Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_6437kopia.jpg[/url]
heheh jaka paniusia :evil_lol: :evil_lol:
snieg przeszkadza??:razz:[/QUOTE]
nie, no co ty :evil_lol:
[quote name='Infortune.']Buty byś mu kupiła, a nie męczysz biednego psa... :shake: :evil_lol:[/QUOTE]
to samo powiedziała moja mama :evil_lol: musze nagrać jak on chodzi po tym śniegu bo to komedia

Posted

[quote name='Unbelievable']

to samo powiedziała moja mama :evil_lol: musze nagrać jak on chodzi po tym śniegu bo to komedia[/QUOTE]

Dla Ciebie komedia, dla niego dramat:shake::diabloti:

Posted

[quote name='RCookie']W ramach nagrody, za dobrą odpowiedź na pytanie możesz zarzucić resztą zimowych fotek :evil_lol:.[/QUOTE]
trzeba je mieć :evil_lol: pora i pies uniemożliwiały zrobienie sensownych zdjęć : P

[quote name='Rinuś'][I][B]haha czyżby Gramik średnio przepadał za śniegiem ? :P
[/B][B] on robi jak te jaszczurki na pustyni :P[/B][/I][/QUOTE]
jego mowa ciała jest jednoznaczna :evil_lol:
jeszcze nie widziałam żeby moja stefania miała dwie nogi na ukos w górze :hmmmm:
[quote name='Russellka']Cudny Grami :loveu: Pewnie sikał... :diabloti:[/QUOTE]
rozczaruje cię, ale nie :evil_lol:
[quote name='ladybird']Witam pierwszy raz :multi: Jako wielka fanka JRT, wcześniej czy później i tak bym do Was trafiła :lol: Śniegowe pozdrowienia! :loveu:[/QUOTE]
ani ja, ani szczurzy nie dziekumey za śniegowe pozdrowienia, ale witamy w galerii :diabloti:
[quote name='infers']Dla Ciebie komedia, dla niego dramat:shake::diabloti:[/QUOTE]
mój mały, biedny piesek :shake:

Posted

Cóż za szałowe wdzianko :cool3: Daj tych fot więcej, co ? :eviltong: Nie uwierzę, że idziesz na spacer na którym powstaje jedno zdjęcie ;)

A jeszcze co do tych łapek w które Gramowi zimno to chyba w tym roku jest jakiś dziki śnieg, Bezik przejdzie po nim 3 kroki i robią mu się lodowe kulki między palcami, przez to nie miał nawet swojej standardowej głupawki śnieżnej, którą ma zawsze jak widzi śnieg pierwszy raz :roll:

Posted

[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6508.jpg[/url]
Ooo ubrany Grami ! No kto by pomyślał :lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Cóż za szałowe wdzianko :cool3: Daj tych fot więcej, co ? :eviltong: Nie uwierzę, że idziesz na spacer na którym powstaje jedno zdjęcie ;)

A jeszcze co do tych łapek w które Gramowi zimno to chyba w tym roku jest jakiś dziki śnieg, Bezik przejdzie po nim 3 kroki i robią mu się lodowe kulki między palcami, przez to nie miał nawet swojej standardowej głupawki śnieżnej, którą ma zawsze jak widzi śnieg pierwszy raz :roll:[/QUOTE]
dałam jedno bo pustkami wiało, a może nikt już nie zagląda? :diabloti:

dzisiaj wyszłam z nim na pole, jak wróciłam to pomogłam mamie drzewko na dworze lampkami przystrajać, mama w którymś momencie do mnie patrz martyna on kuleje :evil_lol: a szczur po prostu jak najmniej chciał śniegu dotykać : P
temperatura -15 robi swoje ;)
[quote name='Marta_Ares']ale ma slodką derke:loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
chciałam mu kupić polar z napisem ''killer'' ale za duży w klacie jest :evil_lol:

[quote name='Iza.'][url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6508.jpg[/url]
Ooo ubrany Grami ! No kto by pomyślał :lol::evil_lol:[/QUOTE]
obiecywałam że mu kupię, to kupiłam :diabloti:

[quote name='Shel']Więęęęceej prosimy :][/QUOTE]

się robi

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6507_1.jpg[/IMG]

:grins:

Posted

wdzianko pierwsza klasa:evil_lol:
polar na snieg jest kiepskim pomyslem - szybko przemoknie

[SIZE=1]polar z ortalionem tez nie zawsze sie sprawdza, bo ortalion musi byc dobrze oddychajacy - inaczej pies sie upoci[/SIZE]:lol:

Posted

Ja tez myślałam nad jakimś kubraczkiem bo w te mrozy pies mi się trząsł jak galareta (sierść dość długa, ale jednak wiek robi swoje), nie wiem tylko czy teraz mi się opłaca bo podobno nie ma już być mrozów... :roll:

Gramowi w niebieskim zdecydowanie do pyska :loveu::cool3:

Posted

[quote name='Bzikowa']A jeszcze co do tych łapek w które Gramowi zimno to chyba w tym roku jest jakiś dziki śnieg, Bezik przejdzie po nim 3 kroki i robią mu się lodowe kulki między palcami, przez to nie miał nawet swojej standardowej głupawki śnieżnej, którą ma zawsze jak widzi śnieg pierwszy raz :roll:[/QUOTE]

Axelowi tak samo :shake: a rok temu ani razu mu się tak nie zrobiło.

Grami cudo :loveu: i jaki kubrak ma czadowy :cool3:

Posted

[quote name='evl']Może Gram myśli, że jak się zmieni w śniegową ubraną w urocze wdzianko torpedę to będzie mniej śniegu dotykał :evil_lol:[/QUOTE]
cholera go wie :evil_lol:
[quote name='Pestka']Super ma kubraczek :loveu:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='Shel']Nie szalej tak z tymi zdjęciami:cool3:[/QUOTE]
postaram się :diabloti:
[quote name='Infortune.']Ja tez myślałam nad jakimś kubraczkiem bo w te mrozy pies mi się trząsł jak galareta (sierść dość długa, ale jednak wiek robi swoje), nie wiem tylko czy teraz mi się opłaca bo podobno nie ma już być mrozów... :roll:

Gramowi w niebieskim zdecydowanie do pyska :loveu::cool3:[/QUOTE]
zawsze się przydaje na deszcz np. ;)

do niego każdy kolor pasuje, tricolor robi swoje :evil_lol: aczkolwiek nie za bardzo podobał mi sie w fiolecie ;)
[quote name='Feigned']Axelowi tak samo :shake: a rok temu ani razu mu się tak nie zrobiło.

Grami cudo :loveu: i jaki kubrak ma czadowy :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Agnes']wdzianko pierwsza klasa:evil_lol:
polar na snieg jest kiepskim pomyslem - szybko przemoknie

[SIZE=1]polar z ortalionem tez nie zawsze sie sprawdza, bo ortalion musi byc dobrze oddychajacy - inaczej pies sie upoci[/SIZE]:lol:[/QUOTE]
miał byc podszyty ortalionem, co też nie było zbyt dobrym pomysłem z mojej strony : P

żeby się upocić to najpierw musi mu być ciepło, a przy mrozie -15 cięzko o to :evil_lol: jak jest cieplej i biega to mu zdjemuję, dzisiaj biegał bez ;)
jest już -4 : O

zdjęcie jeszcze, bym zapomniała :evil_lol:

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dwunastygrudzien09/DSC_6498.jpg[/IMG]

Posted

Naprawdę szalejesz z tymi fotkami :P Aha i jestem pod wrażeniem - na Twoich zdjęciach śnieg jest biały! :evilbat:
U nas też już się zrobiło cieplej :) Dzisiaj rano -5 - od razu widać,że cieplej bo pies nie 'kuleje' ;)