Ana_Zbyska Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Macho, rzeczywiście, uderząjące podobieństwo między Tobą a Nerem:D:evil_lol::eviltong::eviltong::diabloti: też się nie mogłam powstrzymać;):eviltong: Quote
Macho Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 hehe :eviltong: :eviltong: Nie wiedzialam, ze Nerus uwielbia sie bawic pilka :) dzis mial taka radoche jak mu rzucilam... :) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Bądź grzeczny (chociaż raz:roll:) i słuchaj cioci!:evil_lol: Quote
Macho Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Czesto ;) slicznie sie bawil pilka w sobote... tak chcial zeby mu ja rzucac... ;) Quote
Ana_Zbyska Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Macho napisał(a):Czesto ;) slicznie sie bawil pilka w sobote... tak chcial zeby mu ja rzucac... ;) Dokładie Macho, wczoraj byli ludzie, (którzy wyrazili chęc pomocy Nerowi, może w przyszłości jego adopcji;)) cieszył się jak dzidzia mała i od razu pobiegł po piłę:) To naprawdę kochana psina, tylko miał mało kontaktu z człekiem.. Quote
Ana_Zbyska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ci ludzie znów dzisiaj byli, przynieśli Nerowi zabawke, jedzenie, bawili sie z Nim na terenie ck, Nero biegał, skakał, bardzo się cieszył:) Quote
Ana_Zbyska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nero szaleje za Państwem, którzy do niego przychodzą:) Bardzo to cieszy:D Quote
Ana_Zbyska Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Też mam taką nadzieję:) Nero jest strasznie za tym facetem:)Facet za Nerem tez:) Dzisiaj znów byli:) Quote
Recommended Posts