxx52 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Na plus przyszlych wlascicieli jest ,ze pragna przyjechac po pieska,ale wroclawskie i krakowskie dogomanianki powinny wystawic opinie z wizyt przedadopcyjnych ,gdyz nalezy wybrac.Mile slowka i obiecanki,to za malo.Byc moze zadna z rodzin nie nadaje sie tego duzego pieska posiadac,i dalej bedzie piesek poszukiwal opiekunow. Quote
wanda szostek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 WPianka napisał(a):Czy ode mnie nie dochodza PW czy wszyscy mają mnie gdzieś?:-( Nikt nie chce sprawdzić domów. Jak nikt nie sprawdzi to sama zdecyduje ktory jest dobry. Sorry ale nie chce, żeby schronisko wydało psa komuś kto chce bo taka jest moda. I ściagam go z allegro, co chwila ktoś dzwoni. Tyle chętnych na adopcje, ale brak chętnych na spawdzenie domu. Wrocław Ulvhedinn ma gg 8127729 ewape gg 2604596 VISENA gg 6695532 monikita gg 492121 Z Krakowa na nr. tel do Ireny Quote
Lucyja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja razem z Irenką możemy sprawdzic dom, ale dopiero w środę. Nie wiem na ile jest to pilna sprawa i czy może poczekac do środy ? Mam tez pytanie w jakies dzielnicy jest ten domek do sprawdzenia. Quote
Pianka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 wanda szostek napisał(a):W Wrocław Ulvhedinn ma gg 8127729 ewape gg 2604596 VISENA gg 6695532 monikita gg 492121 Z Krakowa na nr. tel do Ireny do ulv juz pisałam, do Koreni tez. Lucyja napisał(a):Ja razem z Irenką możemy sprawdzic dom, ale dopiero w środę. Nie wiem na ile jest to pilna sprawa i czy może poczekac do środy ? Mam tez pytanie w jakies dzielnicy jest ten domek do sprawdzenia. Nie wiem gdzie jest ten dom, pan miał sie odezwać za tydzień czyli dzisiaj, jeszcze się nie odezwał. Quote
wanda szostek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Lucyja napisał(a):Ja razem z Irenką możemy sprawdzic dom, ale dopiero w środę. Nie wiem na ile jest to pilna sprawa i czy może poczekac do środy ? Mam tez pytanie w jakies dzielnicy jest ten domek do sprawdzenia. Jeżeli razem z Irenką się wybierzecie i podejmiecie się pilotowania psa i przeprowadzenia adopcji, to uważam, że możemy śmiało do środy czekać. Quote
Lucyja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pianka napisał(a): Nie wiem gdzie jest ten dom, pan miał sie odezwać za tydzień czyli dzisiaj, jeszcze się nie odezwał. Jeśli pan sie odezwie, to zapytaj proszę czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną. Czy może byc to w środę ? Quote
Lucyja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Na forum collie, pisze dziewczyna z Tychów, która czeka na rozmowę przedadopcyjną. Nic z tego nie rozumiem. Quote
Pianka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Lucyja napisał(a):Na forum collie, pisze dziewczyna z Tychów, która czeka na rozmowę przedadopcyjną. Nic z tego nie rozumiem. Ja też nic nie rozumiem. Osoby z którymi rozmawiałam i nie mówiłam im, ze pies jest zamówiony to pan z Krakowa (który nie zadzwonił jeszcze) pani z Wrocławia, pani z Bytomia, pani z Holandii. Jeszcze pisałam na tego maila co ktos tu podał, ale nie było odpowiedzi. Reszcie mówiłam, że pies zamówiony. Agnieszka(Visenna) sprawdzi dom we Wrocławiu. Dziekujemy:multi::loveu: Quote
Maupa4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Pianka - to pamiętaj jeszcze o tej pani z Warszawy - jakby nie wypaliły te domki które masz. Pani założyła wątek na przygarnę psa. Zaraz zobaczę czy nie "znalazła" innego "collaka". Przepraszam - pani już wczoraj zaadoptowała. Quote
xxxx52 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 informacja dla zakochanych w colli,ze w schronisku Szamotulskim znajduje sie starsza suczka Colli.Jest jeszcze jeden ,ale mam w 99% domek dla niego .Musi byc tylko wykastrowany!! Suczka zgadza sie z wszystkim pieskami ,jest poprostu psi aniolek. Quote
Pianka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ss napisał(a):i wiadomo cos? Dakar dzisiaj pojechał do domciu. Wzieła go ta pani z Wrocławia:multi: Quote
dona20 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wspaniale:multi: Mam nadzieje, że będą jakieś relacje z nowego domku Dekara Quote
Morfa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jezu jak cudnie Dakarek ma domeczek to jednak są ludzie z serduszkiem. Wielkie dzięki rodzince co dała kochający domek Dakarkowi. Quote
Recommended Posts