Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Bzikowa']no z jaką dramaturgią on zdycha! :evil_lol: odrzucanie łebka mistrz :loveu: a twoje komentarze mnie zabijają... "no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol:[/quote] prawda? urodzony aktor:loveu::evil_lol::evil_lol: eee, moje komentarze, on jest lepszy : P [quote name='Czarna_Owieczka']Super Grami :loveu:[/quote] :evil_lol: [quote name='Russellka']Ale boskie :loveu::evil_lol: komentarz genialny... ale sie zaczęłam ryć jak to zobaczyłam :turn-l::D[/quote] :evil_lol: ja się też ryłam, ale z psa : P z resztą słychać trochę : P starałam się być cicho:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 wytrzymałem 2 minuty:diabloti: [quote name='Bzikowa']"no co się tak miotasz, przecież zdechłeś!" :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: haha dobre:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']wytrzymałem 2 minuty:diabloti: [/quote] dobry jesteś :diabloti: ja wytrzymałam jedną :evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Bzikowa']oj ciii, bo mi pies popadnie w kompleksy :evil_lol: cziłkę? :roflt: nie wyobrażam sobie Was razem - Ty, Su i ... mała słodka cziłałka... :evilbat:[/QUOTE] źle nas oceniasz:evilbat: my jesteśmy miłe i słodkie o! :cool3: Tinka czaaaad, musze z Su zrobić cuś takiego:lol: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]że też on Ci jeszcze tak na serio nie zdechł...tak psa wymęczyć... :evil_lol: ciekawe czy staffika by się tak dało nauczyć :lol: [/B][/COLOR] Quote
NightQueen Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 widziałam filmik :roflt::roflt::roflt: Gram jak na umarłego nie źle się miota :evil_lol: i to odwijanie głowy w tył :evil_lol: Moli też robi zdechłego psa ale wygląda to inaczej, na komendę pada na bok, ale zostaje na boku, nie odwija się na plecy. A jak uczyłam tego mojego spanielka Lackiego to przylegałam go bo nie wiedział o co chodzi :evil_lol: wszystko mu nieruchomiałam tylko ogon zostawał więc to był zdechnięty pies z wesołym ogonkiem zawsze :evil_lol: Quote
infers Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jak Ty go teo nauczylas?:mdleje::loveu: też chcem tak maciorke nauczyć:placz::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='infers1995'] też chcem tak maciorke nauczyć:placz::evil_lol:[/QUOTE] ona to będzie się przelewać z boku na bok:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']źle nas oceniasz:evilbat: my jesteśmy miłe i słodkie o! :cool3: Tinka czaaaad, musze z Su zrobić cuś takiego:lol:[/quote] ty z irokezem i su ze swoją russelowością:loveu::diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]że też on Ci jeszcze tak na serio nie zdechł...tak psa wymęczyć... :evil_lol: ciekawe czy staffika by się tak dało nauczyć :lol: [/B][/COLOR][/quote] wymęczyć? dla niego to sama radość :evil_lol: jak nie udaje że zdechł to ogon lata na wszytskie strony : P bo jak jest zdechnięty to przecież ma się nie ruszać, nie:cool1: pewnie, wszystko się da :evil_lol: ja najpierw nauczyłam turlania, zdechł pies jakoś samo wyszło :diabloti: [quote name='smallpati']widziałam filmik :roflt::roflt: Gram jak na umarłego nie źle się miota :evil_lol: i to odwijanie głowy w tył :evil_lol: Moli też robi zdechłego psa ale wygląda to inaczej, na komendę pada na bok, ale zostaje na boku, nie odwija się na plecy. A jak uczyłam tego mojego spanielka Lackiego to przylegałam go bo nie wiedział o co chodzi :evil_lol: wszystko mu nieruchomiałam tylko ogon zostawał więc to był zdechnięty pies z wesołym ogonkiem zawsze :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: a ten nieruchomieje cały:cool1: [quote name='Iza.']Obejrzałam i padłam :evil_lol:[/quote] co wy wszyscy tak :evil_lol: [quote name='infers1995']Jak Ty go teo nauczylas?:mdleje::loveu: też chcem tak maciorke nauczyć:placz::evil_lol:[/quote] napisałam wyżej, a poza tym: [quote name='LeCoyotte']ona to będzie się przelewać z boku na bok:evil_lol:[/quote] nic dodać nic ująć:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [QUOTE]a ten nieruchomieje cały:cool1:[/QUOTE] a to miotanie to co :evil_lol: Quote
Olusia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Super filmik :loveu::p "Co tak zesztywniałeś?" :evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Buahahhhha kocham Twoje filmy ! :loveu::evil_lol: "grami, dajesz.. !" :eviltong: "spadaj, turlaj.. !" :-o:loveu: no i wymiatające "co sie tak miotasz, przecież zdechłeś !" :mdleje: Aaaaa dobra kobieto wstawisz galiński film na utube bo ja nie umiem :placz: Quote
aleb Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Haha, ale on to świetnie robi :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='smallpati']a to miotanie to co :evil_lol:[/quote] miota się jak nie wie co ma zrobić :evil_lol: [quote name='Olusia']Super filmik :loveu::p "Co tak zesztywniałeś?" :evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Justa']Buahahhhha kocham Twoje filmy ! :loveu::evil_lol: "grami, dajesz.. !" :eviltong: "spadaj, turlaj.. !" :-o:loveu: no i wymiatające "co sie tak miotasz, przecież zdechłeś !" :mdleje: Aaaaa dobra kobieto wstawisz galiński film na utube bo ja nie umiem :placz:[/quote] :evil_lol::evil_lol: spadaj jest jak się nadmiernie rozochoci :diabloti: załóż sobie konto na photobuckecie, można wrzucać i zdjęcia i filmy ;) tam już chyba będziesz widziała jak :diabloti: w te samo miejsce wrzucasz i to i to;) [quote name='aleb']Haha, ale on to świetnie robi :evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu: Quote
infers Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Świnka i tak komenda jest niekompatybilna:loveu::diabloti: Ale ja się nie poddam, Gram umięę, a ona nie?!:diabloti::mad: Quote
WŁADCZYNI Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ja chyba zaczne od radykalnego holdingu - przykleje taśmą do podłogi i będę nagradzać bo ta wydra nie ma opcji 'stand by':mad: Quote
Unbelievable Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='infers1995']Świnka i tak komenda jest niekompatybilna:loveu::diabloti: Ale ja się nie poddam, Gram umięę, a ona nie?!:diabloti::mad:[/quote] :evil_lol::evil_lol: zazdrośnik :diabloti: [quote name='WŁADCZYNI']ja chyba zaczne od radykalnego holdingu - przykleje taśmą do podłogi i będę nagradzać bo ta wydra nie ma opcji 'stand by':mad:[/quote] ja grama jednym krzyknięciem uspokoić potrafię :cool1: Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [QUOTE]ja grama jednym krzyknięciem uspokoić potrafię :cool1:[/QUOTE] Taaaa widać po jego wzroku na bannerze :cool::evil_lol: Quote
Iza. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Russellka']Taaaa widać po jego wzroku na bannerze :cool::evil_lol:[/quote] Toś jej dowaliła :evil_lol: A w ogóle to witaj Martyno :cool3: Quote
Unbelievable Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Russellka']Taaaa widać po jego wzroku na bannerze :cool::evil_lol:[/quote] oh tak, ten wzrok skrzywdzonego pieska :loveu::loveu::diabloti: [quote name='Iza.']Toś jej dowaliła :evil_lol: A w ogóle to witaj Martyno :cool3:[/quote] :evil_lol: cześć cześć :cool3: Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=Navy][B]Witojcie :multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
Unbelievable Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Domka_Czika']Czego ty psu zyczysz ? :evil_lol::loveu:[/quote] wszystkiego co najlepsze :diabloti: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witojcie :multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] oo, kto tu zawitał :diabloti::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Tinka:)'] oo, kto tu zawitał :diabloti::loveu::loveu:[/quote] Kto? :cool1::p Quote
Recommended Posts