Jump to content
Dogomania

Kaukazka Pralinka-bo jest slodka i byla prana.Ma DOM :) i to jaki :)

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vesna30 napisał(a):
Puchata kula szpiegula stróżula prosi dobrych ludzi o domek

dobrze nazwane :)
Kula strozula zrobila pieskom niespodzianke.Snieżek w pawilonie.Dostala wielka kolderke,rownie puchata,jak ona sama.Do spania,oczywiscie,nie do zabawy.Tylko Pralince sie pomyliło ...:roll:

Posted

No ja pamietam jak wygrzebywalam czesto starym psom,,,,mieciutenkie piekne poduszki,,,,a potem rano nastepnego dnia w drzwiach czekala na mnie ekipa,,,z glupim usmiechem i ze slowami,,,no to <<mloda do pawilonu>>,,,,oj sprzatania co nie liku,,,a ile smiechu,,,,Stary ledwo stojacy Grab,,,jak balwan ,,,caly bialy i jakze zadowolony z siebie!!!!!

Posted

[quote name='olenka_f']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajefajna baba lubię takie czorty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oleńko :p może chcesz moje:diabloti:;) Tylko dwa a bałagan gwarantowany jak za pięć :p:p:diabloti::diabloti: :loveu::loveu: Jak się zdecydujesz próbkę ich możliwości mogę pokazać :razz::razz:;);););)

Buhahahahaha Kula jest najlepsza !!!!!!!!!:mdrmed::mdrmed:
Kula szpiegula czeka na domek :p:p

Posted

wiewiora1 napisał(a):
No ja pamietam jak wygrzebywalam czesto starym psom,,,,mieciutenkie piekne poduszki,,,,a potem rano nastepnego dnia w drzwiach czekala na mnie ekipa,,,z glupim usmiechem i ze slowami,,,no to <<mloda do pawilonu>>,,,,oj sprzatania co nie liku,,,a ile smiechu,,,,Stary ledwo stojacy Grab,,,jak balwan ,,,caly bialy i jakze zadowolony z siebie!!!!!

tak! uwielbiam to pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kto dal koldre z pierza dla... (tu wklejcie imie psa),to teraz pojdzie i pozbiera piorka.:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ta kołdra co Pralinka pożarła też była z pierza ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:loveu: Kurczakowy- Potwór Pralinkowy :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

nie jest ciachnieta i w schronie pewnie nie bedzie.Na razie idzie do ciachania Misza,potem husky.Nie na wszystko mam wplyw :shake: chociaz na to bardzo bym chciała .
Napisz mu pare ciepłych słow ode mnie,bardzo prosze....

Posted

Gabryjella napisał(a):
Pan stwierdził, że jestem nawiedzona, niewyżyta i napalona i dlatego odbieram szczęście psom i na pewno żaden chłop mnie nie chce :placz: skąd on to wszystko wiedział

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:idiota pan :comp26: