ewatr Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wyglada ze domek tymczasowy sie wycofał ....... oto odpowiedz : [B]Witam, przykro mi, ale uznaliśmy, że suczka jest za duża, a niestety nasz pies nie lubi większych od siebie! Przepraszam[/B] . Quote
Becia66 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='ewatr']Wyglada ze domek tymczasowy sie wycofał ....... oto odpowiedz : [B]Witam, przykro mi, ale uznaliśmy, że suczka jest za duża, a niestety [/B] [B]nasz pies nie lubi większych od siebie! Przepraszam[/B] .[/quote] Wielka szkoda bo jestem pewna że Zorka pewnie by zostala na zawsze. Nie sądzę żeby ktoś mógł oddać tak kochaną sunię.....:-( Quote
fizia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dostałam maila w sprawie Zorki z ale.gratka.pl - przekierowałam tę osobę do Albiemu [COLOR=#000000][FONT='Arial']"czy,,zorka jest duzym psem,czy jest po sterylce,jak reaguje na dzieci male/? jak dlugo jest w schroniku?"[/FONT][/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 OMG :-/ jak juz wczesniej pisaliscie nie da sie tego sprawdzic w schronie no oprocz wielkosci (ktora i tak bywa wzgladna dla kazdego) i czy jest po sterylce.. jak zaprowadzic dziecko do schroniska??? Quote
fizia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No właśnie nie wiem skąd biorą się takie pytania... Chyba z absolutnej niewiedzy... Quote
halcia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Na pewno z niewiedzy,a trudno sie dziwić,bo te odpowiedzi sa dla nich istotne do podjęcia decyzji.lepiej pytac,niz nie i oddac psa bo sie cos nie udało,Straszne jest to ,ze nie umiemy odpowiedziec.Jest psem srednim i Mysle ,ze nie ma nic przeciw dzieciom.ale nie jest to do sprawdzenia.Zoreczko,ale cos powoli rusza ,jakieś nikłe zainteresowanie. Quote
fizia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No właśnie, jest jakieś zainteresowanie, a to dobry znak! Zrozumiałe jest to, że ktoś potrzebuje wiadomości, żeby podjąć decyzję, ale jednak ciężko oczekiwać, że w warunkach schroniskowych można sprawdzić stosunek do dzieci albo np. - tak. jak ktos się mnie zapytał o sunię, która od 2 lat jest w schronisku - czy sygnalizuje, kiedy chce siusiu i czy zachowuje czystość w domu... Prawdopodobnie inne jest wyobrażenie wolontariatu, tego, co faktycznie da się o tych psiakach schroniskowych powiedzieć, jaki się ma z Nimi kontakt. Quote
agusiazet Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='ewatr']Wyglada ze domek tymczasowy sie wycofał ....... oto odpowiedz : [B]Witam, przykro mi, ale uznaliśmy, że suczka jest za duża, a niestety nasz pies nie lubi większych od siebie! Przepraszam[/B] .[/quote] To ja chciałam dać DT Zorce, wypatrzyłam ją na Allegro, niesty mój Sony ma manię wielkości i boimy się ją wziąć, mimo, że to suczka. Bardzo przepraszam za stworzoną nadzieję, ale wierzę, że tej pięknej suni się uda!!! Quote
agusiazet Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='becia66']Wielka szkoda bo jestem pewna że Zorka pewnie by zostala na zawsze. Nie sądzę żeby ktoś mógł oddać tak kochaną sunię.....:-([/quote] Niestety, zostać by nie mogła, zgodę rodziny i to nie zawsze, mam na DT, zresztą mamy już Sonego:) Quote
SZPiLKA23 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [COLOR=Red][B]Bazarek na Orzechowce [/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9499585#post9499585[/URL] Quote
Becia66 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='agusiazet']Niestety, zostać by nie mogła, zgodę rodziny i to nie zawsze, mam na DT, zresztą mamy już Sonego:)[/quote] A ja ci mówię Agusiazet że bys jej nie oddala, nikt z domowników nie mógłby sie z nią rozstać....:eviltong: To właśnie jest taka sunia....:loveu: Quote
Peter Beny Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zorunia , gdzie twój domek ?? Tak zimno teraz :shake::shake: Quote
ewatr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='agusiazet']To ja chciałam dać DT Zorce, [/quote] O Agusiu to TY ?:p To trzeba było odrazu sie ujawnic ;) A Zorcia maszeruje do gory po dom ! Quote
Becia66 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Zorciu kochana , nie wiem co powiedzieć....:shake:, tak strasznie mi żal Ciebie...:-( Quote
Recommended Posts