Doginka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A ja jestem ciekawa jak te foty wyglądają w oryginale ;-) Quote
ariss Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja też bo mi bucket aż takich sensacji nie robi;) Quote
Doginka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Tinypic też prawie nie pogarsza fot;-) Quote
Mudik Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Bardzo mi się podobała sesja chuśtawkowa i frizbowa! Pozdrówka! Quote
eria Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ile tu fotek !!!! Co do psucia jakości, wczoraj fotkę na nk wstawiłam i ręce,szczęka i wszystko inne mi opadło... Quote
Unbelievable Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Martens']Chryste, "dodałam nasycenia", "jest przeostrzone" - czy tylko ja jestem graficznym matołem? :D nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć :diabloti: [quote name='ariss'] foteczki są bardzofajne, ale dla mnie to za dużo to żółtego:) przepraszam,że sobie pozwoliłam ale musiałam...ja bym choć ciutke tego koloru słońca zdjeła http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_62631.jpg dla mnie też za dużo żółtego ;) poprawione jest o wiele lepsze, ale jak jua wrzucam 3 raz i dalej jest tak samo żółte(po wrzuceniu, na kompie ok) to mnie krew zalewa :angryy: chyba po prostu muszę zrezygnować ze zwiększania nasycenia, ale później znowu są bez kolorów:roll: [quote name='Doginka']A ja jestem ciekawa jak te foty wyglądają w oryginale ;-) [quote name='ariss']ja też bo mi bucket aż takich sensacji nie robi;) [quote name='Doginka']Tinypic też prawie nie pogarsza fot;-) tak wygląda porównanie tego od ariss i wywołanego z rawa jpega bez żadnych zmian i tu znowu jest w miarę ok... [quote name='Mudik']Bardzo mi się podobała sesja chuśtawkowa i frizbowa! Pozdrówka! dziękujemy bardzo :loveu: [quote name='eria']ile tu fotek !!!! Co do psucia jakości, wczoraj fotkę na nk wstawiłam i ręce,szczęka i wszystko inne mi opadło... ja próbowałam przez dogo wrzucić avatara, to zrezygnowałam :cool1: Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 mi nasycenia chyba nie zmienia, na pewno trochę jakość, ale też bez tragedii. Najgorszy był fotoshit:diabloti: Quote
evel Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Cześć. Sprawdzam, czy to na pewno Ty, bo coś sypnęło fotkami zupełnie zaskakująco :diabloti: Pokażę Ci, co mamy w schronie... http://www.dogomania.pl/threads/173902-SzorstkowA-ose-w-potrzebie-WAE-tek-ogA-lny-moA-na-dodawaA*****?p=13559381&viewfull=1#post13559381 Coś mnie ostatnio te terrierowate paszczaki prześladują :evil_lol: A tak serio, to nie wiem co mam z nią zrobić... Może macie jakieś forum terierkowe, gdzie by ją można było umieścić? :oops: Szkoda dzieciaka :-( Quote
Unbelievable Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='ariss']mi nasycenia chyba nie zmienia, na pewno trochę jakość, ale też bez tragedii. Najgorszy był fotoshit:diabloti: oj tak, fotosik to zło w czystej postaci :evil_lol: [quote name='evl']Cześć. Sprawdzam, czy to na pewno Ty, bo coś sypnęło fotkami zupełnie zaskakująco :diabloti: Pokażę Ci, co mamy w schronie... http://www.dogomania.pl/threads/173902-SzorstkowA-ose-w-potrzebie-WAE-tek-ogA-lny-moA-na-dodawaA*****?p=13559381&viewfull=1#post13559381 Coś mnie ostatnio te terrierowate paszczaki prześladują :evil_lol: A tak serio, to nie wiem co mam z nią zrobić... Może macie jakieś forum terierkowe, gdzie by ją można było umieścić? :oops: Szkoda dzieciaka :-( wydaje mi się że na prt czy foksa toto za duże, ale wrzucę link na russellowe forum ;) nie wiesz zcegoś więcej o niej? przybliżony wiek? od jest w nowym dworze? Quote
evel Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Unbelievable napisał(a):wydaje mi się że na prt czy foksa toto za duże, ale wrzucę link na russellowe forum ;) nie wiesz zcegoś więcej o niej? przybliżony wiek? od jest w nowym dworze? To mały glut jest, zdjęcia nie oddają jej wielkości. Wieku nie znam, ale siedzi z innymi szczylami, więc jest mała... Musi być od niedawna, bo tydzień temu jej nie było jeszcze. Quote
BBeta Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nie szukasz przypadkiem towarzystwa dla Grama? :diabloti: [SIZE="1"]http://i46.tinypic.com/2hfmc11.jpg :cool3: Quote
marta_gp Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 W jaki dokładnie sposób nakręcałaś go na zabawę? Co robiłaś, żeby to nakręcanie nie było ciągle takie samo, tylko żeby ciągle było coś nowego? :] Quote
Unbelievable Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='BBeta']Nie szukasz przypadkiem towarzystwa dla Grama? :diabloti: [SIZE="1"]http://i46.tinypic.com/2hfmc11.jpg :cool3: jego towarzystwo będzie raczej innego pokroju, a innej maści na pewno :diabloti: mam toto coś ogłosić na russellowym? jak tak to info dokładniejsze poproszę, albo stronę gdzie te informacje znajdę;) [quote name='Sorata']W jaki dokładnie sposób nakręcałaś go na zabawę? Co robiłaś, żeby to nakręcanie nie było ciągle takie samo, tylko żeby ciągle było coś nowego? :] [quote name='Bzikowa']Wykastrowała go :P to po pierwsze :diabloti: po drugie- szczurzy uwlebia szuranie po ziemi! więc na początku poszurałam chwilę(a on oczywiście chciał koniecznie złapać), mówię KONIEC i chowam. Następny etap to szuranie+ dwa rzuty, szuranie, KONIEC. Liczba rzutów sie zwiększała, szuranie przeobraziło się w kopanie tak, żeby leciała po ziemi, no i tak sobie cały czas egzystuje, poza tym przed każdym rzutem musi coś zrobić, chociażby puścić co ma w pysku. Jeszcze jedno- piłki zawsze miałam dwie, łatwiej i szybciej się wymieniać niż czekac aż pies łastkawie przyniesie ;) bo mam nadzieję że o piłkę chodzi :cool3: z frisbee było tez szuranie po ziemi, najpierw rollerki, później jakieś skakanie do trzymanego talerza i takie tam śmieszne rzeczy :evil_lol: tu filmik jako gratis za grzeczne sprawowanie Quote
marta_gp Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 o kastracji to ja wiem ;) Mi chodzi o miłość do szarpania, do aportu i największą do frisbee... szurania mało używałam...dzięki. ale on fajnie trzyma to frisbee :loveu: mój kundel nawet nie umie dobrze złapać gumowego ani nylonowego :eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Sorata napisał(a):o kastracji to ja wiem ;) Mi chodzi o miłość do szarpania, do aportu i największą do frisbee... szurania mało używałam...dzięki. ale on fajnie trzyma to frisbee :loveu: mój kundel nawet nie umie dobrze złapać gumowego ani nylonowego :eviltong: miłośc do szarpania to on od zawsze miał ;) tylko taką jak-mu-się-przypomni, miałważniejsze miłości :diabloti: a aport- uczyłam klikerem i to na prawdę dużo dało, wszytsko musiał sam wykombinować, kiedyś już pisałam że wyciągał mi graty spod łóżka, do tego bez żadnego smaka :evil_lol: dużo też daje zabieranie w najfajniejszym momencie i te oczka ''no ale... czemu? ;('' gumowego to i szczur nie złapie dobrze :evil_lol: nylonowego nie mieliśmy, ale raczej dobrze by mu się trzymało ;) Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale fajny ten filmik :-) Spróbuję w ten sposób zachęcić Gordonka do aportowania:diabloti: Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Świetnie warczy :evil_lol: A Ty masz zaj-biste buty :eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Doginka napisał(a):Ale fajny ten filmik :-) Spróbuję w ten sposób zachęcić Gordonka do aportowania:diabloti: powodzenia ;) jak mi się udało, to każdy może :diabloti: Infortune. napisał(a):Świetnie warczy :evil_lol: A Ty masz zaj-biste buty :eviltong: buty, delikatnie mówiąc, mają już swoje czasy świetności za sobą i nadają się TYLKO na psie spacery :evil_lol: ale lubię je, no i pasują do wszystkiego ;) Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Unbelievable napisał(a): buty, delikatnie mówiąc, mają już swoje czasy świetności za sobą i nadają się TYLKO na psie spacery :evil_lol: ale lubię je, no i pasują do wszystkiego ;) Na filmiku zużycia nie widać, a kolory mają świetne. ;) Quote
Kashdog Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jaki Gram jest mały, na zdjęciach zawsze wydawał się większy :diabloti::diabloti: A i mam pytanie: Jakie lustro polecasz dla początkującej osoby-czyli mnie XD Tylko tak do 1800zł. Zastanawiałam się nad sonowka tylko słyszłam, że są dziadowe. I teraz interesuje mnie nikon i cannon. Quote
Unbelievable Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Infortune. napisał(a):Na filmiku zużycia nie widać, a kolory mają świetne. ;) mam jeszcze święcące w ciemnościach :diabloti: ale jakoś ich nie lubię... obydwie pary zza granicy ;) Kashdog napisał(a):jaki Gram jest mały, na zdjęciach zawsze wydawał się większy :diabloti::diabloti: A i mam pytanie: Jakie lustro polecasz dla początkującej osoby-czyli mnie XD Tylko tak do 1800zł. Zastanawiałam się nad sonowka tylko słyszłam, że są dziadowe. I teraz interesuje mnie nikon i cannon. sonego nie bierz, bo oni tylko marketing mają dobry ;) do 1800 to tylko modele typu d40/d60 lub coś używanego ;) d40/d60 to tylko jak nie chcesz się zbytnio rozwijać, bądź planujesz za parę lat(2-3) wymiane na coś lepszego, a tak to suzkaj używanych, canona 300/350d, nikona d50/70/ może 80 Quote
marta_gp Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Unbelievable napisał(a):tylko taką jak-mu-się-przypomni, miałważniejsze miłości :diabloti: no mój tak samo...szarpanie jest super, ale tyle rzeczy jest fajniejszych na świecie... Unbelievable napisał(a):pjak mi się udało, to każdy może :diabloti: błąd! Dopiero jeśli jakimś cudem mi się uda to kazdemu też! a ten przyszły towarzysz Grama - jaką będzie rasą? :cool3: i tym razem zamiast jąder jajniki? :eviltong: Quote
Rinuś Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dawno mnie nie było...nowy sprzęt masz?:cool3: Quote
Recommended Posts