Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyglada ze domek tymczasowy sie wycofał .......

oto odpowiedz :

[B]Witam, przykro mi, ale uznaliśmy, że suczka jest za duża, a niestety
nasz pies nie lubi większych od siebie! Przepraszam[/B] .

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Wyglada ze domek tymczasowy sie wycofał .......

oto odpowiedz :

[B]Witam, przykro mi, ale uznaliśmy, że suczka jest za duża, a niestety [/B]
[B]nasz pies nie lubi większych od siebie! Przepraszam[/B] .[/quote]

Wielka szkoda bo jestem pewna że Zorka pewnie by zostala na zawsze.
Nie sądzę żeby ktoś mógł oddać tak kochaną sunię.....:-(

Posted

Dostałam maila w sprawie Zorki z ale.gratka.pl - przekierowałam tę osobę do Albiemu

[COLOR=#000000][FONT='Arial']"czy,,zorka jest duzym psem,czy jest po sterylce,jak reaguje na dzieci male/? jak dlugo jest w schroniku?"[/FONT][/COLOR]

Posted

OMG :-/ jak juz wczesniej pisaliscie nie da sie tego sprawdzic w schronie no oprocz wielkosci (ktora i tak bywa wzgladna dla kazdego) i czy jest po sterylce.. jak zaprowadzic dziecko do schroniska???

Posted

Na pewno z niewiedzy,a trudno sie dziwić,bo te odpowiedzi sa dla nich istotne do podjęcia decyzji.lepiej pytac,niz nie i oddac psa bo sie cos nie udało,Straszne jest to ,ze nie umiemy odpowiedziec.Jest psem srednim i Mysle ,ze nie ma nic przeciw dzieciom.ale nie jest to do sprawdzenia.Zoreczko,ale cos powoli rusza ,jakieś nikłe zainteresowanie.

Posted

No właśnie, jest jakieś zainteresowanie, a to dobry znak!

Zrozumiałe jest to, że ktoś potrzebuje wiadomości, żeby podjąć decyzję, ale jednak ciężko oczekiwać, że w warunkach schroniskowych można sprawdzić stosunek do dzieci albo np. - tak. jak ktos się mnie zapytał o sunię, która od 2 lat jest w schronisku - czy sygnalizuje, kiedy chce siusiu i czy zachowuje czystość w domu...
Prawdopodobnie inne jest wyobrażenie wolontariatu, tego, co faktycznie da się o tych psiakach schroniskowych powiedzieć, jaki się ma z Nimi kontakt.

Posted

[quote name='ewatr']Wyglada ze domek tymczasowy sie wycofał .......

oto odpowiedz :

[B]Witam, przykro mi, ale uznaliśmy, że suczka jest za duża, a niestety
nasz pies nie lubi większych od siebie! Przepraszam[/B] .[/quote]

To ja chciałam dać DT Zorce, wypatrzyłam ją na Allegro, niesty mój Sony ma manię wielkości i boimy się ją wziąć, mimo, że to suczka. Bardzo przepraszam za stworzoną nadzieję, ale wierzę, że tej pięknej suni się uda!!!

Posted

[quote name='becia66']Wielka szkoda bo jestem pewna że Zorka pewnie by zostala na zawsze.
Nie sądzę żeby ktoś mógł oddać tak kochaną sunię.....:-([/quote]

Niestety, zostać by nie mogła, zgodę rodziny i to nie zawsze, mam na DT, zresztą mamy już Sonego:)

Posted

[quote name='agusiazet']Niestety, zostać by nie mogła, zgodę rodziny i to nie zawsze, mam na DT, zresztą mamy już Sonego:)[/quote]

A ja ci mówię Agusiazet że bys jej nie oddala, nikt z domowników nie mógłby sie z nią rozstać....:eviltong: To właśnie jest taka sunia....:loveu: