brazowa1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Chojrak zostal znaleziony 2 miesiace temu,w Sopocie.Pogryziony,z sporymi ranami,chudy.Mimo schroniska,zachowywal sie pogodnie-jakby schronisko nie bylo mu obce...taki rys maja psy,ktore juz kiedys w schronisku byly,ktore niedawno je opuscily. Moge sie mylic,ale ten pies znal wszystkie schroniskowe reguly. Rany na ciele szybko sie goja.Chojrak szybko doszedl do siebie. Psow nadal nie lubi i rzuca sie na nie.Na razie mieszka osobno.Nie wiadomo,co z nim bedzie,czy kiedykolwiek,ktokolwiek zaadoptuje psa sredniej wielkosci,sredniej urody,w srednim wieku.Jest w typie,ktory "zalega" w schronisku latami.Kundel pospolity,co z tego,ze bardzo lagodny i bardzo miły? Quote
akucha Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zaraz beznadzieja, do Muszki on trochę podobny jest. Quote
Esia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 kaerjot napisał(a):Fajne ma uchole chojrak do góry! Quote
Kasia25 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Chojrak, fajny pies, mi się on tam podoba! Quote
Esia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Chojraczku coś ty taki samotny, nikt do ciebie nie zagląda :( Quote
vesna30 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 cześć maluszku. Jaki słodki, podobny do mojego czorta Kundelkowy kundelek czeka na domek!!!!!!!!!!! Quote
Esia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Chojraczku nikt do ciebie nie zagląda, ja chociaż podrzucę :( Quote
brazowa1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Dzis znowu widzialam ogloszenie,gdzie szukaja pieska podobnego do Chojraka,tyle,ze tamten piesek zaginal w chwili,gdy Chojrak juz byl u nas. Szkoda,miałam nadzieje.... Quote
brazowa1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 znowu pytanie o Chojraka,czy to nie jest aby piesek z puszystym ogonkiem,nie lubie takich pytań.Ja bym w te pędy byla w schronie i ogladala,czy to aby nie moj pies. Quote
akucha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Fota ukradziona ze schroniskwej strony. Sympatyczny Chojrak czeka na dom! Quote
Kasia25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Szkoda go bardzo, niech go ktoś odnajdzie! Quote
Esia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 brazowa1 napisał(a):Przemiły piesek nikt się nim nie interesuje co zrobić by to zmienić :( Quote
Betbet Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ja nigdy nie umiem trafic na sopockie psy na dogo i zawsze z taaakim opoznieniem... Quote
Recommended Posts