Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ponoć ktoś dzwonił w sprawie bassecika... dogomaniak... jest nadal u właścicieli, ale - jak można się było spodziewać - dom tymczasowy mu raczej nie grozi...
Ania_w ma problem z netem... komunikuje się tylko przez gg... i nie najlepiej sie czuje... jakieś grypsko...

Posted

Nie, nie..ja się jednak na szczeniaka nie zdecyduję. :razz: mam w tej chwili jednego u siebie. Już sięnasprzątałam. Jednak wolę mieć psa, którey wie gdzie się siusia... Ale basecik słodki. :evil_lol:

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Jesli mozna to prosze napisac gdzie piesek sie teraz znajduje i numer kontaktowy. Podam go zainteresowanym ludziom.[/quote]
o dane uderzaj na gg Ani_w... ja wiem tylko to, co napisałam...

Posted

[quote name='Estera']Ja mam tylko psa i kota..... Ale nie wiem co rodzinka na śliniącego się psiuta powie :evil_lol:[/quote]
oj tam sliniacego:lol: zaraz ci ucholami (zwlaszcza mokrymi:p) pieknie podloge wyfroteruje :eviltong:

Posted

wiem, ze z wlascicielem skontaktowalo sie juz pare osob z dogo, i zanosi sie ze maluch jest na najlepszej drodze do znalezienia juz swego wlasnego kąta:) jak tylko bede wiedziała co i jak od razu dam znac..

PS Niewiasta 21 - mam nadzieje, ze namiar dotarł?