Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Drufi-Magda']:smilecol:A ja czekam na wgranie zdjec do kompa przez mojego slubnego:mad::mad::mad:Pozdrawiamy cala rodzinka:laola:[/quote]

Coś ten ślubny działa opieszale...:evil_lol:

Posted

Spokojnie cioteczki!;) Może to podobna sytuacja do mojej- pamiętasz [B]beciu[/B]- kiedy komp mi padł i życie się sypnęło- i nie dawałam znać co z orzeszkowym Bruńciem...

Posted

wszystko OK cioteczki - wczoraj razem z Halcią i Kudłatą odwiedziłyśmy włości szanownej Pani MAdzi i jej pięknych psów :)

JAK NA SARA WITAŁA!!! Jak skakała - uwierzycie że nas poznała. Strasznie była radosna, miziała się ile wlazło a Drufi kocyk leżał i bacznie obserwował swoją koleżankę która wariowała jak nastka :D
HAlcia zrobiła zdjęcia jak będzie w stanie to mi je prześle i wstawie. Sara jest naprawdę szczęśliwym i bardzo kochanym przez Madzie i jej rodzinę psiakiem ... mieszka przy lesie ... naprawdę cud miód orzeszki!!!!! :D

Posted

Nie liczcie na piękne zdjecia,bo robiłam je ja.Nie pomyślałam też,że do wklejania.Ale Zorka to żywioł,kręcidupka,wszędzie jej pełno.Cały czas witała ,adorowała nas po kolei i znowu i znowu nie pomijając żadnej z nas.Śliczna,zadbana,kochana.

• 4 weeks later...
Posted

Cioteczki bardzo mi przykro,ze tyle milczalam,ale komp-rzecz zlosliwa padl i tyle:diabloti:ale mam nadzieje,ze teraz bedziemy czesciej pisywac:lol::lol::lol:U nas wszystko dobrze-zyjemy,tyjemy i jest supcio:multi:pozdrawiamy-Wójciki i psiaki:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Madzia,wiesz ,że już duzo poszczęsciło sie Zarce?Z Orzechowców wydarta,pojedzie do hoteliku.Ale zawsze mamy swoje typy których nam strasznie zal.Wszystkich zal

Posted

Trzymam za nia kciuki,ze z hoteliku juz tylko kroczek do domku:multi:Ja mam klopot z Drufciem,bo juz sam nie wstaje na nozki:-(:-(:-(jest bardzo slaby i siusia pod siebie:-(:-(:-(a mi serce peka-to przeciez 12 lat razem:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:boje sie,ze to juz czas.......:shake::shake::shake::shake::shake: