manforte Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Fąfelek już tak długo czeka na domek i kochającego pana. Quote
eliza_sk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jeszcze nie byłam u Fąfla dziś, do góryyyyyyyyyy Quote
rufusowa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 a zasługuje na to, zeby być tym jedynym, ktorego sie przytula i rozpieszcza :-( Quote
ptysiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dzisiaj jest dobry dzień. Może i Fąfelkowi się poszczęści? Biegnij kochany na górę, może ktoś dostrzeże fajne ciałko z serduszkiem do kochania. Quote
eliza_sk Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dziś ktoś z allegro zapytał czy Fąfel ma tatuaż w pachwinie, widocznie liczył na łatwą zdobycz:shake: Quote
eliza_sk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [CENTER][B][SIZE=3]Dziękujemy wujkowi muodemu za wpłatę dla naszego pupilka :)[/SIZE][/B] :Rose::Rose::Rose: [/CENTER] Quote
muody Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nie ma za co... Wujcio czuł się w obowiązku zadośćuczynić za swoją długą nieobecność na wątku... :diabloti: Co u Was słychać? Czy ktoś się wogóle małym zmarszczkiem zainteresował? Na końcu się jeszcze okaże, że mielismy z bratem rację i wyląduje u nas... :cool3: Chociaż narazie bym nie ryzykował, bo Ramziol to straszny agresor i dominant... :diabloti: Quote
eliza_sk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Powiem szczerze, że w kwestii ilości telefonów to kompetentna nie jestem, bo robiąc ogłoszenia podaję numen naszego SOZ'u, który ma Potter, a nie widziałam się z nią od zeszłego tygodnia. Ale pewnie nic konkretnego, bo by pisała :( Zachęcamy do wzięcia drugiego zmarszczaczka :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 a ile przyjemności z 2 zmarszczaków :diabloti: Quote
eliza_sk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 co dwa zmarszczaki to nie jeden, to podwójna ilość fałdek do wygłaskania i dwa pocieszne pysiole do ucałowania ;) Quote
rufusowa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 oooo muody...u Ciebie to on by miał raj....a tak to nie wiadomo gdzie trafi i czy sie komuś nie znudzi za jakis czas kupowanie karmy dla alergików :-( Quote
Potter Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 W sprawie Fąfla zero telefonów - żadnych, i nie mówię tylko o adopcji, ale też o telefonach od hodowców-"specjalistów", którzy dzwonili tylko po to, żeby rozwlekle opowiadać mi o przypadłościach tej rasy, "że one tak mają i nic na to nie poradzę" i "że długo to on nie pożyje" :mad:. Quote
manforte Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [CENTER][COLOR=blue][B]Bazarek na jędrzejowskie psy:[/B][/COLOR] [B][/B] [URL="http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10174981#post10174981"][COLOR=blue][B]http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10174981#post10174981[/B][/COLOR][/URL][/CENTER] Quote
muody Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dobra... zobaczę co się da zrobić, ale nadziei sobie nie róbcie, proszę... bo gdyby to zależało tylko odemnie i miałbym już nareszcie swój własny dom z działką, to nie byłoby problemu... a narazie jest jeno działka... :shake: Mimo wszystko popytam co i jak to widzą pozostali domownicy... Ja i brat napewno jesteśmy na tak... :cool3: Quote
eliza_sk Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='muody']Dobra... zobaczę co się da zrobić, ale nadziei sobie nie róbcie, proszę... bo gdyby to zależało tylko odemnie i miałbym już nareszcie swój własny dom z działką, to nie byłoby problemu... a narazie jest jeno działka... :shake: Mimo wszystko popytam co i jak to widzą pozostali domownicy... Ja i brat napewno jesteśmy na tak... :cool3:[/quote] ale jaja :evil_lol: Quote
Recommended Posts