Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: ciebie też nie będzie :placz:
[/quote]

Ja bradzo zaluje, ze mnie nie bedzie :roll:
Lubie takie imprezy :lol:
Czemu znowu ? :cool3:

[quote name='akodirka']druga Iza i Agacia będzie? :razz:

nie bijjj:placz:[/quote]

Agacia ma byc :cool3:

Bij, bij i to mocno :mad::mad::mad::diabloti:

Posted

Stefania śliczna, ale ta fotka Grama cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu:
[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2741.jpg[/url]

Ja też będę w Białymstoku:p

Posted

o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake:

Posted

[quote name='akodirka']o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake:[/quote]

a wlasciwie to czemu Ty nie idziesz ? :cool3:

Posted

[quote name='Mudik']Stefania śliczna, ale ta fotka Grama cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu:
[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2741.jpg[/url]

Ja też będę w Białymstoku:p[/QUOTE]
dziękuję! :loveu:

o, fajnie :loveu: mam nadzieję, że mudiki nie zeżrą mi szczura :evil_lol:

[quote name='akodirka']o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake:[/QUOTE]
ucieknij :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']a wlasciwie to czemu Ty nie idziesz ? :cool3:[/quote]

bo mnie dupiaszcze badziewie dopadło i do srody w nastepnym tygodniu nigdzie nie pojde :placz:
a ja tak chcialam na mase jechac :shake: a w przyszlym miesiacu tez nie pojade,bo na borowkach bede wtedy :roll: o jaaaa

Posted

[quote name='agaciaaa']Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu:[/quote]

Tylko sie nie przyzwyczajaj :diabloti: W koncu to moja mamusia jestes :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: [/quote]

Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu:[/QUOTE]

mogę się go pozbyć na jakiś czas, chcesz? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Tylko sie nie przyzwyczajaj :diabloti: W koncu to moja mamusia jestes :loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

No jasne, ale jak Cie nie ma to sobie musze kogoś na zastępstwo znaleźć :diabloti:

[quote name='Unbelievable']mogę się go pozbyć na jakiś czas, chcesz? :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Chceeee :multi: :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']No jasne, ale jak Cie nie ma to sobie musze kogoś na zastępstwo znaleźć :diabloti:
[/quote]

No tak, ja rozumie, ze musisz na kogos innego przelac swoja milosc, ktora mnie darzysz :loveu: Tylko tak, Ci przypominam zebys o mnie czasem nie zapomiala :-(

:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']No tak, ja rozumie, ze musisz na kogos innego przelac swoja milosc, ktora mnie darzysz :loveu: Tylko tak, Ci przypominam zebys o mnie czasem nie zapomiala :-(

:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]

Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Dobrze, ze jestes grzeczna :loveu::loveu: Achh wroca stare dobre czasy :loveu::loveu: juz sie nie moge doczekac :loveu::loveu:

:evil_lol:

Posted

gdzie jest Tinka ?
ukradlas ja Ty Ty unbelie cos tam :roll:
teraz w zyciu nie wymowie tego nicka :placz:
a byl taki prosty :mad:

dawaj zdjecia Grama a nie tam jakis gad tylko ciagle :eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Przyszłam połamać sobie język przed snem............ unbylibylibylibli cośtam cośtam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
i jak, udało się? :evil_lol:

[quote name='gops']my chcemy wiecej :cool3::diabloti:[/quote]
chcieć to se możesz :diabloti:

[quote name='akodirka']tylko więcej, więcej, a robić nie ma komu :evil_lol:[/quote] właśnie!:evil_lol:

[quote name='bonsai_88'][B]Ubycośtam [/B]ja mam 100 postów na stronie... więc jak zdjęcia będę miała "na poprzedniej stronie" to za siebie nie ręczę :mad:[/quote]
przecież to się musi ładować całe wieki :crazyeye: mnie szlag trafia jak się ładuje 20, a co dopiero 100:evil_lol: ale w takim razie u ciebie powinny być na tej samej:cool1:

Posted

[quote name='Bowtruckle'][FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D[/quote]

Haaa, widzisz Martyna tylko jeden madry tu jest :diabloti::evil_lol: