Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pracowałeś/łaś w schronisku???Może i my sie znamy,tylko nie kumamy?Ja obecnie jestem pomocą weterynaryjną u dr.Bodnara(Słowackiego120 Przemyśl).Ponad rok w soboty pomagałam dr. Fedaczyńskiemu przy operacjach i w opiece pooperacyjnej nad pacjentem.No i od niedawna mam gołębie,jako chyba jedyna kobieta w Przemyślu...

Posted

To możemy się nie znać.Ja po 10latach przerwy dopiero w tym roku przyjechałam do schroniska.Byłam dwa razy,oba z moją przyjaciółką,tą samą,z którą zakładamy stowarzyszenie.Raz rozpakowywałyśmy karmę z krakvetu,a za drugim razem asystowałam dr.Woźniakowi przy zabiegu.Może po świętach będę częściej w schronisku...

Posted

[quote name='żaba88']Cooo proszę? :oops:[/quote]

Żaba , po ostatniej wizycie w schronisku wszyscy sa pod Twoim wrażeniem...
twojej pracy i oddania w stosunku do zwierząt......Gdzies ty sie tyle przed nami uchował ? :eviltong: Prawdopodobnie w sobotę jedziemy do schroniska, może przyjedziesz ? miło cie będzie zobaczyć...:lol:

Posted

Nie chwalić go:eviltong: bo sie zepsuje :D to facet wkoncu :D........ Po raz kolejny pytanie czy jakbym nie pracowała to byłoby dlamnie miejsce:oops:

Obiecuje nie zapomniec kurtki :oops:

Posted

[quote name='SZPiLKA23'] Po raz kolejny pytanie czy jakbym nie pracowała to byłoby dlamnie miejsce:oops:

Obiecuje nie zapomniec kurtki :oops:[/quote]

Szpileczko, nic jeszcze nie wiem tylko tak sobie gdybam. Mój psiobus jak wiesz jest niewielki, tylko 4-osobowy a chetnych na jazde sporo.
Idealnie gdyby Kudłata mogła też jechać swoim autem albo halcia wreszcie sie odważyła bo jest nas coraz więcej zaangażowanych tylko pojazdów nie ma.
I jak tu wybierać kto ma jechac , a kto nie ? Nie chciałabym nikogo urazić czy wyróżnić ale tylko 4 osoby i nikto więcej. Pomóżcie z transportem !!!

Posted

[quote name='Rafal StWola']Transport być gotowa ....
Wasza rozkazywać moja jechac :)
Chyba że nie chcecie by moja jechać ....[/quote]

Bardzo chcemy by twoja jechać....:eviltong:

Posted

[QUOTE]Żaba , po ostatniej wizycie w schronisku wszyscy sa pod Twoim wrażeniem...
twojej pracy i oddania w stosunku do zwierząt......Gdzies ty sie tyle przed nami uchował ? :eviltong: Prawdopodobnie w sobotę jedziemy do schroniska, może przyjedziesz ? miło cie będzie zobaczyć...:lol:[/QUOTE]

Dla mnie to nic takiego. A wtedy to i tak mało zrobiłem. Nie wiem czy na sobotę nie zaprzęgną mnie do jakiegoś zadania bojowego w domu... :splat:

[QUOTE] WoW nie trzeba nawet bardzo krzyczec o transport a juz jest :-D[/QUOTE]

A Ty już byś tylko krzyczała :eviltong:

Posted

TAAAAK...Z Weroniką.To moja Przyjaciółka.To właśnie jej podsunęłam pomysł nowego stowarzyszenia,mało,widzę ją jako prezeskę...Jak na to wpadłeś,żaba???:eviltong::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Jak na to wpadłeś,żaba???:eviltong::crazyeye::crazyeye:[/quote]

Logiczne myślenie i szybkość łączenia faktów pozwala mi na takie zaskakujące osiągnięcia :lol::lol::lol:

Posted

No...Tak....Chmmm...okej,to imię mojej Przyjaciółki nie jest już tajemnicą...:eviltong:Ja,ze względu na wiek,myślę trochę wolniej(po30pewne trybiki pracują ciut opieszalej:diabloti:)ale już chyba wiem,kto to ŻABA...Ten młody chłopak,co tak porządnie wymył boksy psiakom...Dobrze kojarzę???Chyba tak,bo w końcu faktycznie,kawał dobrej roboty zrobiony...Młodość to młodość...:evil_lol:Jest za co chwalić...

Posted

Pochwały dodają skrzydeł do dalszego działania.Mało młodych ludzi-przynajmniej w Przemyślu-chce coś robić.A więc-tak trzymać,młody człowieku.Mi też ktoś chciał wylać wiadro zimnej wody na głowę i zniechęcić do działania,ale mu się nie udało...:eviltong: :evil_lol: Wbrew przeciwnie,dostałam skrzydeł.A na dodatek LAPTOPA do jeszcze lepszej pracy na rzecz zwierząt.W końcu mogę działać na DOGO. :loveu::loveu:I nikt ani nic mnie nie zniechęci ...;)

Posted

Założyłam nowy wątek terierkowi Gacusiowi. Pomóżcie znależć domek...:modla:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9774847#post9774847[/url]

[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/8158/dscn6580no5.jpg[/IMG]