SZPiLKA23 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dzieki:) postaram sie pozniej wkleic ;) Kora/ Prega z Cao de Fila de Sao Miguel ma tylko masc ;) Quote
Becia66 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='biba'];) widzialam tego bidula charta jak bylam w schronie ale ktos mowil ze po niego juz ktos ma przyjechac:roll: tak sie garnie do ludzi mlode psie[/quote] Takich po ktore ktos miał kiedyś przyjechać jest pełno w schronie....:-( Quote
biba Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No nie ma problemu nie musisz teraz wklejac, no tez te nogi tak wyciaga do tylu :lol: wielorasowa dlatego najbardziej kochana:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mecze TZta o tymczas, jak sie uda to od soboty bedzie u nas Quote
biba Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nie wiem co bym z tymi ludzmi zrobila wziac psa latwo a potem jak cos nie pasuje to wyrzucac na ulice....jak mozna...:angryy: :mad: Quote
SZPiLKA23 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/5280/crim0474ey3.jpg[/IMG] [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/4474/crim0478zl5.jpg[/IMG] [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/2707/crim0458wq0.jpg[/IMG] [IMG]http://img389.imageshack.us/img389/4596/crim0465wk2.jpg[/IMG] [IMG]http://img387.imageshack.us/img387/2962/crim0471po2.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No i prosze jest nasza panienka :loveu: Quote
gagata Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 łoł,.Pręgusiu... szczęsciara z ciebie,z twojej pańci też, chociaż z cacao Miguela poza maścią możesz mieć tylko mleko..:lol::eviltong: Quote
weronika1 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pręgusia szczęśliwa:lol: widać na zdjęciu jak sie usmiecha do swojej Pani. Wracając do porzucanych na ulicę, powinny być olbrzymie kary dla tych którzy się znęcają lub bezmyślnie zabiorą ,po czym włuczy sie taka biedula po ulicy. Głodna , smutna, zmęcząna życiem.:-( Jak można coś takiego zrobić, ten człowiek nie czuty, pewnie by własna matkę wyzucił na ulicę. Co za drań:mad: Quote
albiemu Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='gagata']Beciu? No nie mów,że to brzusio na pierwszym zdjęciu należy do Albiemu....:crazyeye:Miałam trochę inny jej obraz....:evil_lol:[/quote] gagata to jedno z moich zdecydowanie korzysteniejszych zdjęć :D - żaluj, że nie widziałaś reszty :D Quote
biba Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja tez uwazam, ze za male kary sa..bardziej by sie bali moze....:mad: Moze Kora-Pregunia zadnym coco maroko Miguelem nie jest ale nie oddalabym jej za piec Miguelow nawet:evil_lol::loveu: Juz sie czuje jak pańcia u nas, ale nadal jak gdzies ide goni za mna boi sie psinia ze ja zostawie...:shake: A jak uslyszy 'idziemy na spacerek' to wiadomo co sie dzieje szalu dostaje...:lol: Quote
Koperek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='biba']Ja tez uwazam, ze za male kary sa..bardziej by sie bali moze....:mad: Moze Kora-Pregunia zadnym coco maroko Miguelem nie jest ale nie oddalabym jej za piec Miguelow nawet:evil_lol::loveu: Juz sie czuje jak pańcia u nas, ale nadal jak gdzies ide goni za mna boi sie psinia ze ja zostawie...:shake: A jak uslyszy 'idziemy na spacerek' to wiadomo co sie dzieje szalu dostaje...:lol:[/quote] biba przyzwyczaj się do drugiego cienia! Z psami schroniskowymi tak już jest, że noga w nogę łażą za nowym pańciem ;) p.s. A ściągasz jej czasami tą obróżkę?? A jeśli chodzi o tą młodziutką borzojkę to podsunę ją pewnej zakochanej w borzojach Pani z Wrocka. A nuż drugi Orzeszek znajdzie w stolicy Dolnego Śląska swoje miejsce... :) Quote
biba Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Balam sie na poczatku ze bedzie koty mlode moje gonic dlatego byla w obrozy zebym mogla ja zlapac teraz lata sobie bez juz:lol: ..jest grzeczna i nie rusza malych kotow one maja swoje miejsce i nie wchodza do domu a ona ma swoje zrobilam podzial terytorium, goni tylko kocura obcego (nie mojego) robi taki skok za nim ze bidak ledwo na drzewo zdazy wskoczyc..... :evil_lol: zreszta obrozke musi dostac nowa bo ta ma w spadku po mojej kaukazce i jest za masywna dla niej wiec ja zdjelam ale w tej schroniskowej nie moglam jej zostawic...bo serce mi sie sciskalo na widok blaszki orzechowce:shake: Quote
halcia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Obróżki jak co zbieraj ,nie wyrzucaj,kiedyś nam przekażesz.W schr.wszystko potrzebne,a nie każdy oddaje.Widac,ze kolejny psiak i jego Pani sa szcześliwi po udanej adopcji. Quote
biba Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 oo dobrze wiedziec bo mam pare rzeczy po Ajce mojej a jakos przykro mi i nie chce zeby kora-pregusia nosila po niej bo zasluguje na nowe a dwa przykro mi bo Ajka mi sie przypomina, bedzie miala nowe a te stare chetnie oddam obroza skorzana na duzego psa troche zniszczona ale postaram sie ja poczyscic jeszcze mam tez smyczki. Jak zakupie nowe to dam znac. Quote
halcia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dzięki nam i tam takie rzeczy potrzebne,a ludzie nie zdają sobie sprawy z tego.Nie musisz czyscic,byles nie wyrzucała,a jak masz znajomych co mają stare niepotrzebne obroże,smycze ,tez mozesz zacząc sepic...i tak krok po kroczku wciagniemy Cie w wolontariat:eviltong: Quote
biba Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Juz sie znajomi dziwia ze takie psy sa w schronisku jak mowie ze ze schronu wzielam to galy robia ze taki pies tam, robie juz reklame:lol: w pracy tez propagande schroniskowa sieje:evil_lol: bo mam gadane wiec musza mnie sluchac:cool3: jeszcze musze zdjecia komora zrobic zebym mogla pokazywac w kazdej chwili, jakie fajne psy w schronisku czekaja na domek... Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pręgusiaaa:loveu::loveu::loveu: No wreszcie możemy podziwiać szczęśliwego pręgowanego pysia :loveu: Biba, jesteś wieeeeelka :Rose::B-fly: ...tak się cieszę, że wybrałaś właśnie ją :multi: Co do smyczek, przydadzą się bardzo. Obróżek w schronisku jest dużo, ale ze smyczkami naprawdę krucho... czasami trzeba kombinować, na czym wyprowadzimy psy, kiedy bierzemy po kilka od razu :roll: [quote name='Koperek']biba przyzwyczaj się do drugiego cienia! Z psami schroniskowymi tak już jest, że noga w nogę łażą za nowym pańciem ;) [/quote] A z tym to ja się nie zgodzę patrząc na moją właśnie orzeszkową Deylę uciekinierkę :roll: Quote
weronika1 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mój psiak jest od P. Romy i też krok w krok za mną chodzi, ja do łazienki on też, ja do kuchni on też , ja do pokoju, on też, ja na balkon , on tez. Myślę , że się boi aby go nie zostawić. Quote
oris Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Witajcie potrzebny kontakt do opiekunki charcicy na charcim forum jest chetny domek tymczasowy, ale potrzebne sa informacje o charakterze suni, jaki ma stosunek do innych psiaków, stan zdrowia. Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='oris']Witajcie potrzebny kontakt do opiekunki charcicy na charcim forum jest chetny domek tymczasowy, ale potrzebne sa informacje o charakterze suni, jaki ma stosunek do innych psiaków, stan zdrowia.[/quote] W boksie jest sama, więc nie możemy w 100% ocenić jej stosunku do innych psiaków, ale myślę, że jest raczej uległa. Suczuś bardzo miła do ludzi, ogromnie się cieszy, gdy ktoś do niej przyjdzie. Stan zdrowia... hm... przebadana nie jest, ale wygląda na zdrową z zachowania i wyglądu zewnętrznego. Jest chudziutka, ale jakto młode charty... :roll: Kontakt to pewnie do Beci... Quote
oris Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 "Kontakt to pewnie do Beci..." A moge dostac kontakt do Beci :) Quote
Becia66 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wszystkich wtajemniczonych chce zawiadomić że Funia od 2 godzin mieszka w Rzeszowie w swoim nowym domku....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiedziałam że w końcu musi sie udać......:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img397.imageshack.us/img397/2919/dscn8030xs4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts