Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dlaczego nie ma mojej Fryci na stronie schroniska "w nowym domku"http://www.dogomania.pl/threads/123231-Owczarki-Prawie-Niemieckie-czyli-galeria-Orzechowskich-ONk%C3%B3w-szukaj%C4%85cych-domk%C3%B3w/page14:mad:

Posted

[quote name='barb']Dzięki za link do wątku chętnie przeczytam.[/QUOTE]

Ale piękna ta Twoja Frytka. Mam nadzieję, że dobrze się miewa bo ten wątek urywa się niestety w 2009 r.

Posted

[quote name='Saphira']Frycia miewa się dobrze, ale watek powinno się kontynuować.;)[/QUOTE]

Na stronie schroniska jest co najmniej 3 onki - Kalmar, Mustaffa i Lincoln.
[url]www.schroniskoorzechowce.pl[/url]

• 2 weeks later...
Posted

To niestety częsta przypadłość kotow. I chyba żaden kot nie jest grzeczny u weta? A czym jej uszka smarujesz? Zadomowila się już u Ciebie?

Posted

Nie smaruję bo nie dostałam takiego polecenia. Wszystko jest robione na miejscu u weta.

Zadomowiła się już dawno, wychodzi na pole, pcha się na kolana, mruczy głośno i każe się wciąż głaskać.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[B][SIZE=3]"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B]

• 1 month later...
Posted

[quote name='muza_51']Ja też z Jarosławia. Jeżeli będzie potrzebna pomoc to proszę o kontakt. W miarę możliwości będę do dyspozycji. Pozdrawiam Marta[/QUOTE]

A zaglądasz czasem na inne orzechowskie wątki?

• 2 weeks later...
Posted

I nikt się nie odezwał.

Ale proszę wszystkich ktorzy tu zaglądaja :cool3:o klikanie w link [B][url]www.pustamiska.pl[/url][/B]
Z jednego komputera można klikać raz dziennie - w ten sposób pomagamy karmić psiaki.

• 2 weeks later...
Posted

Szukam pomocy w pomocy

Jedna z moich Fundacji, porzadni ludzie, zadne "typy spod ciemnej gwiazdy"
chce przekazac orzechowskiemu schronisku 8 duzych bud i pomoc w adopcjach

Jesli pamietacie, ja wspomagalam orzechowskie schronisko juz klika razy darami
jestem z Berlina, urodzona w Gdyni - w Rzeszowie nie znam sie niestety ani troszke
kto moglby pomoc?

Poszukiwany jest rowniez tani nocleg dla kilkorga dwu u i czworonogow, ta Fundacja jezdzi na Ukraine
i ma w jedna strone do siebie ponad 1200 km, mimo zmian kierowcow nie wyrabiaja z jazda non -stop

Czy ktos z was moglby pomoc? Szkoda by bylo tych fajnych duzych bud..
Pozdrawiam serdecznie MalgosMalgos

Posted

Chyba najlepiej byłoby skontaktować się z Kierownikiem Schroniska w Orzechowcach.
Dane kontaktowe na stronie [URL="http://www.schroniskoorzechowce.pl"]www.schroniskoorzechowce.pl[/URL]
Ale wklejam je też poniżej:
tel. 16 672 07 07 (najlepiej dzwonić do godziny 15:00)
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='barb']Chyba najlepiej byłoby skontaktować się z Kierownikiem Schroniska w Orzechowcach.
Dane kontaktowe na stronie [URL="http://www.schroniskoorzechowce.pl"]www.schroniskoorzechowce.pl[/URL]
Ale wklejam je też poniżej:
tel. 16 672 07 07 (najlepiej dzwonić do godziny 15:00)
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]
Już dogadałyśmy się z Gosią ;)