magdyska25 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dajcie dziewczyny odetchnąć i mi i zwierzakom:p Jutro porobię zdjęcia dzisiaj jakoś padnięta jestem i idę spać;) Quote
Asia_Klero Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Biedna Magdyska:Ptylko JA tutaj jestem taaaaka grzeczna:P:P Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Asia_Klero napisał(a):Biedna Magdyska:Ptylko JA tutaj jestem taaaaka grzeczna:P:P No właśnie grzeczna Asia a reszta tylko na kolano i :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dobra starczy tego odpoczywania! Chceeemy ffotki Chcceeemy fotki!! :D Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Atkaaaa napisał(a):Dobra starczy tego odpoczywania! Chceeemy ffotki Chcceeemy fotki!! :D Proszę mi tutaj nie strajkować!!!!!!!!!:crazyeye: ;) Quote
Atkaaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Fotki! Fotki! Fotki! Fotki! Chcemy Fotki! Fotki! Fotki!Fotki!Fotki!:diabloti: Czekamy!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cześć wpadłam się przywitać i zobaczyć Twoje potworki, masz śliczną gromadkę, ale ja też chcę więcej fotków na koniec:evil_lol: Postaram się wpadać jak najczęściej Dobranocka:loveu: Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Teraz to ja foteczek już nie wkleję przyszedł potwór-> mój brat i wygania mnie rękami i nogami z komputera.......także żegnam się i do jutra!!!!!!!;) Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 no dobra udało mi się pokonać potwora i dał mi wkleić ostatnie znalezione fotki:):):) Kropka i kocurka:): Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 http://images23.fotosik.pl/170/78be73fea1601ef1med.jpg Ale słodkie:loveu: Dobranoc:loveu: Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 a to nie koniec. Przed chwilą wróciłam ze spaceru nocnego z Amorkiem i Herą (sunia mojego chłopa): Nie mogłam ich uchwycić zbytnio bo biegali jak oszołomy:loveu: Amor miał patyk a Hera próbowała mu Go zabrać. tzw. psi berek;): ciemno wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie??:evil_lol: Hera: Amor: a tu prawie na górce: Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Jutro wstawię następną część:) a jak na razie potwór-> Amor: c.d.n. jutro:) Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 C>D>fotek:) i znowu straszny Amor: no i Hera: pomału wycofujemy się bo Hera zaraz będzie zabierać patyka: Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 A to miało być zdjęcie placu zabaw ale jakoś nie wyszło:roll:: i ciąg dalszy spaceru: a tu już Amorek samotny:( Hercia poszła do domu.... mój nie oddam....: Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 No i już po spacerku-> w windzie: no faktycznie nie za ciekawa pogoda ale psiakom się oczywiście podoba;) Było strasznie ślisko....z jakieś 20 razy już bym leżała ale na szczęście jeszcze umiem złapać równowagę:cool3: Quote
Recommended Posts