BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 jest!!!!!! dzieki baffi !! ;* teraz szukamy pomocy na transport :( Quote
fizia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2'][B]Zdecydowałam się zaadoptować Piękną[/B]:multi::multi::multi:[/quote] Jaka cudowna wiadomość!!!!:multi::multi: Quote
wtatara Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mam osobę która dzisiaj miała jechać do Gdańska . Jest z Warszawy, nie wiem kiedy będzie wracać Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 no właśnie z transportem trochę trudno... mam nadzieję, że się uda :) Quote
wtatara Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 rozmawiałam z tą panią z warszawy. Bardzo chętnie zabierze pieska do Warszawy. Jednak ona wraca za tydzień w niedzielę. Jesli nie znajdziecie wcześniej transportu to jest to aktualne bezpłatnie. Quote
wtatara Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a wogóle to tak się cieszę, bardzo dziękuję za adopcję. Tak ta sunia przypadła mi do serca ale mam juz 2 na 47 m Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='wtatara']rozmawiałam z tą panią z warszawy. Bardzo chętnie zabierze pieska do Warszawy. Jednak ona wraca za tydzień w niedzielę. Jesli nie znajdziecie wcześniej transportu to jest to aktualne bezpłatnie.[/quote] wolałabym wcześniej... może uda nam się osobiście pojechać po psiaka... na razie dalej szukamy transportu :) Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 to ja dziekuje baffi za to ze ja wezmie :D :D :) a no najlepiej jakby udalo wam sie samym przyjechac :) Quote
wtatara Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ta Pani która by wzięła psinkę jest w Dogomanii i wozi pieski a decyzja należy do Ciebie Quote
LittleMy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Baffi super, ze psinka bedzie u Ciebie !! taka sliczna i tyle zlego ja spotkalo, taka zmiana okropna, pewnie nic nie rozumie, a tu taka mila niespodzianka na nia czeka ! :multi: Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 a żebyście wiedzieli jak ja się ciesze :) mam nadzieje, że Piękna napewno trafi do ciebie już niedługo :) a później baffi niestety ale fotki suni będą obowiązkowe :D hihi :) Quote
BlackSheWolf Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 wiadomosc, która wiem od baffi to, że na 99 % uda się jej tatcie jechać po sunie :) więc raczej transportu narazie nie szukamy :) Quote
baffi2 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='BlackSheWolf']wiadomosc, która wiem od baffi to, że na 99 % uda się jej tatcie jechać po sunie :) więc raczej transportu narazie nie szukamy :)[/quote] :D prawdopodobnie we wtorek lub środę :) ale narazie to tylko plany;) Quote
baffi2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 BlackSheWolf mogłabyś mi powiedzieć mniej więcej jakiej długości obroża byłaby odpowiednia dla Pięknej?? :D Bo ja już muszę całe wyposażenie dla niej kupić:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 hihi powiem ci wszystko na gg :D Quote
baffi2 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Już wszystko ustalone z kierownikiem schroniska:) Teraz zostało tylko pojechać po Piękną, w tym tygoniu oczywiście:multi: PS pomóżcie mi wybrać dla niej fajnie imie:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 uuu... imię... hm.... pomyśle i może coś wymyśle :D a może ktoś ma jakiś pomysł ?? :) Quote
LittleMy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 mysle,ze jak troche u Ciebie pobedzie to od razu Ci imie jakies przyjdzie do glowy :) Quote
malagos Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja sobie obiecałam, ze nastepna sunia, jak u nas zagosci, zostanie nazwana Fifka :cool3: Quote
baffi2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='LittleMy']mysle,ze jak troche u Ciebie pobedzie to od razu Ci imie jakies przyjdzie do glowy :)[/quote] racja:cool3: Już kupiłam na bazarku smycz, miske i zabawkę dla suni:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 o no to super :) a co do zabawek to ona niezbyt wie, co to znaczy bawić się zabawką .... no chyba, że tylko w schroie siębawić nie chce... Quote
Recommended Posts