Tigraa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Makuuu, sprawdź reakcję Lilki na koty. To dla niej szansa. Quote
red Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Kurcze, Makuu jej nie znalazła.... muszę jutro rano, jak pojedziemy po Mikiego przelecieć po boksach,może ją znajdę. Bieda jak nie ma Aski, ona wiedziała gdzie który jest.Oby tylko nic się jej nie stało. Quote
red Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Lilkę znalazłam na izolatce, jest już po sterylce, gotowa do adopcji. Błaga i prosi o zabranie jej. Na koty nie reagowała wcale w pomieszczeniu - sprawdzone. Ale kobieta niestety dziś oświadczyła, że już przynieśli jej psa i rezygnuje. :placz: Lilka nadal czeka na domek. Jesli allegro trzeba odnowić, to błagam. Boję się, te psy tak się zagryzają......jak pójdzie na bytowy....:placz: Quote
Esia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Lilka cały czas ma allegro. Cioteczki pomóżcie Lilce, bo ja nie wiem co jeszcze mogę zrobić :( Quote
red Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Gdyby ktoś mógł jej dać dom tymczasowy.... wtedy uchroniła by się przed boksem bytowym. Czekamy dalej.....Najgorsze, że te psy się tak gryzą, wariują w schronisku, to strasznie przykre.....A ona ciapa i przylepa. Quote
Makuuu Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Fotoreportaż: - Ludziu, ludziu...... Gdzie ty jesteś?! - To na pewno ty? - Hmmm..... - To teraz... - ... cię zjem! Lilka wcale ludzi nie zjada... Połyka w całości... żart ;) Kochana sunia, przytulaśna i milusia... ciągle buuuuzi chce dawać :D (coś na ten temat wiem ;) ) Quote
Esia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja robię Lili allegro, już podmieniłam fotki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=296179078 Quote
red Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzięki Esia, ona jest taka przylepka, cudny psiak , oby szybko domek się odezwał..... Quote
Esia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A może jest zdjęcie całego psa? tak żeby było widać wielkość i sylwetkę. Quote
red Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Niestety nie, resztę trzeba sobie wyobrazić, ona jest wielkości do kolana i z każdej strony piękna.....:evil_lol: a te oczy....:shake: Jeju.... Esia, zobaczyłam w opisie na allegro - ona już jest wysterylizowana! To bardzo ważne, błagam zmień tę informację !!!! Poza tym w opisie pisze, ze nie mamy zdjęć, wklej te które są nowe, napisz jeszcze że jest w schronisku w Radomiu, że istnieje możliwość pomocy w transporcie. Przepraszam, że składam reklamacje... ale to ważne. Dzięki..... Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jak Lilka zachowuje sie w stosunku do innych psów? Czy potrafi się podporządkować dominantowi? Coś mi chodzi po głowie... Quote
red Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Lilka jest ciapowata, dlatego była ze starszymi szczeniakami, teraz jest na izolatce po sterylce, ale szwy ma zdjęte.Wczoraj prosiłyśmy, żeby jej nie przeprowadzali na boks bytowy. Prosiłam Esię, żeby zmieniła informacje na allegro co do sterylki i miejsca pobytu. Chyba się domyślam, co Ci chodzi po głowie.........:painting: Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 red napisał(a):...Chyba się domyślam, co Ci chodzi po głowie.........:painting: Tylko pary z gęby... :cool3: Będę coś wiedział jutro... pewnie sie domyślasz dlaczego ;) Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że sunia jest spora... Nie mam pewności, jak to zinterpretuje pewien chłopak zawadiaka... Quote
Tigraa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 gallegro napisał(a):Tylko pary z gęby... :cool3: Będę coś wiedział jutro... pewnie sie domyślasz dlaczego ;) Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że sunia jest spora... Nie mam pewności, jak to zinterpretuje pewien chłopak zawadiaka... :mad::mad::mad: ;) Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a)::mad::mad::mad: I to właśnie oznacza, ni mniej ni więcej, jak: pała(ć) do kogoś uczuciem :evil_lol: Quote
Tigraa Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 gallegro napisał(a):I to właśnie oznacza, ni mniej ni więcej, jak: pała(ć) do kogoś uczuciem :evil_lol: a żebyś wiedział :eviltong: Quote
Esia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 red napisał(a):Niestety nie, resztę trzeba sobie wyobrazić, ona jest wielkości do kolana i z każdej strony piękna.....:evil_lol: a te oczy....:shake: Jeju.... Esia, zobaczyłam w opisie na allegro - ona już jest wysterylizowana! To bardzo ważne, błagam zmień tę informację !!!! Poza tym w opisie pisze, ze nie mamy zdjęć, wklej te które są nowe, napisz jeszcze że jest w schronisku w Radomiu, że istnieje możliwość pomocy w transporcie. Przepraszam, że składam reklamacje... ale to ważne. Dzięki..... Reklamacja przyjęta. Dane zmienione ;) Quote
red Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Esia, tam pisze że aukcja zakończona 21 stycznia, czy trzeba ponowić? Quote
red Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzięki, Esia piszesz, że nie mamy więcej zdjęć i informacji o Lilce. Wyrzuć to zdanie i wklej więcej zdjęć z wątku, są takie śliczne....nie wierzę, żeby ktoś się nie zakochał. Przepraszam, ale taka cisza, że nie wiem jak już dotrzeć do ludzi... Quote
red Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Lileczko nikt cię nie chce............:placz: Quote
Esia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wrzuciłam dwa nowe zdjęcia Lilki, ale tak jak napisałam więcej zdjęć nie ma, bo one wszystkie są bardzo do siebie podobne. Może uda się zrobić zdjęcie całej Lilki. Quote
Recommended Posts