MSMIMI Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 czy wiecie gdzie są organizowane w tym roku wystawy kundelków? jak to sie odbywa? trzeba sie wczesniej zgłosić czy kto przyjdzie ten sie pokazuje? :lol: czy ktoś był na takiej wystawie ze swoim psem? czy jest jakas wystawa tego typu w najbliższym czasie organizowana? pozdrawiam Quote
wix Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 na pewno bedzie w pazdzierniku wystawa w Gdansku:) Quote
Sheep Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 a w okolicach wrocławia, kudowy, dusznik, kłodzka? ja mojego uczę na wystawę. biega jak ciotka, ale umie i stać, i siedzieć, i równać. zajmie na pewno 1 MIEJSCE NA NAGROŹNIEJSZEGO KUNDELKA KRAJÓW UE Quote
Tilia Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 brałam udział rok temu w wystawie kundelków w Warszawie na Bemowie. Co prawda byłam z "niekundelkiem" (nie chciałam brać Zuzy, bo to starsza dama,a musiałaby cały dzień jeździć ze mną komunikacją miejską po upalnej Warszawie...) ale to nikomu nie przeszkadzało :) Bardzo sympatyczna impreza :) :) Wszyscy uczestnicy dostali psie ciacha i dyplom. Można było podziwiać najróżniejszej maści i wielkoście piechy, niektóre były niesamowite :) hihihi a niektóre pieski zgłaszane do "klasy rasowych" - bujną wyobraźnię mieli ich właściciele ;) :lol: teraz niestety nie wiem kiedy ktoś zorganizuje następną taką imprezę- jakby ktoś gdzieś znalazł jakieś info- niech da znać :) Quote
cockermanka Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Tego typu pokaz psów bywa też w Będzinie-organizowany przez tamtejszy Wydział Kultury.Zazwyczaj jest to we wrześniu.Jest podział na psy rasowe (rodowodowe) i kundelki ( czyli również te bez rodowodów ).Bardzo sympatyczna impreza z pokazami szkolenia ,aż żałowałam że w ubiegłym roku nie mogłam pojechać. Dwa lata temu zgłoszenie psa było bezpłatne,nie wiem jak w tym roku. Jeśli jest ktoś zainteresowany to na priv mogę podać nr telefonu do głównego "sprawcy" tej imprezy. Pozdrawiam. Quote
Kaia Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 O to ja npewno będę w gdańsku, tyko szkoda że tak późno:( dopiero w październiku. A w wrszawie nieczego takiego nie organizują? jestem że slupska ale moę troszką dojechać :P Quote
zaba14 Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 A ja wiem, że wystawa kundelków będzie w Zabrzu w czerwcu, ale nie pamiętam terminu :lol: Quote
Naya Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Zabciu jezeli bedzie w czerwcu z wabrzu to ja sie na to pisze z Zuzia :D zawsze chcialam ja na wystawie dla nierasowcow pokazac :D dowiedzialabys sie gdzie co i jak? bede bardzo wdzieczna i sie na ggodwezwe :) Quote
AgaCzips Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Ojenyk- ja też chce jechać na taką wystawę kundelków. Blekus będzie mugł sie popisać swoim pięknem :wink: hehe. Nie no ale serialnie. jezeli ktoś wie gdzie są wystawy kundelków proszę napisać. Pozdrawiamy Agata i Bleki Quote
zaba14 Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Z tego co wiem wystawa bedzie 19 ale o której nie wiem.. i jest ona dla Zabrza, ale z poza pewnie takze przyjmą.. ;) Quote
zaba14 Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 nie, ale się dowiem jeśli chcesz ;-) Praktycznie nie za bardzo mnie to interesuje, bo Mikiego tam nie wystawie ;) raz widziałam go w akcji na takiej wystawie i nie chce mu tego robić po raz kolejny ... ale na festynie tam pewnie będę może nawet wezmę psa, zalezy od pogody.. ;) i z kim pójdę :lol: Quote
Naya Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 W sumie 19 to juz jest po konferencji, wiec co mi zalezy pojechac z psami, tylko co.. mam wziac wszystkie 3 :o ? Quote
Anka&Gucio Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 A planowana jest jakaś wystawa kundelków w kujawsko-pomorskim, bo ja nie mam samochodu, więc problem z dojazdem ??? Quote
Cambel&Megi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie chciałam stwarzać nowego tematu, więc piszę tutaj...Kochani, nie wiecie, czy na tych wakacjach gdzieś w Polsce odbędzie się jakaś wystawa kundelków? Chętnie bym się wybrała.. :lol: Quote
Martynaaaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [FONT=Century Gothic]a czy taka wystawa bliżej Poznania się odbywa.?:roll:[/FONT] Quote
Talia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja tez bym sie wybrała na taka wystawę, ale tylko w obrębie Torunia, Bydgoszczy, Solca Kujawskiego i Włocławka. Quote
Martyna&Zara Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja wiem, ze we Wrocku jest podczas Targów zoologiczno-botanicznych jest wystawa kundelków, ale to jest koło 8-9 września:( Quote
diabelkowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 szkoda bo jakby byla teraz to bym jechala ;] Quote
Talia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 I wie ktoś może dokładnie czy będzie gdzieś teraz wystawa? Tak w ogóle to wystarczy tylko zadzwonić i sie zgłosić na ta wystawę czy trzeba być członkiem jakiegoś klubu? bo ja jestem kompletnie zielona :) Quote
11gabriela11 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :loveu::lol:hmm a wiecie czy nszykuje się jakaś wystawa kundelków w zachodniopomorskie bo ja z moją Colcią wzieła bym chętnie udział... a powiedzcie tylko co piesek musi umieć i czy wiek jest ograniczony??? Quote
Illusion Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Na warszawską? :crazyeye: A można prosić o jakieś dokładniejsze informacje? Quote
Recommended Posts