Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z racji zbliżających się świąt pozwoliłam sobie zrobić nowy pościk i "pochwalić się";) moimi psiakami. Na początku kilka słów o moich pieskach.
Kropka-sunia znaleziona przez moją mamę 11 lat temu. Teraz ma ok. 12 lat i jak na staruszkę przystało uwielbia spać.
Potem trafiła do nas Tulka-śliczna "miniaturowa" królica. Zabraliśmy ją od nienormalnej kobiety,która ją kopała,rzucała po ścianach i karmiła kiełbasą:shake:. Teraz ma ok.6 lat i jest wielkości kotka:lol:.
Mam również kotkę Milę vel Kocurka od mojej ciotki. Do tej pory potrafi ugryzć albo udrapać Amorka. Ach ta dziewuszka ma charakterek:evil_lol:ma ok. 7 lat.
Amor-4 lata temu 24 grudnia został znaleziony i jesteśmy szczęśliwi że właśnie wybrał sobie naszą rodzinkę za swój nowy domek ( mam nadzieję że teraz tego nie żałuje).:eviltong: Ma ok.5 lat jest mini labradorkiem z zawijającym się ogonkiem.
Żółw-Tobiasz krócej Tobi-dostałam Go na mikołajki 4 lata temu od mamy.Mały łobuziak.

• :(
    Ostatnio do naszej szalonej 5 dołączył pająk-ptasznik olbrzymi. Mój brat chciał mieć zwierzątko do przytulania:evil_lol:. Nazywa się Stefan.

• Replies 707
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
    Posted

Jak już mówiłaś przed Tobą nic nie da się ukryć:oops:
    Ok no to powiem (Justyna już mówi że zwariowałam:-o)Mikołaj przyniósł mi świnkę morską->okazało się że jest w ciąży a żeby miała towarzystwo to moja siostra także dostała świnkę:eviltong:
    Do mojego zoo 2 psów, kota, królika, żółwia, pająka, dołączyły 2 świnki.
    Cyrk na kółkach:shake:;)
    Obiecuję zdjęcia porobię jutro. Dzisiaj nie mogę pogodzić się z faktem że jutro do szkoły:roll:

• 1 month later...