halcia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ale,ja zakładam,że śpicie u mnie,nie ma problemu .Rafal z psiakiem u mnie w pokoju,ma osobne wyjscie na ogrod,a my na górze,też każdy będzie miał swój pokój,tylko najmniej nerwowy śpi z papuga/rano drze morde/ Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 AhhhhhA ... ja papuge TZta na noc wynosze do innego pokoju bo nawet czyszczenie piórek mnie budzi;) ale pewnie juz nie długo pozyje bo chart był bardzo nia zainteresowany:diabloti::mad: Quote
halcia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 U Asi w porzadku,pewnie zatrzyma dobka,maż nim zauroczony.Tymczasem jest osobno,kot go zaatakował.Przy otwartej bramie siedział,nie ruszył sie. Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wow no to sie ciesze a Azja go zaakceptowała ?? Quote
halcia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Żaba nie powiedział nie.Mysle,że przyjedzie.Z Azja w miare dobrze,ale Asia trzyma je osobno.Spacery razem.Mówi,że jesli całkiem sie nie dogadaja to dobek może mieszkać w biurze,a na razie mysl nad wybiegiem-boksem.Dzis pojedziemy do weta przeswietlić mu nóżke i ma chyba zapalenie pęcherza/mógł sie tam przeziebic.Rafał hop,hop,co ty na nasze plany?Oprócz babińca będziesz miał towarzystwo Żaby.Odzew,odzew prosze! Quote
żaba88 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dokładnie Halciu, nie powiedziałem nie. Więc Rafał nie zdominują Cię tam :D A Szpilka się na pewno wywinie z tego - glizda jedna... Quote
Rafal StWola Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja jestem na " tak " :) Przyjechał bym Busem bo Zdrapki samej nie zostawię juz nigdy .... sorrki ale po tym jak ostatnio z Orzeszków wróciłem i zastałem kuchnię w krwi to ...... gdybym był to pewnie tez by tak było z tą cieczką itp ale ja już Jej samej nie zostawię sorry ...... Quote
Rafal StWola Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Zapomniałbym .... Obiecałem dzis Francy ( Zdrapiszonowi ) że jak do domu wrócę dam ogłoszenie na Dogo co by Ją ktoś zabrał odemnie hehe .... Uciekła mi CHolernica w lesie , goniłem ale to już nie tak jak kiedys trucht czy kłus ale zabójczy galop .... dopadłem Szaleńca dopiero głęboko w lesie ( jakieś 5 km galopu ) ..... na prędkość to przy tej Szelmie wysiadam :) dopiero jak się zmęczyłą troszkę ( wydaje mi się że nie zmęczyła a zainteresowała jakimś dupelkiem w krzakach) to Ją dopadłem hehe Może ktoś chce ..... nie oddać Jej nie oddam ale jakby komuś wpadł do głowy pomysł na spacer z Zarką bez smyczy to chętnie się pośmieje jak będzie Zdrapiszona gonić :) ps moje nogi nadają się do wymiany po galopie :) padam ..... Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Zaba okazji do:drinking:%%% nie odpuści (nie wiem co on pije ale na zurawinowke to nie wyglada :D) Narazie TZ pomocony aczkolwiek niechetnie na to przystał, jeszcze nie wiem co moja rodzinka wymysli... Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Rafał nie wiem co mozna zrobioc zeby pies nie uciekał, na moja Sare nic nie zadziała jak sarne zwietrzy tylko tyle ze ja nie chodze z nia do lasu a wiec wiekszosc gonitwy mam na oku bo pedzi polami, mozna by sprobowac isc z innym psem i z nia moze by ja to trzymało przy nim, tylko nie z takim samym uciekinierem jak ona ;) Quote
Rafal StWola Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hehe ja już wiem ... trzeba zagwizdać i biec dokładnie w przeciwną strone .... bestia leci za Tobą :) .... u mnie i u Zarki działa :) W sumie to Ona nie ucieka tylko słabo słyszy .... jak mnie lub gwizdek usłyuszy to od ręki wraca ,tylko że dzis Jej odpuściłem troche i za daleko była by usłyszeć .... Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Moja Sara im bardziej gwiżdzesz tym szybciej begnie, uszy po sobie i ped a nawet nie mam co liczyc na to ze zobaczy co ja robie :D tez myslałam nad takim gwizdkiem "bezgłosnym" (ktory i tak wsumie jest słyszalny dla ludzi:D) i pewnie kupie... Quote
halcia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja sie tez 2 razy wygłupiłam ,bo Nucie nie przeszkadzało,ze biegnę w drugą strone,jak ma swoje sprawy ,to ja moge nawet fruwać i nic.Filip owszem ,wraca ale zdezorientowany,bo dla niego przewodnikiem jest Nuta.Rafał,oczywiscie ze zdrapkobus i Zdrapka,Chciałam powiedziec ,ze folijka do tej pory pełna ślimaków i dzdzownic,ale trzeba ją bedzie zabrać.Ciumki dla wszystkich,charcika tez! Quote
Rafal StWola Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Halciu spoko zabiore .... a Zarkę nauczyłem już wracac hehe trzeba wiary i cierpliwości Quote
albiemu Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 i tak wyjątkowego psa jak Sara .... nie może być innego finału niż sukces :) Quote
Makuuu Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 szkoda, że tak rzadko mogę na wątek Zdrapki zaglądać... aż mi głupio :oops:... poprawię się :P muszę wiedzieć co u Zdrapki :cool3::cool3: widziałam ostatnie fotki psiny... piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rafal StWola Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Głupio ????????? widzisz Makuuu ja tak nie myślę ..... Wiem dobrze kto machał na porzegnanie Zdrapce w schronie , kto wyczesał i kto adopcję dopiął na ostatni guzik .... I Zdrapiszon też wie kto ..... i ten ktoś nie powinien czuć się głupio z powodu braku czasu by zaglądać na wątek :) Mam nadzieję że cieszy Cie to że Zarka ma się dobrze i że biega galopem :) o to Nam chodziło prawda ? a to czy zglądasz na wątek czy nie to już tylko margines .... Juz niedługo wakacje Ciotka i Zarka na spacer czeka hehe Papa do następnego razu choć to żadkość :) ale cieszy .... DZIĘKI MAKUUU Quote
Rafal StWola Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 I ruszyło w Orzechowcach :) .... a ja już ekipę miałem hehe ..... Ciotki napiszcie co z Sobotą bo się wierce jak glizda na mrozie :) .... idę motorek rozpakować :) Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 sobota .... widzim sie w prawie pełnym skladzie bo Beci nie będzie ..... Ja też sie juz kręcę tym bardziej że dobre wieści o Orzechowcach dodały mi trochę wigoru :) ... Rafciu ... musimy pogadać o pomocy Pani Romie w Przemyslu, ale to u Halinki pogadamy. Szczegóły co do spotkania u Haliny pewnie jutro ... ja juz wiem że przyjdę trochę później ale się stawię. Ekipe do Orzechowcow trzymaj proszę .... bo robić jest co i będzie. Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 różowa świnka ze mnie ... watek Zarapi a zapomniałam ja pozdrowić ... ZARAPI POZDRAWIAM DAJ MU POPALIĆ ! :D Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='żaba88']Szpilki może nie być ale niech sama napisze.[/quote] o masz ! Wczoraj z nia gadałam i było OK ..... Szpilka!!!!!!!!!! Już nadchodzę i gnębię!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jeszcze nic nie wiem ale mam problemy rodzinne, Kasiu Ty wiesz.... nie moge tego durnego gg odpalic Quote
Rafal StWola Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Pati spokojnie ja Ciebie w razie ewentualnej absencji winić nie będę .... szkoda tylko bo myslałem że Zarkę poznasz ale nic straconego jak nie teraz to później ..... Pamiętaj że transport to nie problem w razie "w" odwiozę na miejsce .... a jeśli nie dasz rady to trudno , smutno ale nikt a na pewno nie ja winic Cie za to nie będzie ... Quote
Recommended Posts