Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy wiecie gdzie są organizowane w tym roku wystawy kundelków?

jak to sie odbywa? trzeba sie wczesniej zgłosić czy kto przyjdzie ten sie pokazuje? :lol:

czy ktoś był na takiej wystawie ze swoim psem? czy jest jakas wystawa tego typu w najbliższym czasie organizowana?

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

a w okolicach wrocławia, kudowy, dusznik, kłodzka? ja mojego uczę na wystawę. biega jak ciotka, ale umie i stać, i siedzieć, i równać. zajmie na pewno 1 MIEJSCE NA NAGROŹNIEJSZEGO KUNDELKA KRAJÓW UE

Posted

brałam udział rok temu w wystawie kundelków w Warszawie na Bemowie. Co prawda byłam z "niekundelkiem" (nie chciałam brać Zuzy, bo to starsza dama,a musiałaby cały dzień jeździć ze mną komunikacją miejską po upalnej Warszawie...) ale to nikomu nie przeszkadzało :) Bardzo sympatyczna impreza :) :) Wszyscy uczestnicy dostali psie ciacha i dyplom. Można było podziwiać najróżniejszej maści i wielkoście piechy, niektóre były niesamowite :) hihihi a niektóre pieski zgłaszane do "klasy rasowych" - bujną wyobraźnię mieli ich właściciele ;) :lol:

teraz niestety nie wiem kiedy ktoś zorganizuje następną taką imprezę- jakby ktoś gdzieś znalazł jakieś info- niech da znać :)

Posted

Tego typu pokaz psów bywa też w Będzinie-organizowany przez tamtejszy Wydział Kultury.Zazwyczaj jest to we wrześniu.Jest podział na psy rasowe (rodowodowe) i kundelki ( czyli również te bez rodowodów ).Bardzo sympatyczna impreza z pokazami szkolenia ,aż żałowałam że w ubiegłym roku nie mogłam pojechać.

Dwa lata temu zgłoszenie psa było bezpłatne,nie wiem jak w tym roku.

Jeśli jest ktoś zainteresowany to na priv mogę podać nr telefonu do głównego "sprawcy" tej imprezy.

Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Posted

O to ja npewno będę w gdańsku, tyko szkoda że tak późno:( dopiero w październiku. A w wrszawie nieczego takiego nie organizują? jestem że slupska ale moę troszką dojechać :P

Posted

Zabciu jezeli bedzie w czerwcu z wabrzu to ja sie na to pisze z Zuzia :D zawsze chcialam ja na wystawie dla nierasowcow pokazac :D dowiedzialabys sie gdzie co i jak? bede bardzo wdzieczna i sie na ggodwezwe :)

Posted

Ojenyk- ja też chce jechać na taką wystawę kundelków. Blekus będzie mugł sie popisać swoim pięknem :wink: hehe. Nie no ale serialnie. jezeli ktoś wie gdzie są wystawy kundelków proszę napisać.

Pozdrawiamy Agata i Bleki

Posted

nie, ale się dowiem jeśli chcesz ;-)

Praktycznie nie za bardzo mnie to interesuje, bo Mikiego tam nie wystawie ;) raz widziałam go w akcji na takiej wystawie i nie chce mu tego robić po raz kolejny ... ale na festynie tam pewnie będę może nawet wezmę psa, zalezy od pogody.. ;) i z kim pójdę :lol:

• 4 years later...
Posted

Nie chciałam stwarzać nowego tematu, więc piszę tutaj...Kochani, nie wiecie, czy na tych wakacjach gdzieś w Polsce odbędzie się jakaś wystawa kundelków? Chętnie bym się wybrała.. :lol:

• 1 month later...
Posted

I wie ktoś może dokładnie czy będzie gdzieś teraz wystawa?
Tak w ogóle to wystarczy tylko zadzwonić i sie zgłosić na ta wystawę czy trzeba być członkiem jakiegoś klubu? bo ja jestem kompletnie zielona :)

Posted

:loveu::lol:hmm a wiecie czy nszykuje się jakaś wystawa kundelków w zachodniopomorskie bo ja z moją Colcią wzieła bym chętnie udział...
a powiedzcie tylko co piesek musi umieć i czy wiek jest ograniczony???