Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a przepraszam bardzo ani razu się nie wywaliłam:evil_lol:
a co na łyżwach długo nie jeździłam ale chyba tego się nie zapomina.
Nie wzięłam aparatu bo bałam się że go uszkodzę (znając moje szczęście:eviltong:).
U mnie jeszcze ferie to mogę sobie poszaleć;) hahaha ale chyba z domu nie wyjdę....no przepraszam na wieczorny spacerek trzeba będzie się zbierać bo Amor już się przebudza pomału i szykuje na dwór:cool3:
Także życzę miłych snów. PAPAPA do jutra.

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to bardzo dobrze. Dzisiaj jak namówię swojego chłopa to weźmie swoją sunie labkę, ja wezmę swojego ancymona i pójdziemy wspólnie na spacerek ale mój psiak przy Niej traci głowę i zapomina jak się nazywa dlatego nie reaguje na swoje imię....mogę Go wołać i wołać do upadłego:)
Mojej kochanej staruszki nie biorę gdyż podgryza w zabawie Herę (pies mojego chłopa) i za bardzo Jej się to nie podoba...

Posted

Chłop sie zbuntował i niestety nie poszedł.....ehhh a ja musiałam naładować te....baterie więc zaraz będą świeże zdjęcia....niestety tylko z domku...ponieważ wyszłam naraz z Kropką i Amorem i dwa łobuziaki pilnować to niezły wyczyn dlatego niestety nie wzięłam aparatu....padnięte są i oczywiście leżą i śpią....zaraz wkleję.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Oj:PNie lubie pajakow:PAle psiaki sliczne:D:D:DMagdysko nasze psiaki sa naprawde baaardzo podobne:D:D

oj tak z wyglądu jak i zachowania.
Oba lubią długie spacerki i dłuuuuugie leżakowanie:)