Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stefcia :loveu::loveu:. Takie maluśkie pazurki ma :loveu:.
Mi się kiedyś marzyła jaszczura, ale rodzinka by mnie z takim stworem z domu wywaliła :evil_lol:. TZa namawiam na jakieś zwierzątko, bo mamy duże terrarium (w spadku po współlokatorach), ale ono jest raczej na węża a ja węża nie chcę :roll:

Posted

[quote name='Shel']Fajna Stefcia! Lubię takie gady, kiedyś kuzynka miała agamę to zawsze się nią bawiłam:evil_lol:[/QUOTE]
ja stefanię mało wyciągam, nie powinno się tego robić ;)
[quote name='Doginka']Bardzo kontaktowa Stefi:loveu::klacz:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='Feigned'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7582.jpg[/URL] uahaha jakie zgrabne paluszki :evil_lol:[/QUOTE]manikiur, pedikiur :evil_lol:

[quote name='*Monia*']Stefcia :loveu::loveu:. Takie maluśkie pazurki ma :loveu:.
Mi się kiedyś marzyła jaszczura, ale rodzinka by mnie z takim stworem z domu wywaliła :evil_lol:. TZa namawiam na jakieś zwierzątko, bo mamy duże terrarium (w spadku po współlokatorach), ale ono jest raczej na węża a ja węża nie chcę :roll:[/QUOTE]
na węże i jaszczurki są takie same, aby otwory odpowiednie były i wielkość ;) najdroższe w takim zwierzątku jest właśnie terrarium :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable ']na węże i jaszczurki są takie same, aby otwory odpowiednie były i wielkość [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] najdroższe w takim zwierzątku jest właśnie terrarium :evil_lol:[/QUOTE]
Otworów to ja nie widzę, tylko drzwiczki są... To jest dosyć wysokie, powierzchni do biegania jest mniej niż do wspinania się.
Lokum już jest, kwiatek też sobie w nim stoi, tylko mieszkańca brak. Chyba że Shinę upchniemy jako rzadki okaz dziwnego zwierza :evil_lol:.

Posted

No wiesz, ale ja tam bywałam raz na x miesięcy ;) ew we wakacje częściej. Jaszczur ostatecznie oddany, bo studia nie pozwoliły... A rodzice mieli dość latających w nocy świerszczy po domu :lol:.

Posted

[quote name='*Monia*']Otworów to ja nie widzę, tylko drzwiczki są... To jest dosyć wysokie, powierzchni do biegania jest mniej niż do wspinania się.
Lokum już jest, kwiatek też sobie w nim stoi, tylko mieszkańca brak. Chyba że Shinę upchniemy jako rzadki okaz dziwnego zwierza :evil_lol:.[/QUOTE]
no to raczej do nadrzewnych. wspinających się typu gekony płaczące czy śliczne zielone anolisy ;) tylko to już więcej roboty
[quote name='Shel']No wiesz, ale ja tam bywałam raz na x miesięcy ;) ew we wakacje częściej. Jaszczur ostatecznie oddany, bo studia nie pozwoliły... A rodzice mieli dość latających w nocy świerszczy po domu :lol:.[/QUOTE]
to tak profilaktycznie napisałam ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']no to raczej do nadrzewnych. wspinających się typu gekony płaczące czy śliczne zielone anolisy [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] tylko to już więcej roboty[/QUOTE]
Poczytam o nich i jak Krzysiek znowu coś zacznie marudzić to mu dam gotowe info na temat jaszczurów. Dzięki :)

Posted

[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7582.jpg[/url] ja widzę w jej oczach... 'mamoo mamoo... przytul mnie!' :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/12marca10/DSC_7582.jpg[/url] ja widzę w jej oczach... 'mamoo mamoo... przytul mnie!' :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

hahahahahh :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']=
[url]http://szczurzy.blogspot.com/[/url] ;)[/QUOTE]''

Ooo, a własnie miałam sie o zajęcia pytac ;P
U nas dla odmiany w tym razem było lepiej :loveu: hah

Posted

[quote name='Iza.']''

Ooo, a własnie miałam sie o zajęcia pytac ;P
U nas dla odmiany w tym razem było lepiej :loveu: hah[/QUOTE]

a u nas gorzej :lol:

super zdjęcia :loveu: zwłaszcza w biegu :)

Posted

[quote name='Iza.']Oj tam z Maniusiem dobrze Wam szło ;d[/QUOTE]

szkoda tylko, że Axel zapomniał jak się nazywa :diabloti:
dobra, nie zaśmiecam już :cool3:

Posted

[quote name='Bzikowa']Szczurzy jak nie szczurzy wygląda na tym zdjęciu :lol:

Idę na bloga :P[/QUOTE]
jak debil : P

sesja slalomowa udana :multi: mimo, że musieliśmy się cofnąć do 4 tyczek, no i mam problem z motywacją....

Posted

[quote name='Unbelievable']jak debil : P

sesja slalomowa udana :multi: mimo, że musieliśmy się cofnąć do 4 tyczek, no i mam problem z motywacją....[/QUOTE]

Można tak powiedzieć :evil_lol:

Motywacją swoją czy psa? :razz:

Posted

[quote name='Bzikowa']
Motywacją swoją czy psa? :razz:[/QUOTE]
psa ;) strasznie się blokuje po przyniesieniu piłeczki i dostaniu nagrody- mija trochę czasu zanim wróci do rzeczywistości, a później szaleje jak trzeba :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']psa ;) strasznie się blokuje po przyniesieniu piłeczki i dostaniu nagrody- mija trochę czasu zanim wróci do rzeczywistości, a później szaleje jak trzeba :roll:[/QUOTE]

To może krótsze sesje, żeby się nie zdążył wypalać? Albo nie używaj piłki do wyrzucania tylko weź piłkę na sznurku i szarp się z nim piłką za ten slalom.Żeby nie musiał przynosić. Skoro on ma problem jeszcze z aportowaniem to może nie ma sensu łączyć mu tych 2 zadań (slalom + piłeczkowanie) bo się zniechęci do obydwu ;)

Weź sobie dodaj bloga do banera :evil_lol:

Posted

Maaaaartyna! Zrobiłabys mi taki polarowy szarpak ? plissss ja lewus jestem jeśli o takie rzeczy chodzi ;P
Polar mogę Ci na placu zostawić, to byś w niedziele wzięła

Posted

[quote name='Bzikowa']To może krótsze sesje, żeby się nie zdążył wypalać? Albo nie używaj piłki do wyrzucania tylko weź piłkę na sznurku i szarp się z nim piłką za ten slalom.Żeby nie musiał przynosić. Skoro on ma problem jeszcze z aportowaniem to może nie ma sensu łączyć mu tych 2 zadań (slalom + piłeczkowanie) bo się zniechęci do obydwu ;)

Weź sobie dodaj bloga do banera :evil_lol:[/QUOTE]
ale on tak od początku ;) sesje są króciutkie, parę powtórzeń
z aportem w ogrodzie problemu nie ma, nawet z krzaków przynosi
on się po prostu zawiesza... :roll:

[quote name='Iza.']Maaaaartyna! Zrobiłabys mi taki polarowy szarpak ? plissss ja lewus jestem jeśli o takie rzeczy chodzi ;P
Polar mogę Ci na placu zostawić, to byś w niedziele wzięła[/QUOTE]
jasne, mogę zrobić ;)