Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']dzięki piękne ;)[/quote]
nie ma za co, naprawdę ;) nikt nic nie pisze jak narazie...

[quote name='Czarna_Owieczka']Hej :cool3: :lol:[/quote]
cze:diabloti:

Grami dzisiaj przespał pół dnia :mdleje: znaczy zaczyna się zima...:roll:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Trzeba czapkę nosić :razz:[/quote]
nie noszę czapek raczej:diabloti:
chyba że sobie jakąś fajną w końcu kupię:razz:

wiecie co... nagrywali nasz występ ten przed YCD... jest relacja w internecie, pokazane jak oni tańczyli, nawet jak dzieciaki śpiewały...a nas nie ma, za to 10min trialu rowerami :angryy::angryy: nosz kurrde... teraz oglądam drugi, z innej imprezy, może na nim będziemy...:cool1:

edit: nie ma.. jak my tańczymy robią jakieś wywiady... :roll:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie noszę czapek raczej:diabloti:
chyba że sobie jakąś fajną w końcu kupię:razz:

wiecie co... nagrywali nasz występ ten przed YCD... jest relacja w internecie, pokazane jak oni tańczyli, nawet jak dzieciaki śpiewały...a nas nie ma, za to 10min trialu rowerami :angryy::angryy: nosz kurrde... teraz oglądam drugi, z innej imprezy, może na nim będziemy...:cool1:

edit: nie ma.. jak my tańczymy robią jakieś wywiady... :roll:[/QUOTE]

Biedna kizia-mizia :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie ma za co, naprawdę ;) nikt nic nie pisze jak narazie...
[/quote]

będę w szoku jak ktoś, coś napisze :roll:

dawaj foto Grama i chodź do nas, bo Cie dawno nie było :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']będę w szoku jak ktoś, coś napisze :roll:

dawaj foto Grama i chodź do nas, bo Cie dawno nie było :diabloti:[/quote]
:razz:

nima foto Grama:cool1:
aparat ded- nowe, naładowane baterie starczają mu na obejrzenie lub zrobienie paru zdjęć:cool1:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']:p

Dzisiaj w radiu było (jakiś prezenter wspominał) że zapowiadają na październik śnieg :roll: brrrr.....[/QUOTE]

a tam w październiku - już jutro ma padać na południu :diabloti:

Posted

Ziiiimno na dworze jak nie wiem :shake: Ale u nas na dogo zawsze ciepło :evil_lol: Jak ja dawno nie byłam u grama :-o Ale mam usprawiedliwienie bo wyjeżdżałam :eviltong: A Gramik na wystawie sliczny widać go bardziej na fotach innych niż moich, ale ostrzegałam :D Pozdrowionka! :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']:razz:

nima foto Grama:cool1:
aparat ded- nowe, naładowane baterie starczają mu na obejrzenie lub zrobienie paru zdjęć:cool1:[/QUOTE]

To nie aparat tylko baterie chyba, że w innym aparacie sprawdzałaś te same baterie:cool1:

Posted

[quote name='Justa']a tam w październiku - już jutro ma padać na południu :diabloti:[/quote]oby nie:placz: bo znowu będzie tłuczenie się autobusem:placz:

[quote name='Russellka']Ziiiimno na dworze jak nie wiem :shake: Ale u nas na dogo zawsze ciepło :evil_lol: Jak ja dawno nie byłam u grama :-o Ale mam usprawiedliwienie bo wyjeżdżałam :eviltong: A Gramik na wystawie sliczny widać go bardziej na fotach innych niż moich, ale ostrzegałam :D Pozdrowionka! :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol:

no właśnie:mad: Gramik na wystawie sierota, ot co:cool1:

[quote name='infers1995']To nie aparat tylko baterie chyba, że w innym aparacie sprawdzałaś te same baterie:cool1:[/quote]
3 pary baterii nie działały, nowych/naładowanych sprawdzanych gdzie indziej:cool1:

[quote name='alive']niezły przystojniaczek :cool3:
[URL]http://images34.fotosik.pl/266/00ba9ec854b3853emed.jpg[/URL][/quote]
dziękujemy:cool3:
ale kątowanie to on ma słabiutkie:shake:

Posted

[quote name='Justa']a tam w październiku - już jutro ma padać na południu :diabloti:[/QUOTE]

ja też się juz nie mogę śniegu doczekać:p:eviltong: jak ma padać to niech spadnie teraz, i zaraz niech znika:diabloti: