Neczka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Rafal StWola']Dlaczego Jak Jedziecie To Ja Musze Sie O Tym Ostatni Dowiadywać ? I Tk Pojadę Jutro Nawet Sam[/quote] Sam nie pojedziesz, spotkasz nas :eviltong: Quote
Kudłata Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='halcia'].Najbardziej podoba mi sie rada Kudłatej ,wysadzic dziewczyny zeby auto było lekkie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A one w cizemkach.:evil_lol:W bagazniku sprzet:p piły,młotki itp,beda jaja...[/quote] no tak i teraz mi się dostanie :roll: Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ciotki a jak z dojazdem ? z której strony najlepiej teraz od kościoła czy od drugiej ? Co do rady Kudłatej ... jak najbardziej sie zgadzam , odciążyc auto i iiiii i raz kozie śmierc hehe a w ciżemkach do schronu hem hem .... to jak w dadidaskach na alaske hehe Quote
SZPiLKA23 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Rafal StWola']Dlaczego Jak Jedziecie To Ja Musze Sie O Tym Ostatni Dowiadywać ? I Tk Pojadę Jutro Nawet Sam[/quote] No wiesz wujek jakbym wiedziała ze jedziesz to bym z Toba rano sie zabrała ...:eviltong: Trzeba jechac dalej niz kościól do Orzechowcow i tam przez wioske najlepiej pytac koło sklepu gdzie dalej :D Quote
Kudłata Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 W tej chwili to chyba lepiej jechać od strony Orzechowców (wsi), a nie od kościoła Quote
Kudłata Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Trzeba jechac dalej niz kościól do Orzechowcow i tam przez wioske najlepiej pytac koło sklepu gdzie dalej :D[/quote] Jadąc drogą na Przemyśl, trzeba minąć kościół i za górką na światłach w Żurawicy skręcić w prawo, przejechać Żurawicę i następna wioska to Orzechowce, po chwili trzeba skręcić w prawo (drogowskaz na Duńkowiczki) i dalej są już znaki na schronisko. Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jak potrzeba transport to dlaczego Ciotka szpilka cicho siedziała ? kurde co to jak juz chłop to fe ? mam ochotę narozrabiac A tak na serio to jak cos napisz słowo i transport będzie ready ps droge już znam , dzieki za pomoc :) Jakbym wiedział że jedziecie to bym powiedział ....ale wujek dobry jak śpi i nie woła " dajcie piwa " Quote
SZPiLKA23 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wujek teraz jak ja juz dooopke (reszte tez :D ) w Jarosławiu mam to wiesz....... zawsze jezdziłam z Jarosławia z Halina :) a wiec transport mam ale jakbym wiedziała to bym rano z Toba pojechał pewnie bo mialam pare rzeczy do zrobienia w domu jeszcze ;) Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Z powrotem jedziesz na Jarosław czy dalej ? Quote
żaba88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wszyscy jadą, tylko nie ja... Braku deszczu Wam życzę na jutro! (San wygląda tak jakby chciał się przejść na miasto) Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A Tobie co ? dzieci płacza ? no może masz randke to Cię kolego tłumaczy tylko hehe ja tez nie wiem czy pojadę , chciałbym ale jakos tak glupio ... hehe Żaba też nocny marek , widać to cecha facetów czyli wujków nie ciotek :) ps mam dylemat ....czy wujkowie maja ciotki ????? Quote
albiemu Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 :grins::megagrin:ręce mi opadły ... wg mnie wujkowie mają ciotki i też mają PMS Quote
żaba88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Gorzej, praca :) Deszcz zmył kilka dni więc trzeba nadrabiać, a jutro zapowiada się lepsza pogoda. Czego głupio Ci jechać? Kto wyciągnie Halcie z błota :D ps. jeśli dobrze zrozumiałem (w co wątpię), to ja chyba ciotkę swoją mam :) Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Prawidłowa odpoweidź brzmi ....wujkowie mają ciotki tylko nie co miesiąc hehehe głupio bo na pusto i nikt mnie nie kocha i fuj fuj .... nikt nie chce ze mna jeździc ( pewnie za szybko ) itd itd ..... ciotki wujka omijaja i tylko co jakis miesiąc można cosik oberwać :) Quote
albiemu Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jak u mnie nic sie nie zmieni tego wieczoru to jutro masz towarzystwo .... a było marudzić? Quote
żaba88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No to dowaliłeś równo :) Wiedziałem że coś kombinujesz z tą ciotką :D Nie jedziesz na pusto bo dwie ręce wieziesz ze sobą! Quote
albiemu Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 gine przy Was chłopaki ja już nie wiem co Wy piszecie ... powaga :D heheheh. Czy może ktoś niedołężnej trzydziestolatce na pasach wyjasnić o co chodzi tym Panom??? Bo nie wiem lać ich torebką czy nie??? Quote
żaba88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kasiek, krótko: lej czym popadnie i poczekaj jakie będą efekty :) Quote
albiemu Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 takie że mnie zamkną za napaść a Wam darują za urok osobisty :D Juz ja Was znam, zawsze ciotke na manowce ku swojej uciesze wyprowadzicie .... skubane to takie a niewinnie tak wygląda .... SKANDAL [B]Szanowny czytelniku wolontariusze schroniska w Orzechowcach to zgrana ekipa i jak tęskni do siebie to spotyka się i żartuje na wątku. Tacy jesteśmy. [/B] Orzeszki najdrożesz jutro jedzie do Was wesoły autobus wolontariuszy którzy będą wspierać, karmic i sprzątać :) Quote
albiemu Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 dzisiaj zalozyłam wątek największej biedzie orzechowskiej. Proszę Was o pomoc i wsparcie na nim. Nie ma mnie przez weekend a sprawa ważna. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10568738#post10568738[/URL] [IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/dziadunio3.JPG[/IMG] Quote
Saphira Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='albiemu']dzisiaj zalozyłam wątek największej biedzie orzechowskiej. Proszę Was o pomoc i wsparcie na nim. Nie ma mnie przez weekend a sprawa ważna. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10568738#post10568738[/URL] [IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/dziadunio3.JPG[/IMG][/quote] Czy macie jakąś możliwość wykąpać go w schronisku ? Widok koszmarny ! Quote
SZPiLKA23 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie ma szans musiałaby byc wanna a nie ma wykapany na dworze moze sie zaziebic Quote
Neczka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Cudny marmurkowy amstaff....... nie ma piękniejszego widoku, zapewniam :loveu: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/3967/1000908xq1.jpg[/IMG] [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4731/1000905ds8.jpg[/IMG] Quote
halcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No i stało sie !Z błota wyciagała mnie koparka do której se dolazłam ze dwa km na piechote gubiac gumiaki w błocie.Nie powiem ,Artur robił co mógł ,okopywał auto schroniskową łopata podłozył kupe swertów ale koła nie zamierzały sie krecic.Zdjecia były by super atrakcyjne,ale nie przyszło nam do głowy robic,bo długo zeszło wzajemne wydzieranie sie z błota i skrobanie w góre po rozmokniętych nasypach,a gumiaki co rusz zostawały w błocie ,i wyłaziłam w skarpetach.Radocha przednia,ale jak auto stało tak 3 godz wymiekłam,oceniano,ze Rafcio osobówka mnie nie wydrzei pogna łam prrzed siebie,tam,gdzie roboty drogowe.Teraz mnie pusciło i rechole znowu,teraz przez chwile,nawet kałuży sie bede bała....ale to z tydzien.WRacałyśmy bardziej podobne do błota niz do ludzi,tylko kształty ludzkie. Quote
Recommended Posts