Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Ale macie super banerek :loveu:[/quote]
dzięki :loveu: w sumie to on przez przypadek jest- podobały mi się na zdjęciu oczy, ale reszta nie : P

[quote name='basia bonnie']Też to zauważyłam:loveu: Gram ma takie oczy, jakby Tinka dopiero co go zbiła:loveu:[/quote]
fajnie :loveu::loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Też to zauważyłam:loveu: Gram ma takie oczy, jakby Tinka dopiero co go zbiła:loveu:[/QUOTE]

Nieeee, to wyraz pyska Grama po tej zabawie :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']a potem mi:cool1: :evil_lol: strasznie ostatnio gryzie jak się z nim szarpię :razz: bo musicie wiedzieć, że nasze zabawy polegają na tym, że ja go ''biję'' a on mnie gryzie i zaczepia pazurami:evil_lol:

a łańcuchy są najfajniejsze:loveu::evil_lol:[/QUOTE]

hehe też sie podobnie 'bawimy' z Sambą, tylko wg niej zabawa jest fajna jeżeli ona trzyma w zębach zabawkę (głównie piłkę) a zamiast gryźć to dziobie nosem:diabloti: a ile dźwięków przy tym wydaje:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Nieeee, to wyraz pyska Grama po tej zabawie :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::loveu: :diabloti:

[quote name='Russellka']Nie, to wyraz pyska: "Mamo, ale ja wcale nie śmierdzę, nie wykąpiesz mnie, dobra?" :evil_lol::lol:
A tak wogóle to suparastowy :loveu:[/quote]
teraz by mu się przydało- poszłam z nim na pola i... nie, nie wytarzał się w gie :diabloti: ale szalał między tymi okropnymi trawami, no i jest tak usyfiony, cały w jakichś pyłkach :mdleje: i śmierdzi jak cholera:diabloti:

i prawie idealnie się mnie dzisiaj słuchał:loveu: jak nigdy- taki grzeczny:loveu: i nawet na polu zrobił slalom między nogami i turlanie i w ogóle... ciekawe kiedy mu się znudzi:evil_lol:

wzięłam aparat, ale oczywiście rozładował się zanim zrobiłam jakiekolwiek zdjęcie:cool1: za to mam chyba parę w wersji komórkowej i filmik jak Grami lata za trawą : P

[quote name='LeCoyotte']hehe też sie podobnie 'bawimy' z Sambą, tylko wg niej zabawa jest fajna jeżeli ona trzyma w zębach zabawkę (głównie piłkę) a zamiast gryźć to dziobie nosem:diabloti: a ile dźwięków przy tym wydaje:evil_lol:[/quote] tak też jest :evil_lol: czasem :evil_lol: ale nie piłka, tylko wyżuta szmatka :cool1:

Posted

Oooo poka foty i filmik! :loveu:

[COLOR="LightBlue"][SIZE="1"]Grami nie obawiaj się! Kiedy już się włamię do domu Martyny to cię ukradnę, żeby nie mogła cię wykąpać. I powiem w domu, że to bigl :evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka']a co Ty za konia masz na bannerze dla odmiany :razz:[/quote]
fajny, nie? :loveu: sąsiada :razz::diabloti:
[quote name='Russellka']Oooo poka foty i filmik! :loveu:

[COLOR=LightBlue][SIZE=1]Grami nie obawiaj się! Kiedy już się włamię do domu Martyny to cię ukradnę, żeby nie mogła cię wykąpać. I powiem w domu, że to bigl :evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/quote]
jesteś tego pewna? : P

[SIZE=1][COLOR=LightBlue]ożesz ty:mad:[/COLOR][/SIZE]:diabloti:

Posted

odbiło mi do reszty :evil_lol:
zapisuje się na taniec znów :eviltong: tylko na hip-hop albo dance4fun :evil_lol: jeszcze nie zdecydowałyśmy, bo ide z koleżanką, pewnie w Krakowskiej szkole, tylko nie wiem w której będą jeszcze miejsca, ja bym chciała w Shock Mode :loveu::loveu: tam uczą ludzie z YCD :loveu:

Posted

[quote name='infers1995']Martynka, nie ma czasu bo jest "chora", a ja jej robię psp:cool1::diabloti:[/quote]
:loveu:
[quote name='smallpati']odbiło mi do reszty :evil_lol:
zapisuje się na taniec znów :eviltong: tylko na hip-hop albo dance4fun :evil_lol: jeszcze nie zdecydowałyśmy, bo ide z koleżanką, pewnie w Krakowskiej szkole, tylko nie wiem w której będą jeszcze miejsca, ja bym chciała w Shock Mode :loveu::loveu: tam uczą ludzie z YCD :loveu:[/quote]
stara i goopia:diabloti:

jacy ludzie? powiem ci czy warto : P

[quote name='Russellka']Oczywiście jestem tego pewna w 100% :diabloti: Nic mnie już nie zaskoczy :evil_lol:[/quote]
jesteś tego pewna? :evil_lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']Ale się tanecznie tu u was zrobiło :cool3:[/quote]

[quote name='smallpati']tu tak zawsze :evil_lol:[/quote]
to jest to co tygryski lubią najbardziej:loveu: :diabloti:
[quote name='agnethka']nooo...fajny, fajny ;)[/quote]
:loveu:
[quote name='Bzikowa']hej dżakusie :lol:
ja wreszcie przybyłam a tu oczywiście fotek braaak :roll:

wrzuć coś kobieto ;)[/quote]
cześć łestiki:diabloti:

zaraz wrzucę starocie sprzed tygodnia ;)

Posted

[QUOTE]stara i goopia:diabloti:

jacy ludzie? powiem ci czy warto : P[/QUOTE]

heeh :evil_lol::evil_lol:

yyy w shockmode jest [SIZE=2]Andrzej Starowicz i[/SIZE][SIZE=2] Mariusz Jasuwienas (Mario)[/SIZE][SIZE=2] i Andy Ninvalle :loveu: ale on nie z YCD, w shockmode na warsztatach była[/SIZE][SIZE=2] Khady Thiam :evil_lol: [/SIZE][SIZE=2] a zastanawiam się nad Tychami jeszcze bo bliżej, tam uczy Tito z I edycji :loveu::loveu:

tylko nie wiem jeszcze co chce tańczyć,
[/SIZE]

Posted

[quote name='smallpati']heeh :evil_lol::evil_lol:

yyy w shockmode jest [SIZE=2]Andrzej Starowicz i[/SIZE][SIZE=2] Mariusz Jasuwienas (Mario)[/SIZE][SIZE=2] i Andy Ninvalle :loveu: ale on nie z YCD, w shockmode na warsztatach była[/SIZE][SIZE=2] Khady Thiam :evil_lol: [/SIZE][SIZE=2] a zastanawiam się nad Tychami jeszcze bo bliżej, tam uczy Tito z I edycji :loveu::loveu:

tylko nie wiem jeszcze co chce tańczyć,
[/SIZE][/quote]
skoro nie wiesz no to... :diabloti:ale wiesz co, musisz zobaczyć gdzie trenerzy ci bardziej odpowiadają ;) bo to, że jest z YCD wcale nie znaczy że dobrze uczy:razz:

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070477.jpg[/IMG]
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070482.jpg[/IMG]
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070483.jpg[/IMG]
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070484.jpg[/IMG]
straszne są te zdjęcia :mdleje:

Posted

jaka melancholia :razz:
nie no, świetne są, mają klimacik :loveu:

[url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070477.jpg[/url]
zjeść... czy nie zjeść, oto jest pytanie

i to przeciąganko :loveu:

Posted

tzn mniej więcej wiem co chce tańczyć tylko się jeszcze waham, wiesz przejść z latyny na współczesny to nie tak łatwo ;)
Wiem że to że byli w YCD nie znaczy że dobrze uczą, ale podobało mi się jak tańczyli, zwłaszcza Tito :loveu: oczywiście wolałabym żeby mnie uczył Roofi :loveu::loveu: ale nie ma takiej opcji więc... się zastanawiam

PRZEPALENIA :mad::mad:

Posted

[quote name='Bzikowa']jaka melancholia :razz:
nie no, świetne są, mają klimacik :loveu:

[URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070477.jpg[/URL]
zjeść... czy nie zjeść, oto jest pytanie

i to przeciąganko :loveu:[/quote]
a weź, nawet na bw nie umiem zdjęcia przerobić :evil_lol: wyszło szaro i nijako:cool1:
[quote name='smallpati']tzn mniej więcej wiem co chce tańczyć tylko się jeszcze waham, wiesz przejść z latyny na współczesny to nie tak łatwo ;)
Wiem że to że byli w YCD nie znaczy że dobrze uczą, ale podobało mi się jak tańczyli, zwłaszcza Tito :loveu: oczywiście wolałabym żeby mnie uczył Roofi :loveu::loveu: ale nie ma takiej opcji więc... się zastanawiam

PRZEPALENIA :mad::mad:[/quote]
roofi tańczy cały czas nie swoje układy :evil_lol: ja nie chciałabym się u niego uczyć, dla mnie jest już mocno tandetny ;)

nie da się nie przepalić białego tak, żeby rude było widać :cool1:

Posted

Jak nie tańczy swojej choreografii jak tak, widziałam go już w akcji do piosenki którą mu wybrali, podoba mi się jego styl i chciałabym żeby mnie uczył :loveu:

co do zdjęć, owszem da się, ja tego robić nie umiem ale da się :evil_lol:

Posted

przeprasza, że się tu wcinam w dyskusję o tańcu :diabloti:

to ja chyba nie będę u siebie w ogóle fotek wklejać, [U]wszystkie[/U] są porozmazywane , za ciemne/jasne , przepalone itd :evil_lol:
no chyba, że takie które robił ktoś inny, np z zawodów, to co innego ;)

także nie marudź bo mnie w kompleksy wpędzasz :cool1::eviltong: