Mysia_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dalej Magdyski nie ma :roll: Może brak neta... :roll: Quote
Asia_Klero Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mam nadzieje ze wszystko ok z cioteczka Magdyska:)Nigdy nas tak nie zostawiala:roll:czekamy na ciotke Magdyske:):) Quote
magdyska25 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 hahahaha już się tak szybko ciotki niepozbyjecie:evil_lol: No więc dzisiaj byłam w schronisku dlatego nic nie pisałam:) Niestety mam jeszcze zrobić projekt tzn. dokończyć i nie mam czasu na 5 sekund weszłam na dogo...wybaczcie jutro wkleję zdjęcia. Pozdrawiam i przepraszam. Quote
Mysia_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 no to grzecznie czekamy na foteczki :cool3: Quote
Asia_Klero Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Magdysko moja kochana ciesze sie ze wszystko ok:D:D:DCzekam na foteczki:D:D Quote
magdyska25 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 ehhh a niech wam będzie;) szybko fotki wklejam i się żegnam do jutra Ciotunie!!!!:p: Kocurka troszkę rozmazane zdjęcia bo się kręciła i wierciła:) Amorek: Tuleczka: Kropeczka: Quote
magdyska25 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 i razem oczywiście już senni:) Rudzisława: no i ulubieniec Mysi- Stefan:) Mam nadzieję że się podobało:) Quote
Asia_Klero Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Podobalo podobalo...chociaz pajaczek na koncu mnie przeraza dalej:P:D:D:DŚlicznie:D:* Quote
magdyska25 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Kochane Cioteczki niestety mam złą wiadomość.....moje słońce-> Kropeczka podupadła strasznie na zdrowiu....jeszcze wczoraj była na długim spacerku w parku...a dzisiaj rano nie mogła wstać....próbowała ale nie dawała rady i strasznie piszczała....wykluczyłam paraliż bo czuje łapki....miała robione prześwietlenie które nic nie wykazało...jedynie powiększoną wątrobę ale to nie jest powód żeby nie mogła chodzić....kręgosłup ok...dostała "regenerujące" dwa zastrzyki i po nich czuje się lepiej tzn. gdy Ją postawiłam na łapkach (bo sama nie może wstać) troszkę człapała ale widać że z dużym wysiłkiem po ok. 2 min. strasznie się zmęczyła i znowu położyła.... Także wybaczcie ciotki ale nie wkleję nowych zdjęć......jestem po prostu załamana.... Pozdrawiam i będę informować na bieżąco... Quote
Asia_Klero Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 To straszne!!Jejq.......pozdrawiam Kropeczke:*Trzymaj sie Magdysko!!Bedzie dobrze!!Mój Rudolfek miał w zeszlym roku borelioze i wyszedl z tego calkiem szybko:)Kropeczce tez sie uda calkiem wyzdrowiec:) Quote
magdyska25 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 z Kropką już lepiej.....dziewucha nawet próbuje wskakiwać i co najgorsze zeskakiwać z łóżka. Jest pilnowana jak mały szczeniak:p. Nadal przednia lewa łapka niezbyt dobrze funkcjonuje....jeżeli się to nie zmieni znowu będzie miała prześwietlenie w poniedziałek. Na razie przyjmuje leki... Quote
Mysia_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ufff... Dobrze, że już lepiej :roll: Życze szybciutkiego powrótu do zdrowia ;) Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko Obejrzalam fotki, szytskie sliczne, tylko ten pajak fuj Zdrowka dla kropeczki Quote
Atkaaaa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images34.fotosik.pl/158/e98c954752be8699med.jpg boję się :D Kropeczko trzymaj się! Nie choruj! Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Izabela124. napisał(a): Obejrzalam fotki, szytskie sliczne, tylko ten pajak fuj :mad::mad::mad: Stefan jest boski :loveu: Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Mysia_ napisał(a)::mad::mad::mad: Stefan jest boski :loveu: hahahaha no oczywiście śliczny, śliczny. Tylko dlaczego jak chce mu dać pić to się rzuca mi na rękę:roll: niewdzięcznik:evil_lol: Z Kropeczką już całkiem całkiem...nadal trzeba nadzorować a przede wszystkim gdy mama wraca do domu bo lata i skacze czego Jej nie wolno!!! Poza tym chce sie już bawić z Amorem na spacerach ale nadal zdarza Jej się wywrócić...boję się o tą przednią lewą łapkę bo nadal jest mało sprawna...może to reumatyzm?? Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 http://images34.fotosik.pl/158/e98c954752be8699med.jpg faaaaajny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 magdyska25 napisał(a):hahahaha no oczywiście śliczny, śliczny. Tylko dlaczego jak chce mu dać pić to się rzuca mi na rękę:roll: niewdzięcznik:evil_lol: E tam, od razu niewdzięcznik :eviltong: Takiego juz go Pan Bóg stworzył :evil_lol: Quote
Recommended Posts