Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha już się tak szybko ciotki niepozbyjecie:evil_lol:
No więc dzisiaj byłam w schronisku dlatego nic nie pisałam:)
Niestety mam jeszcze zrobić projekt tzn. dokończyć i nie mam czasu na 5 sekund weszłam na dogo...wybaczcie jutro wkleję zdjęcia.
Pozdrawiam i przepraszam.

Posted

Kochane Cioteczki niestety mam złą wiadomość.....moje słońce-> Kropeczka podupadła strasznie na zdrowiu....jeszcze wczoraj była na długim spacerku w parku...a dzisiaj rano nie mogła wstać....próbowała ale nie dawała rady i strasznie piszczała....wykluczyłam paraliż bo czuje łapki....miała robione prześwietlenie które nic nie wykazało...jedynie powiększoną wątrobę ale to nie jest powód żeby nie mogła chodzić....kręgosłup ok...dostała "regenerujące" dwa zastrzyki i po nich czuje się lepiej tzn. gdy Ją postawiłam na łapkach (bo sama nie może wstać) troszkę człapała ale widać że z dużym wysiłkiem po ok. 2 min. strasznie się zmęczyła i znowu położyła....
Także wybaczcie ciotki ale nie wkleję nowych zdjęć......jestem po prostu załamana....
Pozdrawiam i będę informować na bieżąco...

Posted

To straszne!!Jejq.......pozdrawiam Kropeczke:*Trzymaj sie Magdysko!!Bedzie dobrze!!Mój Rudolfek miał w zeszlym roku borelioze i wyszedl z tego calkiem szybko:)Kropeczce tez sie uda calkiem wyzdrowiec:)

Posted

z Kropką już lepiej.....dziewucha nawet próbuje wskakiwać i co najgorsze zeskakiwać z łóżka. Jest pilnowana jak mały szczeniak:p.
Nadal przednia lewa łapka niezbyt dobrze funkcjonuje....jeżeli się to nie zmieni znowu będzie miała prześwietlenie w poniedziałek.
Na razie przyjmuje leki...

Posted

Mysia_ napisał(a):
:mad::mad::mad:
Stefan jest boski :loveu:

hahahaha no oczywiście śliczny, śliczny. Tylko dlaczego jak chce mu dać pić to się rzuca mi na rękę:roll: niewdzięcznik:evil_lol:
Z Kropeczką już całkiem całkiem...nadal trzeba nadzorować a przede wszystkim gdy mama wraca do domu bo lata i skacze czego Jej nie wolno!!!
Poza tym chce sie już bawić z Amorem na spacerach ale nadal zdarza Jej się wywrócić...boję się o tą przednią lewą łapkę bo nadal jest mało sprawna...może to reumatyzm??

Posted

magdyska25 napisał(a):
hahahaha no oczywiście śliczny, śliczny. Tylko dlaczego jak chce mu dać pić to się rzuca mi na rękę:roll: niewdzięcznik:evil_lol:

E tam, od razu niewdzięcznik :eviltong: Takiego juz go Pan Bóg stworzył :evil_lol: