Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szpilka nie martw się zalatw tak jak uważasz najlepiej swoje sprawy.

Psiaki dzisiaj był wielki przełom w Waszym życiu a Was tego nawet zapach nie zaleciał ....

Posted

Ja też naprawde uciesze sie jak ruszy robota nowych boksów,osuszanie terenu,będą nowe budy, itp .Pisanemu i mówionemu od dawna nie wierze,a tym bardziej w Przem./Orzech. i widze że takich jest więcej.Oby szybko zaczęło sie tam poprawiać.Kto to na zdjęciu?Nie Tania?Szpilka czy coś ci sie już wyjasnia?Zapytaj Kasi z J.czy wybiera sie sama czy z Andzeliką?

Posted

[quote name='żaba88']Pierwsze wiadomości o nowych władzach:
[URL]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080529/PRZEMYSL/329300076[/URL][/quote]

to mi sie nie otwiera....

Halciu narazie niby jade ale bede pewna dopiero jutro jak wsiade do auta, do wieczora jeszcze baaaaaaaaaardzo daleko i wszystko sie moze zdarzyc:-/

Posted

Neczka jak tylko będę w stanie dojechać to się pokazę ... to niestety nie tylko odemnie zalezy :( .... Mam Córcię na wychowaniu więc samej nie zostawię a i maleńkie problemy kasowe w tym miesiącu , więc na paliwko trzeba zbierać a blisko nie mam ( prawie 300 km w dwie strony ) ....

Posted

[quote name='halcia']Neczka,strasznie mi przykro,ale jednym autem nie mamy jak wybrnąć.Maluchom ugotowałam,zadbamy o nie.Przeciez w jedna strone cie nie urządza?[/quote]
spoko, przeżyję jakoś...

Posted

Kudłata powiedz Tz-towi że akumulator jest padaka i trzeba niestety nowy bo żelówka nie podejdzie ...sorrki .... nie są takie drogie nowe .....
ps stary niestety nie pobiera nawet pół amperka przy ładowaniu ...wysechłtrochę nie wspominając o dokładnie rozbitym klemie plusowym ...:(