Unbelievable Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='infers1995']Jak lans się udał, Madonno?:razz::diabloti:[/quote] nie : P [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]i 10 znakuf. [/COLOR][/SIZE] Quote
agnethka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 cześć [COLOR=Red][B][SIZE=7]MAŁA[/SIZE][/B][/COLOR] :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='agnethka']cześć [COLOR=Red][B][SIZE=7]MAŁA[/SIZE][/B][/COLOR] :diabloti:[/quote] cze:diabloti: [quote name='Russellka']Witanko :evil_lol:[/quote] hejkaaaaa!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='infers1995']Dawaj zdjęcia!:diabloti:[/quote] nimo:cool1: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ciesze sie ze Beagle sie Twoj podoba na rysunku :) i ze juz masz go w posiadaniu :loveu: ja siedze zawsze swoja odsiadke.. do 22 :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='betty_labrador']ciesze sie ze Beagle sie Twoj podoba na rysunku :) i ze juz masz go w posiadaniu :loveu: ja siedze zawsze swoja odsiadke.. do 22 :evil_lol:[/quote] ładnego mam bigla:loveu: przed chwilą jakaś dziewczyna na innym forum spytała się czy to jack russell : O pochwaliłam ją, że jest jedną z niewielu która rozpoznała mojego psa :loveu::evil_lol: to gdzie ty siedzisz maupo?:razz: Quote
infers Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='betty_labrador']ciesze sie ze Beagle sie Twoj podoba na rysunku :) i ze juz masz go w posiadaniu :loveu: ja siedze zawsze swoja odsiadke.. do 22 :evil_lol:[/QUOTE] Hihi twój bigielek jest boski:diabloti::evilbat: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Tinka:)']ładnego mam bigla:loveu: przed chwilą jakaś dziewczyna na innym forum spytała się czy to jack russell : O pochwaliłam ją, że jest jedną z niewielu która rozpoznała mojego psa :loveu::evil_lol: to gdzie ty siedzisz maupo?:razz:[/quote] wow, no widzisz, mądrzy sie zdarzaja :eviltong: dziecko drogie dzis mam wolne , ot co :P Quote
Russellka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Łaaaa :-o ja to nawt nie śnię, żeby ktoś się spytał o mojego kundla czy to Parson Russell, zawsze jest " Ooooo jaki ładny foks terierek " :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='betty_labrador']wow, no widzisz, mądrzy sie zdarzaja :eviltong: dziecko drogie dzis mam wolne , ot co :P[/quote] czasem:evil_lol: a to psikus:diabloti: [quote name='Russellka']Łaaaa :-o ja to nawt nie śnię, żeby ktoś się spytał o mojego kundla czy to Parson Russell, zawsze jest " Ooooo jaki ładny foks terierek " :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: u mnie jest bigiel:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Tinka:)'] :evil_lol::evil_lol: u mnie jest bigiel:cool1:[/quote] Naklej mu kartkę na ogon "Nie jestem beagle" :cool3: Quote
betty_labrador Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 albo naklej mu kartke, jestem agresywnym beaglem :eviltong: Quote
Apbt_sól Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 naklej mu: K*** nie jestem beaglem :razz: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 ostatnia wersja najbardziej mi sie podoba:evil_lol: ale było by: [COLOR=Magenta][B][SIZE=5]NIE[/SIZE][/B][/COLOR] [B]jestem[/B] k****: -dalmatyńczykiem -biglem(bo ludzie jak zobaczą nazwę beagle to zgłupieją:razz:) -szczeniakiem (dzisiaj w lecznicy znowu było: to jakaś rasa? my mamy podobnego ale nasz mały zostanie a ten pewnie jeszcze rośnie? :mdleje: ) -amstafem -pitbulem -psem z zapałek:diabloti: -tym groźnym -FOKSTERIEREM!!!!!!!!!! Quote
agnethka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 cze...widzę, że ostrzygłaś w końcu tego yorczka z atavarka :diabloti: Quote
Russellka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Tinka:)']ostatnia wersja najbardziej mi sie podoba:evil_lol: ale było by: [COLOR=Magenta][B][SIZE=5]NIE[/SIZE][/B][/COLOR] [B]jestem[/B] k****: -dalmatyńczykiem -biglem(bo ludzie jak zobaczą nazwę beagle to zgłupieją:razz:) -szczeniakiem (dzisiaj w lecznicy znowu było: to jakaś rasa? my mamy podobnego ale nasz mały zostanie a ten pewnie jeszcze rośnie? :mdleje: ) -amstafem -pitbulem -psem z zapałek:diabloti: -tym groźnym -FOKSTERIEREM!!!!!!!!!![/QUOTE] Ciesz się, że jeszcze wyżłem nie był, moja już to zaliczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='agnethka']cze...widzę, że ostrzygłaś w końcu tego yorczka z atavarka :diabloti:[/quote] noo, nie chciało mi się go czesać:cool1: [quote name='Russellka']Ciesz się, że jeszcze wyżłem nie był, moja już to zaliczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ale ten Grami wielofunkcyjny, może być chyba wszystkimi rasami - do wyboru do koloru, co się komu wymarzy :lol::evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Słodki szczeniaczek beagle w łateczki:diabloti: nienawidze takich komentarzy, ale chyba się teraz boją ludzie do mnie odzywać - bo mam irokeza na łbie:cool3: Quote
betty_labrador Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 przyznajcie wreszcie-macie mieszance w typie różnych ras :eviltong: Quote
infers Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ładnego masz kundelka siostra:loveu::diabloti: Quote
agnethka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cześć Tinka dzięki za koopa....ale następnym razem kopcie w samochód, żeby się nie zepsuł :roll: Quote
Recommended Posts