Wet-siostra Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pracowałeś/łaś w schronisku???Może i my sie znamy,tylko nie kumamy?Ja obecnie jestem pomocą weterynaryjną u dr.Bodnara(Słowackiego120 Przemyśl).Ponad rok w soboty pomagałam dr. Fedaczyńskiemu przy operacjach i w opiece pooperacyjnej nad pacjentem.No i od niedawna mam gołębie,jako chyba jedyna kobieta w Przemyślu... Quote
żaba88 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ja od około 4 lat z przerwą, pomagam w schronisku. Quote
Wet-siostra Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 To możemy się nie znać.Ja po 10latach przerwy dopiero w tym roku przyjechałam do schroniska.Byłam dwa razy,oba z moją przyjaciółką,tą samą,z którą zakładamy stowarzyszenie.Raz rozpakowywałyśmy karmę z krakvetu,a za drugim razem asystowałam dr.Woźniakowi przy zabiegu.Może po świętach będę częściej w schronisku... Quote
Becia66 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Żaba88 to pupil Weroniki...:eviltong:, chawali go jak nie wiem co ....:lol: Quote
żaba88 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='becia66']Żaba88 to pupil Weroniki...:eviltong:, chawali go jak nie wiem co ....:lol:[/quote] Cooo proszę? :oops: Quote
Becia66 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='żaba88']Cooo proszę? :oops:[/quote] Żaba , po ostatniej wizycie w schronisku wszyscy sa pod Twoim wrażeniem... twojej pracy i oddania w stosunku do zwierząt......Gdzies ty sie tyle przed nami uchował ? :eviltong: Prawdopodobnie w sobotę jedziemy do schroniska, może przyjedziesz ? miło cie będzie zobaczyć...:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nie chwalić go:eviltong: bo sie zepsuje :D to facet wkoncu :D........ Po raz kolejny pytanie czy jakbym nie pracowała to byłoby dlamnie miejsce:oops: Obiecuje nie zapomniec kurtki :oops: Quote
Becia66 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] Po raz kolejny pytanie czy jakbym nie pracowała to byłoby dlamnie miejsce:oops: Obiecuje nie zapomniec kurtki :oops:[/quote] Szpileczko, nic jeszcze nie wiem tylko tak sobie gdybam. Mój psiobus jak wiesz jest niewielki, tylko 4-osobowy a chetnych na jazde sporo. Idealnie gdyby Kudłata mogła też jechać swoim autem albo halcia wreszcie sie odważyła bo jest nas coraz więcej zaangażowanych tylko pojazdów nie ma. I jak tu wybierać kto ma jechac , a kto nie ? Nie chciałabym nikogo urazić czy wyróżnić ale tylko 4 osoby i nikto więcej. Pomóżcie z transportem !!! Quote
SZPiLKA23 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ok rozumiem ;) jakby co to czekam na wiadomosc:) Quote
Rafal StWola Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Transport być gotowa .... Wasza rozkazywać moja jechac :) Chyba że nie chcecie by moja jechać .... Quote
Becia66 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Rafal StWola']Transport być gotowa .... Wasza rozkazywać moja jechac :) Chyba że nie chcecie by moja jechać ....[/quote] Bardzo chcemy by twoja jechać....:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 WoW nie trzeba nawet bardzo krzyczec o transport a juz jest :D Quote
Rafal StWola Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ok :) To wystarczy dać znać że Wasza jechać i moja potrzebna a transport choć niewielki ale jest :) Quote
żaba88 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [QUOTE]Żaba , po ostatniej wizycie w schronisku wszyscy sa pod Twoim wrażeniem... twojej pracy i oddania w stosunku do zwierząt......Gdzies ty sie tyle przed nami uchował ? :eviltong: Prawdopodobnie w sobotę jedziemy do schroniska, może przyjedziesz ? miło cie będzie zobaczyć...:lol:[/QUOTE] Dla mnie to nic takiego. A wtedy to i tak mało zrobiłem. Nie wiem czy na sobotę nie zaprzęgną mnie do jakiegoś zadania bojowego w domu... :splat: [QUOTE] WoW nie trzeba nawet bardzo krzyczec o transport a juz jest :-D[/QUOTE] A Ty już byś tylko krzyczała :eviltong: Quote
Wet-siostra Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 TAAAAK...Z Weroniką.To moja Przyjaciółka.To właśnie jej podsunęłam pomysł nowego stowarzyszenia,mało,widzę ją jako prezeskę...Jak na to wpadłeś,żaba???:eviltong::crazyeye::crazyeye: Quote
żaba88 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Wet-siostra']Jak na to wpadłeś,żaba???:eviltong::crazyeye::crazyeye:[/quote] Logiczne myślenie i szybkość łączenia faktów pozwala mi na takie zaskakujące osiągnięcia :lol::lol::lol: Quote
Wet-siostra Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No...Tak....Chmmm...okej,to imię mojej Przyjaciółki nie jest już tajemnicą...:eviltong:Ja,ze względu na wiek,myślę trochę wolniej(po30pewne trybiki pracują ciut opieszalej:diabloti:)ale już chyba wiem,kto to ŻABA...Ten młody chłopak,co tak porządnie wymył boksy psiakom...Dobrze kojarzę???Chyba tak,bo w końcu faktycznie,kawał dobrej roboty zrobiony...Młodość to młodość...:evil_lol:Jest za co chwalić... Quote
Becia66 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Przestańmy go chwalic bo woda sodowa uderzy do głowy...:siara: Quote
Wet-siostra Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Pochwały dodają skrzydeł do dalszego działania.Mało młodych ludzi-przynajmniej w Przemyślu-chce coś robić.A więc-tak trzymać,młody człowieku.Mi też ktoś chciał wylać wiadro zimnej wody na głowę i zniechęcić do działania,ale mu się nie udało...:eviltong: :evil_lol: Wbrew przeciwnie,dostałam skrzydeł.A na dodatek LAPTOPA do jeszcze lepszej pracy na rzecz zwierząt.W końcu mogę działać na DOGO. :loveu::loveu:I nikt ani nic mnie nie zniechęci ...;) Quote
Neczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Beciu, jeśliby znalazło się dla mnie miejsce na wyjazd, to proszę daj mi znać.. :oops: Quote
Becia66 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Założyłam nowy wątek terierkowi Gacusiowi. Pomóżcie znależć domek...:modla: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9774847#post9774847[/url] [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/8158/dscn6580no5.jpg[/IMG] Quote
żaba88 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mnie do schroniska nikt, ani nic nie zniechęci! A i o wodę też się nie martwcie ;) Quote
Neczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='żaba88']A i o wodę też się nie martwcie ;)[/quote] wodę ? o co chodzi, bo ja chyba nie w temacie ? Quote
Recommended Posts