Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam z tą panią z warszawy. Bardzo chętnie zabierze pieska do Warszawy. Jednak ona wraca za tydzień w niedzielę. Jesli nie znajdziecie wcześniej transportu to jest to aktualne bezpłatnie.

Posted

[quote name='wtatara']rozmawiałam z tą panią z warszawy. Bardzo chętnie zabierze pieska do Warszawy. Jednak ona wraca za tydzień w niedzielę. Jesli nie znajdziecie wcześniej transportu to jest to aktualne bezpłatnie.[/quote]
wolałabym wcześniej...
może uda nam się osobiście pojechać po psiaka...
na razie dalej szukamy transportu :)

Posted

Baffi super, ze psinka bedzie u Ciebie !! taka sliczna i tyle zlego ja spotkalo, taka zmiana okropna, pewnie nic nie rozumie, a tu taka mila niespodzianka na nia czeka ! :multi:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']wiadomosc, która wiem od baffi to, że na 99 % uda się jej tatcie jechać po sunie :) więc raczej transportu narazie nie szukamy :)[/quote]
:D
prawdopodobnie we wtorek lub środę :)
ale narazie to tylko plany;)

Posted

BlackSheWolf mogłabyś mi powiedzieć mniej więcej jakiej długości obroża byłaby odpowiednia dla Pięknej?? :D
Bo ja już muszę całe wyposażenie dla niej kupić:evil_lol:

Posted

Już wszystko ustalone z kierownikiem schroniska:)
Teraz zostało tylko pojechać po Piękną, w tym tygoniu oczywiście:multi:
PS pomóżcie mi wybrać dla niej fajnie imie:cool3:

Posted

[quote name='LittleMy']mysle,ze jak troche u Ciebie pobedzie to od razu Ci imie jakies przyjdzie do glowy :)[/quote]
racja:cool3:
Już kupiłam na bazarku smycz, miske i zabawkę dla suni:loveu: