Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Unbelievable']no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: ciebie też nie będzie :placz: [/quote] Ja bradzo zaluje, ze mnie nie bedzie :roll: Lubie takie imprezy :lol: Czemu znowu ? :cool3: [quote name='akodirka']druga Iza i Agacia będzie? :razz: nie bijjj:placz:[/quote] Agacia ma byc :cool3: Bij, bij i to mocno :mad::mad::mad::diabloti: Quote
Mudik Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Stefania śliczna, ale ta fotka Grama cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2741.jpg[/url] Ja też będę w Białymstoku:p Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='akodirka']o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake:[/quote] a wlasciwie to czemu Ty nie idziesz ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Mudik']Stefania śliczna, ale ta fotka Grama cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2741.jpg[/url] Ja też będę w Białymstoku:p[/QUOTE] dziękuję! :loveu: o, fajnie :loveu: mam nadzieję, że mudiki nie zeżrą mi szczura :evil_lol: [quote name='akodirka']o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake:[/QUOTE] ucieknij :diabloti: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Iza.']a wlasciwie to czemu Ty nie idziesz ? :cool3:[/quote] bo mnie dupiaszcze badziewie dopadło i do srody w nastepnym tygodniu nigdzie nie pojde :placz: a ja tak chcialam na mase jechac :shake: a w przyszlym miesiacu tez nie pojade,bo na borowkach bede wtedy :roll: o jaaaa Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='agaciaaa']Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu:[/quote] Tylko sie nie przyzwyczajaj :diabloti: W koncu to moja mamusia jestes :loveu::loveu::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Unbelievable']no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: [/quote] Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='agaciaaa']Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu:[/QUOTE] mogę się go pozbyć na jakiś czas, chcesz? :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Iza.']Tylko sie nie przyzwyczajaj :diabloti: W koncu to moja mamusia jestes :loveu::loveu::evil_lol:[/quote] No jasne, ale jak Cie nie ma to sobie musze kogoś na zastępstwo znaleźć :diabloti: [quote name='Unbelievable']mogę się go pozbyć na jakiś czas, chcesz? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Chceeee :multi: :loveu: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='agaciaaa']No jasne, ale jak Cie nie ma to sobie musze kogoś na zastępstwo znaleźć :diabloti: [/quote] No tak, ja rozumie, ze musisz na kogos innego przelac swoja milosc, ktora mnie darzysz :loveu: Tylko tak, Ci przypominam zebys o mnie czasem nie zapomiala :-( :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Iza.']No tak, ja rozumie, ze musisz na kogos innego przelac swoja milosc, ktora mnie darzysz :loveu: Tylko tak, Ci przypominam zebys o mnie czasem nie zapomiala :-( :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='agaciaaa']Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Dobrze, ze jestes grzeczna :loveu::loveu: Achh wroca stare dobre czasy :loveu::loveu: juz sie nie moge doczekac :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
gops Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gdzie jest Tinka ? ukradlas ja Ty Ty unbelie cos tam :roll: teraz w zyciu nie wymowie tego nicka :placz: a byl taki prosty :mad: dawaj zdjecia Grama a nie tam jakis gad tylko ciagle :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cześć Anbyliwabyl :evil_lol: Oddawaj Tinkę, gdzie ją schowałaś? :mad: A jak nie to chociaż zdjęcia Gramcia! (Stefcią się nie zadowolę....) Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Przecież jest szczurzy na poprzedniej stronie :placz::placz: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Bzikowa']a wcale ze nie ma , jest 4 strony wstecz, i to na dodatek jedno zdjęcie, a to mnie nie satysfakcjonuje.... :lol:[/QUOTE] starczy! :diabloti: Quote
Bzikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 a wcale ze nie ma , jest 4 strony wstecz, i to na dodatek jedno zdjęcie, a to mnie nie satysfakcjonuje.... :lol: Quote
Doginka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Przyszłam połamać sobie język przed snem............ unbylibylibylibli cośtam cośtam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Unbelievable']Przecież jest szczurzy na poprzedniej stronie :placz::placz:[/quote] my chcemy wiecej :cool3::diabloti: Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tylko więcej, więcej, a robić nie ma komu :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [B]Ubycośtam [/B]ja mam 100 postów na stronie... więc jak zdjęcia będę miała "na poprzedniej stronie" to za siebie nie ręczę :mad: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Doginka']Przyszłam połamać sobie język przed snem............ unbylibylibylibli cośtam cośtam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] i jak, udało się? :evil_lol: [quote name='gops']my chcemy wiecej :cool3::diabloti:[/quote] chcieć to se możesz :diabloti: [quote name='akodirka']tylko więcej, więcej, a robić nie ma komu :evil_lol:[/quote] właśnie!:evil_lol: [quote name='bonsai_88'][B]Ubycośtam [/B]ja mam 100 postów na stronie... więc jak zdjęcia będę miała "na poprzedniej stronie" to za siebie nie ręczę :mad:[/quote] przecież to się musi ładować całe wieki :crazyeye: mnie szlag trafia jak się ładuje 20, a co dopiero 100:evil_lol: ale w takim razie u ciebie powinny być na tej samej:cool1: Quote
Bowtruckle Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Bowtruckle'][FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D[/quote] Haaa, widzisz Martyna tylko jeden madry tu jest :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts