barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='Becia66']no przecie wkleiłam w poście 7833 :cool3:.[/QUOTE] Sorki, jakoś nie zauważyłam. :roll: Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) [quote name='MagdaH'][URL]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=926&Itemid=7[/URL] a wy tam macie produkcję IroCzesiów?:crazyeye: Ona jest wypisz/wymaluj, ta sama postawa, co prawda ogonek ma, ale nawet uszka ma kształtu wiadomego.[/QUOTE] Magda, na zdjęciu obok są dzieci Wienczyslawy - Wienczki. Widziałaś? [IMG]http://www.schroniskoorzechowce.pl/images/com_sobi2/clients/927_ico.jpg[/IMG] Edited February 19, 2012 by barb Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Czy Ciotki, które jeździly kiedyś do Orzechowiec pamietają może psa o imieniu Ringo? I czy mial on jakiś wątek na Dogo? Ringo przeszedl w tym roku za TM. Szukalam przez wyszukiwarke i na Dogomanii znalazlam go tylko w poście 7611 na wątku Orzechowiec. Wstawiony przez Karolciasz pisala, że bardzo chciaby bymu dać dom... [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/1370/smie.jpg[/IMG] Edited February 19, 2012 by barb Quote
MagdaH Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='barb']Magda, na zdjęciu obok są dzieci Wienczyslawy - Wienczki. Widziałaś? [IMG]http://www.schroniskoorzechowce.pl/images/com_sobi2/clients/927_ico.jpg[/IMG][/QUOTE] Fajne, ale przydałoby sie Wienczysławe wysterylkować, jeśli jeszcze nie jest. Bo szczeniaczki fajna sprawa, ale nie ma tyle domków ile szczeniaczków:shake: Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='MagdaH']Fajne, ale przydałoby sie Wienczysławe wysterylkować, jeśli jeszcze nie jest. Bo szczeniaczki fajna sprawa, ale nie ma tyle domków ile szczeniaczków:shake:[/QUOTE] Ona zostala znaleziona razem ze szczeniakami. Z tego co wiem sterylki są robione w miarę mozliwości finansowych. Czytam sobie wątek Czesia pomalutku. :lol: Quote
MagdaH Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A mi wrócił mail wysłany do Orzeszków na podany adres... Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='MagdaH']A mi wrócił mail wysłany do Orzeszków na podany adres...[/QUOTE] No co ty ? Czemu wrócił ? Nim podalam adres to sprawdzilam go jeszcze na stronie schroniska. [email][email protected][/email] Zgadza się ? Quote
MagdaH Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Może pocisłam za duzo fotek na raz:oops: Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='MagdaH']Może pocisłam za duzo fotek na raz:oops:[/QUOTE] To chyba nie ma nic do rzeczy. Adres mailowy się zgadza ? Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='barb']To chyba nie ma nic do rzeczy. Adres mailowy się zgadza ?[/QUOTE] To wyślij jeszcze raz. Może na wszelki wypadek daj mniej fotek. Napisalaś o jakiego pieska chodzi ? Kiedy byl adoptowany i jak mial na imię w schronisku ? Z tym pisaniem chyba powinniśmy się przenieść na wątek Czesia. Quote
MagdaH Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tak, napisałam jak miał na imię i kiedy adoptowany Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='MagdaH']Tak, napisałam jak miał na imię i kiedy adoptowany[/QUOTE] To wyślij jeszcze raz. Moze daj mniej fotek ? Quote
barb Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='MagdaH']Podzieliłam na kilka maili[/QUOTE] To czekam na zdjęcia Czesia na schroniskowej stronie. :lol: Quote
MagdaH Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ja też tam zaglądam z niecierpliwością:p Quote
Becia66 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='MagdaH']ja też tam zaglądam z niecierpliwością:p[/QUOTE] nie egzaltujcie się bo pewnie z tego nic nie będzie. I to nie z jakiejś złośliwości tylko wydaje się, że wklejają te psiaki które były w przytulisku odkąd zaistniała ich nowa strona i nastał nowy kierownik. Żaden psiak z wcześniej adoptowanych nie znalazł na nowej stronie miejsca, a szkoda, Ale z drugiej strony rozumiem to i akceptuję. Quote
barb Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Becia66']nie egzaltujcie się bo pewnie z tego nic nie będzie. I to nie z jakiejś złośliwości tylko wydaje się, że wklejają te psiaki które były w przytulisku odkąd zaistniała ich nowa strona i nastał nowy kierownik. Żaden psiak z wcześniej adoptowanych nie znalazł na nowej stronie miejsca, a szkoda, Ale z drugiej strony rozumiem to i akceptuję.[/QUOTE] Kopiuję ze strony schroniska "Będziemy wdzięczni za informowanie nas o losie zwierząt, telefonicznie bądź mailowo (za zgodą autorów opublikujemy na naszej stronie teksty oraz zdjęcia)." Nie jest napisane, że dotyczy to zwierząt adoptowanych za nowego kierownictwa. Quote
MagdaH Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ale obrobić tyle dupeuszków i jeszcze siedzieć na necie i uzupełniać to jednak trochę roboty jest Quote
barb Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='MagdaH']Ale obrobić tyle dupeuszków i jeszcze siedzieć na necie i uzupełniać to jednak trochę roboty jest[/QUOTE] Spokojnie poczekajmy, może się doczekamy. Ta rubryka juz dość dawno nie była aktualizowana. Quote
MagdaH Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A Ty Barb na Podkarpaciu gdzie mieszkasz? Quote
barb Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='MagdaH']A Ty Barb na Podkarpaciu gdzie mieszkasz?[/QUOTE] W Przemyślu konkretnie. Quote
MagdaH Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Aaa, strasznie dawno kiedyś byłam tam... Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Magda w w Przemyślu się raczej nic nie zmieniło, bo tu się nic nie zmienia:evil_lol:;), a nie czekaj czekaj obwodnicę i most nam budują:lol:. Co do Ringa to moja pani od wuefu, która była na zastępstwie była jego wirtualną opiekunką. Był z niego taki miziak, zawsze chodził sobie luzem, spokojnym krokiem:-(. A u mnie w szkole kolejna zbiórka na schronisko:multi:. Quote
barb Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Magda w w Przemyślu się raczej nic nie zmieniło, bo tu się nic nie zmienia:evil_lol:;), a nie czekaj czekaj obwodnicę i most nam budują:lol:. [/QUOTE] Jak to nic ? Dworzec kolejowy mamy teraz najpiękniejszy w Polsce... [url]http://www.kurierkolejowy.eu/aktualnosci/6665/Dworzec-w-Przemyslu-po-reaktywacji.html[/url] Quote
Recommended Posts