magdyska25 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Z racji zbliżających się świąt pozwoliłam sobie zrobić nowy pościk i "pochwalić się";) moimi psiakami. Na początku kilka słów o moich pieskach. Kropka-sunia znaleziona przez moją mamę 11 lat temu. Teraz ma ok. 12 lat i jak na staruszkę przystało uwielbia spać. Potem trafiła do nas Tulka-śliczna "miniaturowa" królica. Zabraliśmy ją od nienormalnej kobiety,która ją kopała,rzucała po ścianach i karmiła kiełbasą:shake:. Teraz ma ok.6 lat i jest wielkości kotka:lol:. Mam również kotkę Milę vel Kocurka od mojej ciotki. Do tej pory potrafi ugryzć albo udrapać Amorka. Ach ta dziewuszka ma charakterek:evil_lol:ma ok. 7 lat. Amor-4 lata temu 24 grudnia został znaleziony i jesteśmy szczęśliwi że właśnie wybrał sobie naszą rodzinkę za swój nowy domek ( mam nadzieję że teraz tego nie żałuje).:eviltong: Ma ok.5 lat jest mini labradorkiem z zawijającym się ogonkiem. Żółw-Tobiasz krócej Tobi-dostałam Go na mikołajki 4 lata temu od mamy.Mały łobuziak. :( Ostatnio do naszej szalonej 5 dołączył pająk-ptasznik olbrzymi. Mój brat chciał mieć zwierzątko do przytulania:evil_lol:. Nazywa się Stefan. Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Dosyć pisania czas na fotki. Na rozpoczęcie postu na razie wrzucam fotki, które mam na komputerze: Amorek- rudzielec i Kropka-czarna z białym krawatem: Kochana mordeczka Amora: Kropka: Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Tobiasz: Kocurka: ale straszne oczęta:) mamusia mnie woła: Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Oczywiście najlepiej jest obserwować wszystko z łóżka:) (zamazane bo robione z telefonu) I jeszcze raz Kropka: Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Nikt tu nie zagląda ale nadal będę wstawiać zdjęcia.:lol: Quote
Russellka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Słodkie pieski! :loveu: i kotek też xd I zółw :D Wygłasiaj je tam! :) PS; ja zaglądam :lol: Quote
magdyska25 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 ok wygłasiam za ciocię Rusellkę:p Quote
magdyska25 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 dzisiaj po spacerku również musiał odpocząć i jeszcze troszkę się przespać:) Quote
justynaz87 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Zwierzaki śliczne i kochane. Pzdr dla Kropeczki i Amorka :loveu: Quote
magdyska25 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 No proszę proszę już nawet tu zajrzała;):evil_lol: Quote
justynaz87 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nic się przede mną nie ukryje :diabloti:. A tak na marginesie to nie przedstawiłaś wszystkich zwierzaków jak już zaczęłaś o kocie i żółwiu innym też się należy.:mad: Quote
magdyska25 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Jak już mówiłaś przed Tobą nic nie da się ukryć:oops: Ok no to powiem (Justyna już mówi że zwariowałam:-o)Mikołaj przyniósł mi świnkę morską->okazało się że jest w ciąży a żeby miała towarzystwo to moja siostra także dostała świnkę:eviltong: Do mojego zoo 2 psów, kota, królika, żółwia, pająka, dołączyły 2 świnki. Cyrk na kółkach:shake:;) Obiecuję zdjęcia porobię jutro. Dzisiaj nie mogę pogodzić się z faktem że jutro do szkoły:roll: Quote
Atkaaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :loveu:wooow! Jaki piękny zwierzyniec!!:loveu::loveu: Quote
magdyska25 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 No i świniaki (niezapowiedziane:roll:): Zośka i Sylwek już w nowych domkach: i Sylwek: Cała rodzinka z mamą Zuzią: na zdjęciu wyróżniona Zośka Quote
magdyska25 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Jeszcze jest Rudzia świnka Agaty z trójką małych!!!:cool3: Maluchy niezapowiedziane, miały być tylko świnki bez "bonusów":p Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witanko Ja tu pierwszy raz, ale masz fajne stadko, pogratulowac Pozdrawiam i zaparszam do siebie Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hey, hey :cool3::cool3::cool3: Śliczny zwierzyniec :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 witam, dopiero dziś wpadłam do Was, masz super zoo ja mam troche mniejsze ale zapraszam do siebie;) Quote
Recommended Posts