Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='auraa']
Dzisiaj jeszcze Ricusia wykąpałam, wybawiliśmy się a jutro o 11 jesteśmy umówieni i Rico rusza w drogę. Smutno mi :-(. Mam nadzieję że trafi do dobrych ludzi.
[/quote]
na pewno Auroo:lol:wierzę Ci-w końcu to kawałek czasu jak Rikuś u Was jest-też na pewno się zżył i będzie tęsknił.

oczywiście rezerwuj jako pierwsza jego fotki:razz::loveu:

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ricuś pojechał. Był zdezorientowany i wystraszony. Przytulał się do nas. Szkoda, że tu nikt nie chciał pokochać takiego kochanego psiaka. Mam nadzieję, że ktoś go pokocha.

Posted

Dzwoniłam do państwa. Ricuś jest bardzo grzeczny. Nie piszczy. Trochę śpi lub wygląda przez okno. W barze siedział na kolanach u pani. Dostał parówkę. :lol:

Posted

proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!!
psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz:
może słyszeliście, że taki pies się komuś zgubił????
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493[/url]

Posted

dziś rano, razem z kilkoma innymi psami Pojechał do Hamburga. Wczoraj nocował w domu Agnieszki oczywiście wcześniej usiłował zrobić porządki w psiej gromadce w domu u Julii. To jest mały dominant. Potem kiedy został sam piłeczka była najważniejsza! Nowe informacje otrzymam w środę.

Posted

Rico jest w domu tymczasowym. W stosunku do ludzi to super pies:loveu:. Natomiast nie znosi konkurencji nawet suczek:cool3: i jedną chciał pożreć. Dlatego trafił do domu w którym za towarzystwo ma chomika. W tym tygodniu przejdzie kompleksowe badania. Na razie jest dobrze:lol:. Rozmawiałam z Julią ze Szczecina, która pracuje w fundacji Agnieszki. Za kilka dni wiadomości ciąg dalszy. Spróbuję zadzwonić do Agnieszki ona będzie na bieżąco.

Posted

to dobrze że jest sam! a jaką on agresję przy jedzeniu przejawiał-widziałam w Krzyczkach-ciekawe czy w domu było inaczej.
ale jest tylko z chomikiem i nie musi się martwic niczym:loveu:

Posted

oj Auroo-czemu nie wstawiasz zdjęc-zrobię to za Ciebie bo dawno czekają:roll:-nie piszesz nawet, że Rico ma zmienione imię na Marlo-przez swoją pańcię, zakochaną w nim:
[IMG]http://www.tiervermittlung.de/pics/pics/j40818.pic[/IMG]

[IMG]http://www.tiervermittlung.de/pics/pics/j40818-1.pic[/IMG]

Posted

[quote name='_beatka_']
o matko:-o
to ten sam pies??
ale wypiękniał:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/quote]
Aga mówiła, że jego pani ma fioła na jego punkcie:eviltong::loveu:-miłośc przez M

Posted

Oktawio, te zdjęcia są na stronie niemieckiej fundacji a ja nie mam jej adresu. Dziś rozmawiałam z Agnieszką i uzyskałam od niej informacje na temat pieska. Problem w tym, że to jest dom tymczasowy. Ale powinien zostać stalym, bo rzeczywiście nigdzie nie będzie miał lepiej. Ta pani zbyt go rozpieszcza i jeśli go odda zrobi mu krzywdę.