Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciiii Ciiii Cicho sza operacja trwa .... TRWA ??????
NIE BO ŻADNEJ OPERACJI NIE BYŁO I NIE MA I CHYBA NIE BĘDZIE :):):):):):):):)
NASZ KOCHANY WET POWIEDZIAŁ ...... ale tu nie ma co operować :):):)
Jest dużo lepiej i operacji nie będzie :) kur..... NIE BĘDZIE OPERACJI :):)
Jest ok oczko się ponoc goi zajeb.......
JADZIEMY NAD WODĘ JUTRO I NIE BĘDZIE NAS DO NIEDZIELI :):)
Chyba zdałem egzamin na opiekuna :) oczko jest na tyle lepsze że operacji nie będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAwet nie wiecie jak si ciesze ...............................................

Posted

duma mnie rozpiera że znam kolejną osobę która tak świetnie sobie radzi jako towarzysz suni, która tak w doope od zycia dostała i wymagała tak skomplikowanej opieki, cięzko okupionej łzami, bezsennymi nocami, debetem na koncie .... Było co było, pozwala to stwierdzić jak wielkie Zarapi miała szczęścia a teraz mój drogi - ŻYJECIE NORMALNIE!!!!!! :) .. wdech ... wydech ... i nad wodę!!!!!!!!

[B]To co pisałam wspólne serce macie i jedna połówka drugą połówkę leczy z wzajemnością ... tak poprostu z dnia na dzień :) i to jest piękne bo szczere, prawdziwe bez potrzeby poklasku. Rafał ... Zarapi ... udało się WAM! [/B]

Posted

Nie będzie operacji .... ranka po usunięciu guzów jest ok mamy pozwolenie na kąpiele bez ograniczeń :):):):) Idę się pakować :):):):) nie dziwcie sie prosze kochani że tak piszę .... tak trudno mi było psiaka do weta wieźć rano a teraz ..... kupa szczęścia :)
To tak jakbym dostał nowe życie ..... miała byc operacja , kołnierz , leczenie a .... jest nadzieja i wyjazd ...... I ZAREK SZCZĘŚLIWY :):):):):) I nawet możecie powiedzieć że rafał oszalał .... prawdą to będzie bo oszalał :):):):):):):):):):)

Posted

Całe gratulacje dla Zarki :) ja tylko zrobiłem co mogłem ..... wyszło w końcu coś mi ..... Ale TO SUKCES ZARAPI ..... i tfu tfu na urok na złe .... Może będzie ok .... wierzyć się nie chce ..... teraz koledzy z TSA i CHańcza :)
ps Kasiu ...szczęście to miałem ja :):)

Posted

bawcie się dobrze!!!!
ps Rafciu - oboje mieliście i nie dyskutuj proszę! .. wiem co wiem i zdania nie zmienię.

[SIZE=1]Trzymaj kciuki tylko proszę abym ja swoje szczęście znalazła bo gdzieś mi wyemigrowało ....[/SIZE]

Posted

Muszę to powiedzieć publicznie nawet jeśli odpokutuje za to ....
Podziękować chciałbym i ja i Zarapi doktorowi Oręziakowi .... to dzięki Niemu jest jak jest i Zarka ma nową szansę .... moga mówić że klinik się nie poleca ... ja jedno wiem ...gdyby nie ten człowiek to byłoby źle ....... Każdemu opiekunowi chorego psa życzę takiego WETA .....DZIĘKUJEMY SERDECZNIE

ps . szkoda że weci nie wiedzą co czują do nich psiaki i opiekunowie psiaków ....
ja swojego weta na rękach bym dzis nosił ....... żadne słowa nie wyraża mej wdzięczności .......
KASIEK BEDZIEMY TRZYMAĆ OBOJE I JA I ZARKA
a jak nie przyjdzie przyjedź poszukać go u nas......

Posted

dobrze że to napisałeś, nie znam weta, ale przyznaje że bardzo pomógł Zarapi - Pan Oręziak jest wpierw człowiekiem który rozumie bo kocha zwierzęta, a potem świetnym wetem któremu bardzo zależy na zdrowiu zwierzaka a więc i na spokoju właściciela że zrobił wszystko co mógł ... to bardzo ważne ....

tak jak Wy zawsze możecie liczyć na mnie tak ja też mam świadomość wsparcia z Waszej strony i za to wielkie dzięki Rafciu i Zarapi!

Posted

I właśnie w takiej kolejności bym to napisal ..... Człowiek , specjalista z powołania .... nie wspominając świetnie wyposażonej kliniki ....... chciałbym by mój warsztat był tak wyposazony.... na taka skalę ..... nie jest może źle wyposazony ale chciałbym by było tak jak tam ...... kiedyś będzie
Kaśka zawsze nasze drzwi na dobrych ludzi otwarte będą ..... Twoja pomoc też ważna dla nas była i będzie....
Tak jak i CIotka Rybka na początku tak i nasz Wet i każdy kto rękę przyłożył do Zarki zdrowia liczyc moga na mnie , Halinka, Kudłata , Kaśka i ta z Lublina i z Rzeszowa i wszycy inni wujek Czerep itd itd zasługują na podziękowania .... a teraz sorrki lecę się pakować ....CHAŃCZA TSA ŁAJBA GITARA RYCZĄCE OGNISKA PIWO LASKI ITP ..... sorry niedostępny od piątku do niedzieli ...chyba że pogoda zechce inaczej :)

Posted

Pogadam .... zapomniałbym ..... wstrętna świnia ze mnie .... Ciotce Szpilce za wsparcie duchowe dziękujemy z serca ....Zawsze pierwsza nasze posty czyta i odpowiada ..... oj miałaby problem gdyby wolna była hehe :):):)
ps CIotko Rybko ile ? płace gotówką

Posted

A tak w ogóle Rafale... Czy Ty nie masz w sąsiedztwie ludzi, którym przydałaby się wielka, włochata kulka w ogródku zamiast dzwonka bądź alarmu?
Wiem, że sąsiadów masz mało interesujących ale czasem bywają wyjątki... ???

Posted

[quote name='Rafal StWola']
ps CIotko Rybko ile ? płace gotówką[/QUOTE]

Osz Ty materialisto... Gdyby pogoda była za pieniądze to aż boję się pomyślec... brrr....
Wystarczy do Dziadka Mroza się uśmiechnąć, zagajać i pogoda jak należy :)
A rozliczymy się kiedyś tam... :)

Posted

Niestety dla dobra suni wolałbym Jej do moich sąsiadów nie oddawać .... Wujek Czerep niestety na studia będzie jechał a to jeden z nielicznych jeśli nie jedeynych sąsiadów którym bym sunie polecił .... jak coś znajdę dam znac .... jesli chodzi o DT w razie W jestem do dyspozycji ......

Posted

Pozdrów wujka Czerepa :)
Jeżeli chodzi o DT to na razie ma- u mnie...
Widoki na DS też są, więc może nie będzie potrzeby jej przenosić...
Co do pogody- Dziadek Mróz spojrzał łaskawie, więc powinno być ładnie :)
No i kiedy obiecany spacer????

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/253/4f653b20385daeb8.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/214/b585c84a5d0ade01.jpg[/IMG][/URL]

Tęcza jak widać most i dla nas otwarty :)

Posted

Niestety Ciotko Red ..... mieszkałem kiedyś w bloku ..... gdyby mnie teraz ktos chciał do bloku przenieść popełniłbym harakiri ....to tak jakby Husky na łańcuchu trzymać ..... Tak się złożyło jakoś że i Husky i ja do wolności ciągniemy :)

Posted

Spakowany i wyjechany?Bo trzeba nam dużej "bandy" do Orzechowców na sobote.Karmienie i robienie psiakom zdjeć.Zdrapeczku,masz w końcu fuksa i tak trzymaj,ku radości Rafała i naszej