Mysia_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Magdyska, nawet u mnie są foty :cool3::evil_lol: a u Ciebie nie :shake: Quote
magdyska25 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Mysia_ napisał(a):Magdyska, nawet u mnie są foty :cool3::evil_lol: a u Ciebie nie :shake: Chwalipięta:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wielki powrót magdyski! :evil_lol::evil_lol: u nie tez duuuuzo fotek z nowego aparatu :) dawaj fotki magdysko :siara: :cool3: Quote
Atkaaaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Powrót...:roll: a fot ani śladu!:mad::diabloti: Quote
magdyska25 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Są ślady:cool3:. Moje komentarze:cool3:. U nas wszystko dobrze. Kropka jako piesek fhhhancuski:evil_lol: wychodzi z domu tylko żeby się załatwić i potem od razu zmyka do klatki bo łapki zmarzły:cool1:. Amor znów kocha śnieg i taplanie się w nim także wychodzimy na dłuuuuższe spacery (tzw. nasze pola). Dzisiaj nawet porobiłam zdjęcia:crazyeye: (ale wstawię je trochę później bo brat od nowa musi coś tam zainstalować abym mogła wrzucić je na komputer. Ja się na tym ni w ząb nie znam.). :roll: Quote
Pusiakowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :multi:porobiłaś foooty! :multi: no to juz dawaj je! juz jest pózniej! :cool3: ja z checia poogladam Amorka w sniegu :loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Magdyska, Magdyska, Magdyska:loveu::loveu: Aaaaaa jak ja tu dawno nie byłam, ale Ty widzę też nie lepsza...:mad::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 no i gdzie ty z tymi zdjeciami zwialas heee? :mad::roll::diabloti: Quote
Recommended Posts