Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy byłąby mozlwiosć wzięcia tej suki na spacer, tak jak tego AST'a? Chyba nie bo ona jest w boksie z innymi psami, to się beda gryzły, a moze sie myle?

Bo tak sobie pomyśląłam, że ona ma szanse choćby minimalnie powócić do formy psychicznej jesli ktoś da jej choć odrobinę czułosci, wejźmie na spacerek itp.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
A czy byłąby mozlwiosć wzięcia tej suki na spacer, tak jak tego AST'a? Chyba nie bo ona jest w boksie z innymi psami, to się beda gryzły, a moze sie myle?
Dokładnie tak...

Posted

Obawiam się, że nie ma - musiałby wyjść cały boks, wszystkie psy, które w nim są i razem wrócić. Albo sunia musiałaby po powrocie ze spaceru powędrować do innego boksu, gdzie byłaby "nowa".

Posted

Nie zapominaj, że w katowickim schronie nie ma wolontariatu. Wpuszczanie, jakby nie było, obcych ludzi, bez ubezpieczenia itd. jest dla kierownictwa dużym ryzykiem i wcale się nie dziwię, że boją się co będzie jak pies kogoś z nas dziabnie...
Obawiam się, że z takiego "gromadnego" wyprowadzenia boksu nic by nie wyszło też z tego powodu, że chętnych do tego typu zajęć jest mało i zgranie 4 osób w jednym czasie graniczy z cudem...

Posted

Bo ja wiem, ale fakt jest faktem, że dla kierownictwa to ryzyko, no ale mozna podpisac dokument, że biezremy je na właśna odpowiedzialnośc - w koncu ten amstaff też mógł tangusie udziabac, czyż nie?

Posted

Wystarczy pobyć troche z psami,kiedy sie wraca,ja nigdy nie miałam zadnych problemów...

Szkoda, że nie ma pozwolenia,biedna sunia :( nie wiadomo nawet jak z jej psychiką...:(

• 3 weeks later...