Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, Makuu jej nie znalazła.... muszę jutro rano, jak pojedziemy po Mikiego przelecieć po boksach,może ją znajdę. Bieda jak nie ma Aski, ona wiedziała gdzie który jest.Oby tylko nic się jej nie stało.

Posted

Lilkę znalazłam na izolatce, jest już po sterylce, gotowa do adopcji. Błaga i prosi o zabranie jej. Na koty nie reagowała wcale w pomieszczeniu - sprawdzone. Ale kobieta niestety dziś oświadczyła, że już przynieśli jej psa i rezygnuje. :placz: Lilka nadal czeka na domek. Jesli allegro trzeba odnowić, to błagam. Boję się, te psy tak się zagryzają......jak pójdzie na bytowy....:placz:

Posted

Gdyby ktoś mógł jej dać dom tymczasowy.... wtedy uchroniła by się przed boksem bytowym. Czekamy dalej.....Najgorsze, że te psy się tak gryzą, wariują w schronisku, to strasznie przykre.....A ona ciapa i przylepa.

Posted

Fotoreportaż:

- Ludziu, ludziu...... Gdzie ty jesteś?!

- To na pewno ty?

- Hmmm.....

- To teraz...

- ... cię zjem!

Lilka wcale ludzi nie zjada...
Połyka w całości...
żart ;)
Kochana sunia, przytulaśna i milusia... ciągle buuuuzi chce dawać :D (coś na ten temat wiem ;) )

Posted

Niestety nie, resztę trzeba sobie wyobrazić, ona jest wielkości do kolana i z każdej strony piękna.....:evil_lol: a te oczy....:shake: Jeju.... Esia, zobaczyłam w opisie na allegro - ona już jest wysterylizowana! To bardzo ważne, błagam zmień tę informację !!!! Poza tym w opisie pisze, ze nie mamy zdjęć, wklej te które są nowe, napisz jeszcze że jest w schronisku w Radomiu, że istnieje możliwość pomocy w transporcie. Przepraszam, że składam reklamacje... ale to ważne. Dzięki.....

Posted

Lilka jest ciapowata, dlatego była ze starszymi szczeniakami, teraz jest na izolatce po sterylce, ale szwy ma zdjęte.Wczoraj prosiłyśmy, żeby jej nie przeprowadzali na boks bytowy. Prosiłam Esię, żeby zmieniła informacje na allegro co do sterylki i miejsca pobytu. Chyba się domyślam, co Ci chodzi po głowie.........:painting:

Posted

red napisał(a):
...Chyba się domyślam, co Ci chodzi po głowie.........:painting:

Tylko pary z gęby... :cool3:
Będę coś wiedział jutro... pewnie sie domyślasz dlaczego ;)
Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że sunia jest spora...
Nie mam pewności, jak to zinterpretuje pewien chłopak zawadiaka...

Posted

gallegro napisał(a):
Tylko pary z gęby... :cool3:
Będę coś wiedział jutro... pewnie sie domyślasz dlaczego ;)
Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że sunia jest spora...
Nie mam pewności, jak to zinterpretuje pewien chłopak zawadiaka...

:mad::mad::mad:

;)

Posted

red napisał(a):
Niestety nie, resztę trzeba sobie wyobrazić, ona jest wielkości do kolana i z każdej strony piękna.....:evil_lol: a te oczy....:shake: Jeju.... Esia, zobaczyłam w opisie na allegro - ona już jest wysterylizowana! To bardzo ważne, błagam zmień tę informację !!!! Poza tym w opisie pisze, ze nie mamy zdjęć, wklej te które są nowe, napisz jeszcze że jest w schronisku w Radomiu, że istnieje możliwość pomocy w transporcie. Przepraszam, że składam reklamacje... ale to ważne. Dzięki.....

Reklamacja przyjęta. Dane zmienione ;)

Posted

Dzięki, Esia piszesz, że nie mamy więcej zdjęć i informacji o Lilce. Wyrzuć to zdanie i wklej więcej zdjęć z wątku, są takie śliczne....nie wierzę, żeby ktoś się nie zakochał. Przepraszam, ale taka cisza, że nie wiem jak już dotrzeć do ludzi...

Posted

Wrzuciłam dwa nowe zdjęcia Lilki, ale tak jak napisałam więcej zdjęć nie ma, bo one wszystkie są bardzo do siebie podobne. Może uda się zrobić zdjęcie całej Lilki.