Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']no nareszcie jakaś większa ilość fotek :multi: , a nie po jednym wrzuca i się cieszy :lol:

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz038.jpg
to zdjęcie mi jakoś najbardziej pasuje :evil_lol:

widzę, że Grami ulinkowany, usmyczowany, uobrożowiony i uszelkowany ...
wsio naraz :diabloti:
bo to nie ode mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eee, ma albo smycz albo linkę : P jak już wracaliśmy do domu doszedł jeszcze kantarek :roll:

[quote name='Izabela124.']Mam jeszcze z tego spacerku duuuuużo zdjęc:diabloti:
czekam :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']Czeeść ziomie :multi::loveu: Co u was słychać?

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz014.jpg
Wiesz co... ja to w końcu do TOZu zgłoszę :mad: znowuś przyfasoliła Gramciowi w jego biedny kinolek :roll::mad:
u nas po staremu : P pańcia chora :diabloti: grami spał do 14, spałby dłużej tylko go obudziłam do klikania : P on jest taki grzeczny jak ja się źle czuję :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']u nas po staremu : P pańcia chora :diabloti: grami spał do 14, spałby dłużej tylko go obudziłam do klikania : P on jest taki grzeczny jak ja się źle czuję :loveu:
Moja biedna Tinkusia:calus:

:evil_lol::evil_lol:

Widziałam słitaśne fotki na poprzedniej stronie!!!! :diabloti:

:evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):

a później jej bronił przed jakimś psem :mdleje:

Toż mówiłam - jak typowy facet... :evil_lol: Bo jak facet miałby się nie popisywać, jaki on dzielny, waleczny i jak nas będzie bronił :lol:...

Posted

[quote name='basia bonnie']Moja biedna Tinkusia:calus:

Widziałam słitaśne fotki na poprzedniej stronie!!!! :diabloti:

:evil_lol:

a mojej nikt nie widział :placz:

:loveu::diabloti:
[quote name='bonsai_88']Gram się zachowuje jak typowy facet przy typowej kobiecie :evil_lol:
a później jej bronił przed jakimś psem :mdleje:
[quote name='Russellka']No to Gramciu nas przebił, Koda chyba tylko do 13 leżała kiedyś, dłużej nie wytrzymała :evil_lol::diabloti:
po klikaniu spał dalej :evil_lol::loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Toż mówiłam - jak typowy facet... :evil_lol: Bo jak facet miałby się nie popisywać, jaki on dzielny, waleczny i jak nas będzie bronił :lol:...

dokładnie- ale obdarzyłam go kantarkiem i już był grzeczny : P

Posted

[quote name='Dozia_13']Hejka... :buzi: Co u was słychać? Jejciu jak ten spacerek dawno było po świętach trzeba go powtórzyć, ale tak już na 100%;)

ja chora jestem ;) no miałyśmy się już ze dwa razy spotkać :diabloti: nie wiem tylko jak to będzie, bo ma iza od luny przyjechać, a ja pewnie będę dom nowy sprzątać :razz:

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz051.jpg jaki poczochraniec :evil_lol::evil_lol: