tanitka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 super Kinga że dzięki Tobie i innym ludziom o wielkich sercach Babulce się poszczęściło!!:loveu: Quote
iwa77 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czy cos wiadomo co z Nuka - poszła do domku czy nadal schron? Quote
malagos Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Opuściła ten schron, czy sie domek wycofał? Quote
tanitka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 z tego co wiem, to opuściła schronisko:lol: Quote
kinga Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Matko Swięta, ja sklerotyczka :oops::oops: - no przecież, dawno już opuściła - strasznie przepraszam, zapomniałam napisać ( 2 tyg. temu) i myślę, ze w ostatniej chwili, bo bardzo kaszlała - trudno powiedzieć, czy to przeziebienie, czy serce i niewydolność krażenia - w każdym razie, jeśli nawet miała chorować - co odpukać - to juz w domu, a nie w schronie ;) Quote
Recommended Posts