Panca Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 kurcze....znaczy to ze byly to plonne nadzieje...:shake:nie przejrzalam jej watku , natomiast napisalam do niej pw...na razie cisza...nie powazna ta dziewczynka czy jak:angryy:? Quote
Makuuu Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 PFF! Niech więc spada na drzewo! gryyy! Najpierw ojej zainteresowanie i takie tam a potem gucio z tego wychodzi. Teraz nawet jakby się wyjaśniło proszę (np. DORKĘ i red) ABY KROPKA NIE TRAFIŁA DO TATI ZA ŻADNE SKARBY. Lekkomyślność niektórych, poraża. Jak można dawać obietnice bez pokrycia, rzekłabym, że to głupota i tyle! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Makuuu Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Dalmat Tatiany lub jej kuzynki bo kto wie któż się kryje pod tym nikiem (jeden i ten sam): 1)uciekł 2)ktoś go ukradł 3)zdechł dziwne.... jestem wściekła! :angryy: Quote
red Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tak naprawdę nikt jej nie znał... i nie zna. Mnie się od razu nie podobały jej wypowiedzi. A jak się czuje Kropka, czy już brzuszek ok? Panca, czy dt u Ciebie jest aktualną sprawą? To poważna decyzja, po niedzieli mamy do Warszawy transport jeśli chcesz się nią zaopiekować. Z domem stałym musimy być ostrożne, najpierw trzeba go sprawdzić, ludzie są jak sami widzicie nieodpowiedzialni. Quote
Makuuu Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 dziś był taki truuuudny dzień :-( :-( :-( :-( :-( :-( Kropki brzuszek już ok... chociaż tyle dobrze Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hej:)Sorki,ze nie pisałam ale siadło oprogramowanie mi w kompie i był w naprawie;(( Ja chcę Kropke przygarnąć do siebie!:)Biore ją nawet dziś:) Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 MAKUUU JAK NIE WIESZ CO SIE ZE MNĄ DZIEJE TO NIEGADAJ TAKICH GŁUPOTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cHCE JĄ WZIĄŚĆ A TO NIE MOJA WINA,ZE NIE MIAŁAM KOMPA I NIEMIAŁAM JAK WEJSC NA NETA!!!JA MIESZKAM NA WSI I TU NIEMA KAFEJEK INTERNETOWYCH TAK JAK W MIEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!WIEC ODCZEP SIE I SIE NIE CZEPIAJ!!! Quote
Makuuu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 mogłabyś nie krzyczeć? jeżeli źle Cię osądziłam napisz normalnie, a nie od razu KRZYCZYSZ... Jakoś tak trzema psami się interesujesz... Czy masz warunki na te trzy psy? Jak w końcu znikł tamten dalmat (ktoś go ukradł, zdechł czy może uciekł)? Gdzie by przebywały? i jeszcze raz piszę NIE KRZYCZ... tu chodzi tylko i wyłącznie o dobro Kropki, co powinnaś wiedzieć na początku. Kropka parę dni temu miała jechać na tymczas, zostało to przełożone żeby sprawa z Tobą się wyjaśniła i psinie wody z mózgu nie robić... teraz wyszło, że zostaje jeszcze parę dni w schronie! a dla niej to nie wróży zbyt dobrze... Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pisałam wczesniej bo miałam wziąść Parówke ale niestety ona jest strasznie trudnym psem bo rozmawiałam z bea przez tel!Potrzebowałam wczesniej 2 psiaki dla mnie i dla mojej kuzynki!Wiec niema co sie denerwowac!jakbym mogła to bym sie odezwała odrazu bo czesto siedze tu na forum ale widzisz padło mi oprogramowanie i nie mogłam niestety dostepu ani do kompa a tym bardziej do neta;(Ja naprawde chce wziąść dla Magdy Albanke bo jak ją zobaczyła to się w niej zakochała!:loveu:Bardzo sie załamała jak sie dowiedziała że mi padło oprogramowanie bo wiedziała,ze kropke moze wziąsć jej ktos inny a nie miała do żadnej z was numery;( Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Przepraszam za to,ze krzyczałam ale zdenerwowałaś mnie troche.to nie moja wina.Albanka bedzie trzymana w domu.Magda nie ma pełnego ogrodzenia dlatego przez pewien czas(do puki sie nie przyzwyczai)bedzie Magda wychodzic z nią na smyczy.Nie mieszka zaraz koło główniej drogi wiec niema sie oco martwic jakby czasem wypadła na drogę.Miała by okazje wybiegac sie codziennie do lasu nawet w zime ponieważ jestem tam z Madzią codziennie:) Quote
Panca Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ojoj ale sie tu dzieje...u mnie DT oczywiscie aktualny ale rozumiem ze nadal czekam na wasze decyzje Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Madzia chce wziasc kropke nawet dzis jej pasuje:) Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Straciłam głowę :lol: Albineczka ma w końcu zapewniony ten DS czy nie? :lol: Wystawiam allegro zbiorcze dla nakrapianych i mam panią chętną na tę sunię, ona aktualna jest czy zaklepana dla kogoś? :) Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Mam nadzieje,ze Kropeczka pójdzie do Magdy.ona naprawde swietnie dogaduje sie z psami:)) Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Kida i Olo']Myślę, że nie ma co robić sobie jakichkolwiek nadziei, co do domku Tatiany (lub jej kuzynki Magdy). Napisała na DGM w wątkach trzech psów i każdemu zaoferowała domek. Założyła także wątek informujący o tym, że z chęcią przygarnie dalmata, bo poprzedni jej uciekł. Tutaj napisała, że umarł. Zresztą, przejrzyjcie jej posty. Chciałabym się mylić w tym wypadku, no ale...[/quote] Co do tego to Madzi zdechł a moją sunie ukradli! Quote
tati17_17 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ok to co dacie rade skołować transport do kroczyc oddamy za paliwo 50zł.Jezeli wam to pasuje zeby Magda ją przygarneła to napiszcie. Quote
Makuuu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Spytaj DORKI lub red o adopcje i o to czy "skołują" transport... Quote
tati17_17 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Słuchajcie pisze,żeby wam to wszystko wyjaśnić.Bo wynikło z tego wszystkiego nieporozumienie!Jak juz pisałam wczesniej to potrzebuje 2 Dalmatów dla mnie i dla Magdy.Dlatego jest napisane w jednym wątku,że moją sunie ktoś ukradł(bo tak jest) a tutaj napisane jest,że zdechł a to dlatego bo tutaj pisała Magda bo jej piesek zdechł i chciała przygarnąć Albinke bo czytała o niej i bardzo jej sie spodobała i nie chciała,żeby sunia dużej została w schronie!I magda chce ją dalej zaadoptowac ale wy juz niemacie zaufania przez to wszystko!poprostu pow Magdzie,żeby założyła u mnie swoje konto na kompie i bedzie pisać ze swojego. Quote
tati17_17 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Napisałam powyżej Magdy piesek chociaż tu chodzi o jej sunie.Magda jak była mała to ją dostała strasznie sie do siebie przywiązały Dejzi nie odstepowała jej na krok ale niestety już zdechła;( Quote
D O R K A Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='tati17_17']Ok to co dacie rade skołować transport do kroczyc oddamy za paliwo 50zł.Jezeli wam to pasuje zeby Magda ją przygarneła to napiszcie.[/quote] Tatiano nie oddamy Ci Kropki ani twojej koleżance (?)..., kuzynce(?)... itd. Taką podjęłyśmy ostateczną decyzję. Panca, czy Twoja oferta domu tymczasowego jest nadal aktualna? Quote
tati17_17 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dziwne jesteście bo nawet mnas nie poznałyście a oceniacie!szkoda!pa! Quote
red Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Straciłam głowę :lol: Albineczka ma w końcu zapewniony ten DS czy nie? :lol: Wystawiam allegro zbiorcze dla nakrapianych i mam panią chętną na tę sunię, ona aktualna jest czy zaklepana dla kogoś? :)[/quote] Własnie a co z tym domkiem, może warto się zainteresować? Quote
Panca Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 u mnie sprawa DT caly czas aktualna.moze warto sie skonataktowac z FiGa?kurcze strasznie to wszytko sie pogmatwalo...a sunia w schronie jak siedziala tak siedzi:shake: Quote
Makuuu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 pogmatwało sie to fakt... nie da się ukryć kto namieszał (tati)... Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Napisałam tej pani o innym, 4-miesięcznym kropeczku, ale jeżeli jeszcze sie odezwie to wspomnę o Albince :) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts