Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamtej pani sie znajdzie psa za poltora miesiaca a jak Tatiany kuzynka ja chce to nie ma co sie wahac:lol:mam nadzieje ze jutro juz bedzie wszystko wiadomo...Makuu dostalas moje smsy?

Posted

[quote name='Panca']tamtej pani sie znajdzie psa za poltora miesiaca a jak Tatiany kuzynka ja chce to nie ma co sie wahac:lol:mam nadzieje ze jutro juz bedzie wszystko wiadomo...Makuu dostalas moje smsy?[/quote]

Tylko ta Pani jest w niej zakochana :cool3:. Tak w razie czego skrobnę do niej... pewnie się ucieszy, że Kropką się zainteresowały ludki...
a esy dostałam ;)

Posted

oj to pomozemy jej zakochac sie w innej.:lol:choc to rozumiem bo ja tez sie zakochalam we Franiu:-(:-(i ktos mi go sprzed nosa sprzatnal i do dzis nie moge tego zapomniec...wiec rozumiem....ale po co suni ama byc na tymczasach i sie przywiazywac a potem zmieniac domek?

Posted

tamta Pani ma uraz kręgosłupa i czeka ją operacja, powiedziała, że jeżeli ten domek jest dobry to trzyma kciuki żeby się udało... tylko zdjęcia muszą być :cool3:

to jak z tym domkiem? :cool3:

Posted

Myślę, że nie ma co robić sobie jakichkolwiek nadziei, co do domku Tatiany (lub jej kuzynki Magdy). Napisała na DGM w wątkach trzech psów i każdemu zaoferowała domek. Założyła także wątek informujący o tym, że z chęcią przygarnie dalmata, bo poprzedni jej uciekł. Tutaj napisała, że umarł. Zresztą, przejrzyjcie jej posty.
Chciałabym się mylić w tym wypadku, no ale...

Posted

[quote name='Kida i Olo']Myślę, że nie ma co robić sobie jakichkolwiek nadziei, co do domku Tatiany (lub jej kuzynki Magdy). Napisała na DGM w wątkach trzech psów i każdemu zaoferowała domek. Założyła także wątek informujący o tym, że z chęcią przygarnie dalmata, bo poprzedni jej uciekł. Tutaj napisała, że umarł. Zresztą, przejrzyjcie jej posty.
Chciałabym się mylić w tym wypadku, no ale...[/quote]
Tak właśnie przeczuwałam, dlatego chciałam z nią porozmawiać...:shake: