Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weronika dwa kartony dla p.Romy.Dzis stały na studni.Jedzenie dla Dropki za szafkami z lekarstwami zawiazane w reklamówce. Neczka rób sobie wg czasu jakim dysponujesz,nie spieszy sie ze sprzetem i aparatem.

Posted

wiem, że znowu się tego wszystkiego namnoży, ale pasowałoby zrobić jeszcze 2 wątki...
- czarnej suni, zastraszanej przez Agat.
- malutkiemu myśliwskiemu terierkowi niemieckiemu bez oczka

Posted

Chyba Kasia z Jarosławia?/kontakt przez Szpilke/i wczesniej rodzina z Lancuta,ale nie wiem czy przesłali beci.Ja aparat swój przekazałam Neczce,robiłysmy nim wszystkie i nie wiem,czy maluchom tez któras robiła.Neczka sie moze odezwie.

Posted

[quote name='halcia']Kudłata jest fanem malamutów,dobrym kierowcą,ale nie wiem jak z czasem.[/quote]

Kurcze, właśnie najgorzej z tym czasem, do tego Kluczbork to kawał drogi... Mam własną firmę i przez to nawet urlopu wziąść nie mogę... I do tego szkoda, że to nie przez Warszawę - byłyby dwie pieczenie na jednym ogniu. Bo tak w sumie to pierwszeństwo powinny mieć psiaki, które mają jechać do Wawy. Będę myśleć.

Posted

[quote name='żaba88']Do fotografów, ma ktoś zdjęcia innych szczeniaczków oprócz tych od Agat?[/quote]
Na Halci aparacie fotek nie ma. Ale napewno ma Becia, bo robiłyśmy tydzień temu:roll:

Posted

Byłam w Orzechowcach, maluchy mają się dobrze, przytulone obok siebie śpią. Jeden czarny tylko osobno nie wiem dlaczego, czy się źle czuje, może słabszy bo jakoś dziwnie spał odłączony od stadka. Mama nakarmiona. Do adopcji poszedł owczarek niemiecki ten co niedawno przybył do schronu za Fasolą. Jest dwa boksy puste można by było od Romy część zawieść.
Na zmienie był p. Marian w miarę posprzątane i nakarmione. Jest problem bo nie ma za bardzo czym karmić. Jest 50 zł z adopcji pracownik ucieszył się,że będzie jutro na jakąś kość do kaszy.Dzisiaj palił w parniku i gotował dodając niewiele na smak tz czekolady nie było ani kurczaka ani kości sama kasza. Jest ciężko z żarciem , każdy pracownik jak złapie worek suchej karmy z darowizn to chowa aby miał co dać na swojej zmianie.

Posted

Kudlata, a gdzies po drodze bys ja mogla chociaz podrzucic? Moze Wiosna by mogla po nia gdzies wyjechac choc nie wiem czy taki transport laczony to w jej przypadku dobre rozwiazanie

Posted

Przeciez straz podobno dowozi te psie batony.karma/Wczoraj w jednej zamrazarce byłyMoze straży trzeba zgłosic ,ze jedzenie sie kończy.W gazetach pisali,ze daje Jarosław i Przemysl.Wzięłas pudełka ze studni dla p.Romy?Kudłatego owczarka miał wziasc pan od płytek.W sobote tez wpłyneła kasa za charta.

Posted

Neczka jak sa jakies psiaki,a chyba sunia "pod Irokeza" i Mrówa-Anti to dodaj Żabie ,niech wstawi na strone wolontariuszy.Jak sa jakies ,które moga sie przydać,to przerzuc do siebie,albo na płytke,bo ja potem pokasuje.

Posted

Kochani, potrzebuje dane i zgode autora zdjec Viki. Chcemy umiescic o niej info na stronie glownej. [URL]http://www.klubmalamuta.org/[/URL] kombinujcie prosze transporcik, pytajcie kogo sie da, nawet czesc trasy to byloby cos.

Posted

A do kogo mam się zwrócić, żeby BRUŃCIA na stronę Orzeszków adoptowanych wsadzić??[B] PRZECIEŻ TO BYŁY ORZESZEK!:multi:[/B]

Zobaczcie, co z tego diabolątko-niewiniątka urosło:
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8640/dscn4329tq0.jpg[/IMG]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/288/399f73c763425af2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='żaba88']Koperek do mnie ;) A kiedy to szczęście wyemigrowało?[/quote]
Super!:multi: Jakoś we wrześniu ubiegłego roku- miał wtedy ok. 5 miesięcy, a z miesiąc chyba siedział w schronie:roll:

Posted

Z tego co wiem, właściciel powiedział, że jeśli do 2 tygodni pies nie znajdzie nowego domu, to wezmą go spowrotem... ale ja osobiście wolałabym, żebyście wy go wzięli, niż ten nieodpowiedzialny, przepraszam za wyrażenie, idiota. Ja rozumiem bezsilność, ale żeby psa oddawać do ORZECHOWCÓW ?!...