Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']oglądasz finał YCD? :cool3:[/quote]
nie.. nie ma na co patrzeć ;) już chyba trzeciego odcinka z kolei nie oglądam, dla mnie teraz wszyscy to samo pokazują :roll: i jak zobaczyłam tę rudą pindę to poszłam :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie.. nie ma na co patrzeć ;) już chyba trzeciego odcinka z kolei nie oglądam, dla mnie teraz wszyscy to samo pokazują :roll: i jak zobaczyłam tę rudą pindę to poszłam :cool1:[/quote]

Którą tą co wygrała? :lol:
Ja wczoraj próbowałam to obejrzeć, ale zasnęłam :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie.. nie ma na co patrzeć ;) już chyba trzeciego odcinka z kolei nie oglądam, dla mnie teraz wszyscy to samo pokazują :roll: i jak zobaczyłam tę rudą pindę to poszłam :cool1:[/quote]

żartujesz? ona najlepiej ze wszystkich tańczyła w 3 edycji :loveu: i słusznie wygrała :multi: przynajmniej baba a nie znów chłop :eviltong:

Posted

Coś się piszczące 14 nie postarałaby - bo Gabryś ich ciacho nie wygrał :diabloti:
Dla mnie debilizmem był ten finał finałów - bo niby czemu ruda przeszła awansem, a chłopaki mieli jeszcze walczyć? Paranoja..

Posted

[quote name='Justa']Coś się piszczące 14 nie postarałaby - bo Gabryś ich ciacho nie wygrał :diabloti:
Dla mnie debilizmem był ten finał finałów - bo niby czemu ruda przeszła awansem, a chłopaki mieli jeszcze walczyć? Paranoja..[/quote]

hehe dla mnie lepszy był Marcin ;)
Dlaczego? bo było zapewne ustawione że ona ma wygrać, bo chcieli żeby jako druga na świecie w YCD wygrała Polka, dlatego :roll: hmm troszkę to dziwne, ale to że wygrała dziewczyna to akurat fajnie, bo ciągle te chłopy i chłopy :evil_lol: mi osobiście się nie za bardzo podobały solówki chłopaków, tzn. to nie były solówki na miarę finału.

Posted

Też uważam, że Marcin powinien wygrać. W solówkach za każdym razem pokazywał coś nowego, a nie tylko jazz i jazz. I skoki i obroty i tylko muzyka inna. Gabriel to już wogóle - hh ok, ale jazzu nie można porównać do jazzu Wioli czy Marcina - a oni tańczyli wszystko !
TVN jest świetny - zmiana zasad w dniu finałów. żal. :shake:

Może to i ustawka, wygrany jest tylko jeden, ale reszta pokazała na co ich stać i być może zostanie zauważona.
Przecież ta 16-letka to fenomen, jeszcze nie widziałam w Polsce tak tańczącej młodziutkiej dziewczyny ! Ona naprawdę wie czego chce w życiu i wychodzi jej to świetnie, jeszcze kilka lat i będzie naprawdę fenomenalna.

Marcin tez jedzie na Brodway, w sumie - fajnie sie umówili z Wiolą ;)

Martyna widziałaś już ściany? :diabloti:

Posted

mi się tam Wiola podobała ;) Pokazywała w solówkach to co umiała najlepiej i o to chodzi, ale popatrz jak wykonywała duety, czego by jej nie kazali zatańczyć to tańczyła i to super i o to chodzi :loveu: Solówki to było tylko zapełnienie czasu między głosowaniami, do niczego nie służą tak naprawdę ;)

Hmm co do 16-latki, owszem uzdolniona była ale mi ona jakoś nie spasowała.

Dla mnie i tak najlepsi tancerze to w I edycji byli, a teraz to program zszedł z poziomu, takie mam wrażenie :roll:

No tak umówili się, ale ciekawe co z tego będzie i ciekawe czy Wiola wyda ta kasę na edukację Marcina :cool3:

Posted

[quote name='smallpati']mi się tam Wiola podobała ;) Pokazywała w solówkach to co umiała najlepiej i o to chodzi, ale popatrz jak wykonywała duety, czego by jej nie kazali zatańczyć to tańczyła i to super i o to chodzi :loveu: Solówki to było tylko zapełnienie czasu między głosowaniami, do niczego nie służą tak naprawdę ;)

Hmm co do 16-latki, owszem uzdolniona była ale mi ona jakoś nie spasowała.

Dla mnie i tak najlepsi tancerze to w I edycji byli, a teraz to program zszedł z poziomu, takie mam wrażenie :roll:

No tak umówili się, ale ciekawe co z tego będzie i ciekawe czy Wiola wyda ta kasę na edukację Marcina :cool3:[/QUOTE]

Nie no, jasne, że Wiola dobrze tańczyła - była rewelacyjna ! Ale myślę, że z Marcinam na podobnym poziomie byli. A już jak tańczyli we dwoje to ahh :loveu: Po jakims tańcu któryś juror powiedział, że świetnie się czują i to prawda. Porównaj sobie jej taniec z ulubieńcem nastolatek - Gabrysiem. Jakby ktoś im za kare kazał tańczyć :diabloti:

16 jeszcze suę rozwinie, moim zdaniem ma duże szanse no osiągnięcie czegoś. Ja w jej wieku to.. ekhm :diabloti:

I edycja miała coś w sobie, bo była pierwsza, ale uważam, że słusznie wygrał Gleba.
II edycja to była pomyłka.
III moim zdaniem fajna i wyrównana. W sumie do końca nie było wiadomo kto wygra.

Pewnie wyda, skoro zobowiązała się na wizji.

Posted

w końcu to finał więc praktycznie wszyscy tancerze na podobnym zaawansowanym poziomie byli. ;) Wiola i Maricn świetnie się ze sobą dogadywali również po za treningami co było pokazane na filmikach, to że się dobrze ze sobą czuli odbijała się później na scenie :loveu: Gabryś hmm nie był zły, tańczył też dobrze, no ale jakoś wolę Marcina i Wiolę :eviltong:

No mam nadzieję że tej małej program otworzy drzwi bo była dobra, ale jak pisałam mi akurat średnio odpowiadała, ale życzę jej jak najlepiej ;)

I edycja nie była najlepsza tylko dlatego że była I, ale ogólnie tancerze byli super, z tej edycji było najwięcej osób które mi się podobały, w II nie było żadnej, w II może 3 osoby były na które bardziej zwróciłam uwagę.
Co do pierwszej to moim zdaniem powinien wygrać Roofi :loveu::loveu: Gleba też był dobry, ale on już prawie 30 lat, nawet nie zdąży się rozwinąc a będzie zaraz kończył karierę taneczną :razz:
Noo ja tez nie miałam pojęcia kto wygra (do momentu pokazania procentowego głosów :evil_lol:), ale walka była na równym poziomie i trudno było kogoś wybrac ;)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Którą tą co wygrała? :lol:
Ja wczoraj próbowałam to obejrzeć, ale zasnęłam :hmmmm: :evil_lol:[/quote]
tak : P

a to dziwne:razz::diabloti:
[quote name='smallpati']żartujesz? ona najlepiej ze wszystkich tańczyła w 3 edycji :loveu: i słusznie wygrała :multi: przynajmniej baba a nie znów chłop :eviltong:[/quote]
szkoda , że dobrze tańczyła tylko jazz, który ciągle ''wylosowywała'':cool1:
[quote name='infers1995']Co to znaczy "ruda pinda"?:diabloti:[/quote] nic cinuś, niic :loveu:
[quote name='Justa']Coś się piszczące 14 nie postarałaby - bo Gabryś ich ciacho nie wygrał :diabloti:
Dla mnie debilizmem był ten finał finałów - bo niby czemu ruda przeszła awansem, a chłopaki mieli jeszcze walczyć? Paranoja..[/quote]
bo musiały dwa razy głosy wysyłać... te z walki z marcinem nie przeszły dalej... to było ustawione tak, żeby ruda wygrała, dla mnie bezsens... a marcin był już na Broadwayu ;)

[quote name='Justa']
Martyna widziałaś już ściany? :diabloti:[/quote]
widziałam:diabloti: ale po ciemku :cool1:

Posted

[quote name='basia bonnie']Wy tu tak o ycd...a ja chciałam tylko powiedzieć,że banerek mi się bardzo podoba :loveu: i Grami nie ma na nim wyrazu oczu jakby był zbity :evil_lol:[/quote]
to ONE :diabloti:
dzięki :loveu: wena twórcza mnie wczoraj wzięła :diabloti:
[SIZE=1]a może ty chcesz bannerek? bo bym się trochę pobawiła ;)[/SIZE]

Posted

[quote name='Tinka:)']to ONE :diabloti:
dzięki :loveu: wena twórcza mnie wczoraj wzięła :diabloti:
[SIZE=1]a może ty chcesz bannerek? bo bym się trochę pobawiła ;)[/SIZE][/quote]
no tak, co zUego to nie MY! :evil_lol:
:loveu::loveu:
jasne,że chce!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='basia bonnie']samo dobro! hahah:evil_lol:

zaraz wyślę, tylko poszukam takich ładnych z lustrzanki:evil_lol:;)[/quote]
:angel::diabloti:

haha jasne :evil_lol:
[quote name='Bzikowa']Fajoooooski bannerek :loveu:

A jeśli chodzi o YCD to ja nie oglądam i nie ogarniam o czym mówicie :evil_lol::lol: ale mówcie sobie na zdrowie :evil_lol:[/quote]
dzięki:loveu:
[SIZE=1]liczysz, że tobie też zrobię? : P:evil_lol:

:diabloti:[/SIZE] ja też połowy nie odgarniam, bo oglądałam tylko michała i ewentualnie adę :evil_lol:

Posted

[quote name='Dozia_13']Hejka... a ja ogladalam tylko 2 edycje ycd...:eviltong:
Bannerek fajniutki...;) A co u Gramusia? jutro będę mogła go wymiziać:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
grami się nudzi... i włazi mi na kolana żeby go głaskać :cool1:

Posted

nie, ja nie lubię mieć żadnych takich rzeczy w podpisie na dogo :evil_lol:
ale jak baaardzo chcesz i nalegasz to mi się przyda w innych celach :cool3::loveu:

phi, głaskać! on raczej chce Cię wyciągnąć na mega długi spacer :razz:

Posted

[quote name='Bzikowa']nie, ja nie lubię mieć żadnych takich rzeczy w podpisie na dogo :evil_lol:
ale jak baaardzo chcesz i nalegasz to mi się przyda w innych celach :cool3::loveu:

phi, głaskać! on raczej chce Cię wyciągnąć na mega długi spacer :razz:[/quote]
jak będzie mi się chciało to coś zrobię :diabloti:

to też :cool1:
[quote name='Dozia_13']To dawaj go tu do mnie... ja go wyglaskam ze mu sie odechce na dluuugi czas:eviltong: jeszcze Elza go dopadnie to juz wogole:evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: