Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam tą panienkę jak byłam po swoje Kanapkowe cudo, Łezka mi się bardzo podobała:loveu: ona też taka do miziania jest:loveu::loveu::loveu:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łezka dzisiaj dziwnie się zachowywała wyrażnie widać że coś jej dolega :-( okazało się że serduszko suni jest w nie najlepszym stanie , dostała leki trochę rozkręciła się , bardzo się o Nią boję

Posted

Łezka prosi o pomoc w znalezieniu dla Niej domku , ona ma mało czasu i małe szanse bo kto chce starszego pieska tylko osoba o wielkim sercu i takiej szukamy dla Łezki

Posted

Łezka ma chore serdsuszko i będzie brała leki już chyba do końca , jest bardzo smutna nie chce jeść , wet mówi że po lekach będzie lepiej to taka kochana psinka daje sobie wszystko zrobić nigby nie pokazała ząbków .
Czy ta malutka sunia /6 kg dzisiaj ważona/ ma jeszcze szansę :-(:-(
Łezka prosi o domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czasu ma niewiele

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']JEJKU!!! :placz::placz::placz:
BELLKO, co się stało???:placz::placz::placz::placz:[/quote]
Nic więcej nie potrafię napisać oprócz tego że był to jeden z najgorszych dni w moim życiu , nie mam dystansu do takich sytuacji , Łezka odchodziła prawie na moich rękach .
Malutka Łezko miało być innaczej :placz::placz::placz::placz:

Posted

Kochanie, wiem co czujesz.. :-( nam w ostatnim czasie odeszlo ok. 7 kotow + jeden pies...za jednym z pierwszych razow boli szczegolnie.. tym bardziej, ze bylas bardzo przywiazana do Lezki.. to tak, jakbym ja miala stracic jakas swoja gruba :-(trzymaj sie Bellko. :-(

Posted

Łezko kochana dzisiaj już wiem że byłaś bardzo chora nikt i nic nie było w stanie Ci pomóc ,została tylko pusta poduszka pod moim biurkiem i myśl że już nic Cię nie boli

Posted

Łezko malutka to puste miejsce pod biurkiem zajeła następna bida stara jamniczka nazwałam ją Majka , ale bardzo często wołam do niej Łezka , oby jej się poszczęściło i znalazła dom , Tobie maleńka nie zdążyłam :-(:-(

• 1 month later...