akucha Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Smutna jest, ona chce do ludzi! Wystawiłam ją z nowymi fotkami. Piękna Pralinka nasza :lol: Quote
vesna30 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Puchata kula szpiegula stróżula prosi dobrych ludzi o domek Quote
brazowa1 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 vesna30 napisał(a):Puchata kula szpiegula stróżula prosi dobrych ludzi o domek dobrze nazwane :) Kula strozula zrobila pieskom niespodzianke.Snieżek w pawilonie.Dostala wielka kolderke,rownie puchata,jak ona sama.Do spania,oczywiscie,nie do zabawy.Tylko Pralince sie pomyliło ...:roll: Quote
olenka_f Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajefajna baba lubię takie czorty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No ja pamietam jak wygrzebywalam czesto starym psom,,,,mieciutenkie piekne poduszki,,,,a potem rano nastepnego dnia w drzwiach czekala na mnie ekipa,,,z glupim usmiechem i ze slowami,,,no to <<mloda do pawilonu>>,,,,oj sprzatania co nie liku,,,a ile smiechu,,,,Stary ledwo stojacy Grab,,,jak balwan ,,,caly bialy i jakze zadowolony z siebie!!!!! Quote
vesna30 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='olenka_f']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajefajna baba lubię takie czorty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oleńko :p może chcesz moje:diabloti:;) Tylko dwa a bałagan gwarantowany jak za pięć :p:p:diabloti::diabloti: :loveu::loveu: Jak się zdecydujesz próbkę ich możliwości mogę pokazać :razz::razz:;);););) Buhahahahaha Kula jest najlepsza !!!!!!!!!:mdrmed::mdrmed: Kula szpiegula czeka na domek :p:p Quote
brazowa1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 wiewiora1 napisał(a):No ja pamietam jak wygrzebywalam czesto starym psom,,,,mieciutenkie piekne poduszki,,,,a potem rano nastepnego dnia w drzwiach czekala na mnie ekipa,,,z glupim usmiechem i ze slowami,,,no to <<mloda do pawilonu>>,,,,oj sprzatania co nie liku,,,a ile smiechu,,,,Stary ledwo stojacy Grab,,,jak balwan ,,,caly bialy i jakze zadowolony z siebie!!!!! tak! uwielbiam to pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kto dal koldre z pierza dla... (tu wklejcie imie psa),to teraz pojdzie i pozbiera piorka.:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mikea Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Macie już imie??? Może Aslan, to imię z filmu "opowieści z narnii" a imię takie miał lew:lol: Quote
vesna30 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ta kołdra co Pralinka pożarła też była z pierza ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu: Kurczakowy- Potwór Pralinkowy :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
brazowa1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Mikea napisał(a):Macie już imie??? Może Aslan, to imię z filmu "opowieści z narnii" a imię takie miał lew:lol: Aslan to piekne imie,ale ona nazywa sie Pralinka. Quote
brazowa1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 nie jest ciachnieta i w schronie pewnie nie bedzie.Na razie idzie do ciachania Misza,potem husky.Nie na wszystko mam wplyw :shake: chociaz na to bardzo bym chciała . Napisz mu pare ciepłych słow ode mnie,bardzo prosze.... Quote
brazowa1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 napisz mu,ze rodzi martwe szczenieta,zreszta zgodnie z prawda i ja z hodowli wywalili :mad::angryy::angryy::angryy: Quote
olenka_f Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Gabryjella napisał(a):Pan stwierdził, że jestem nawiedzona, niewyżyta i napalona i dlatego odbieram szczęście psom i na pewno żaden chłop mnie nie chce :placz: skąd on to wszystko wiedział :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:idiota pan :comp26: Quote
brazowa1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 buchachacahcahachachacah jesooooooo,ze cos tak durnego ziemia nosi. Quote
Recommended Posts