agnethka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Tinka:)']Agnethka- odebrane i zaraz po tym zrobione ale sie pochwalic zapomnialam :p[/quote] dzięki piękne ;) Quote
Unbelievable Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='agnethka']dzięki piękne ;)[/quote] nie ma za co, naprawdę ;) nikt nic nie pisze jak narazie... [quote name='Czarna_Owieczka']Hej :cool3: :lol:[/quote] cze:diabloti: Grami dzisiaj przespał pół dnia :mdleje: znaczy zaczyna się zima...:roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Tinka:)'] cze:diabloti: Grami dzisiaj przespał pół dnia :mdleje: znaczy zaczyna się zima...:roll:[/quote] :p Dzisiaj w radiu było (jakiś prezenter wspominał) że zapowiadają na październik śnieg :roll: brrrr..... Quote
Unbelievable Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka'] Dzisiaj w radiu było (jakiś prezenter wspominał) że zapowiadają na październik śnieg :roll: brrrr.....[/quote] masakra jakaś, ja już się z zimna trzęsę:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Tinka:)']masakra jakaś, ja już się z zimna trzęsę:cool1:[/quote] Trzeba czapkę nosić :razz: Quote
Unbelievable Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Trzeba czapkę nosić :razz:[/quote] nie noszę czapek raczej:diabloti: chyba że sobie jakąś fajną w końcu kupię:razz: wiecie co... nagrywali nasz występ ten przed YCD... jest relacja w internecie, pokazane jak oni tańczyli, nawet jak dzieciaki śpiewały...a nas nie ma, za to 10min trialu rowerami :angryy::angryy: nosz kurrde... teraz oglądam drugi, z innej imprezy, może na nim będziemy...:cool1: edit: nie ma.. jak my tańczymy robią jakieś wywiady... :roll: Quote
infers Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Tinka:)']nie noszę czapek raczej:diabloti: chyba że sobie jakąś fajną w końcu kupię:razz: wiecie co... nagrywali nasz występ ten przed YCD... jest relacja w internecie, pokazane jak oni tańczyli, nawet jak dzieciaki śpiewały...a nas nie ma, za to 10min trialu rowerami :angryy::angryy: nosz kurrde... teraz oglądam drugi, z innej imprezy, może na nim będziemy...:cool1: edit: nie ma.. jak my tańczymy robią jakieś wywiady... :roll:[/QUOTE] Biedna kizia-mizia :diabloti: Quote
agnethka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Tinka:)']nie ma za co, naprawdę ;) nikt nic nie pisze jak narazie... [/quote] będę w szoku jak ktoś, coś napisze :roll: dawaj foto Grama i chodź do nas, bo Cie dawno nie było :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='agnethka']będę w szoku jak ktoś, coś napisze :roll: dawaj foto Grama i chodź do nas, bo Cie dawno nie było :diabloti:[/quote] :razz: nima foto Grama:cool1: aparat ded- nowe, naładowane baterie starczają mu na obejrzenie lub zrobienie paru zdjęć:cool1: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']:p Dzisiaj w radiu było (jakiś prezenter wspominał) że zapowiadają na październik śnieg :roll: brrrr.....[/QUOTE] a tam w październiku - już jutro ma padać na południu :diabloti: Quote
Russellka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ziiiimno na dworze jak nie wiem :shake: Ale u nas na dogo zawsze ciepło :evil_lol: Jak ja dawno nie byłam u grama :-o Ale mam usprawiedliwienie bo wyjeżdżałam :eviltong: A Gramik na wystawie sliczny widać go bardziej na fotach innych niż moich, ale ostrzegałam :D Pozdrowionka! :loveu: Quote
infers Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Tinka:)']:razz: nima foto Grama:cool1: aparat ded- nowe, naładowane baterie starczają mu na obejrzenie lub zrobienie paru zdjęć:cool1:[/QUOTE] To nie aparat tylko baterie chyba, że w innym aparacie sprawdzałaś te same baterie:cool1: Quote
alive Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 niezły przystojniaczek :cool3: [url]http://images34.fotosik.pl/266/00ba9ec854b3853emed.jpg[/url] Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Justa']a tam w październiku - już jutro ma padać na południu :diabloti:[/quote]oby nie:placz: bo znowu będzie tłuczenie się autobusem:placz: [quote name='Russellka']Ziiiimno na dworze jak nie wiem :shake: Ale u nas na dogo zawsze ciepło :evil_lol: Jak ja dawno nie byłam u grama :-o Ale mam usprawiedliwienie bo wyjeżdżałam :eviltong: A Gramik na wystawie sliczny widać go bardziej na fotach innych niż moich, ale ostrzegałam :D Pozdrowionka! :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol: no właśnie:mad: Gramik na wystawie sierota, ot co:cool1: [quote name='infers1995']To nie aparat tylko baterie chyba, że w innym aparacie sprawdzałaś te same baterie:cool1:[/quote] 3 pary baterii nie działały, nowych/naładowanych sprawdzanych gdzie indziej:cool1: [quote name='alive']niezły przystojniaczek :cool3: [URL]http://images34.fotosik.pl/266/00ba9ec854b3853emed.jpg[/URL][/quote] dziękujemy:cool3: ale kątowanie to on ma słabiutkie:shake: Quote
LeCoyotte Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Justa']a tam w październiku - już jutro ma padać na południu :diabloti:[/QUOTE] ja też się juz nie mogę śniegu doczekać:p:eviltong: jak ma padać to niech spadnie teraz, i zaraz niech znika:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='LeCoyotte']ja też się juz nie mogę śniegu doczekać:p:eviltong: jak ma padać to niech spadnie teraz, i zaraz niech znika:diabloti:[/quote] o, i to jest myśl:razz: i niech ciepło będzie:cool1: Quote
infers Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Martyna zepsuła aparata!!!:diabloti: Masz jeszcze olympusa i telefon:eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='infers1995']Martyna zepsuła aparata!!!:diabloti: Masz jeszcze olympusa i telefon:eviltong:[/quote] już wolę telefon niż olympusa :evil_lol: Quote
infers Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Tinka:)']już wolę telefon niż olympusa :evil_lol:[/QUOTE] bo? 10 znaków Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='infers1995']bo? 10 znaków[/quote] bo olympus już nawet nie łapie ostrości z odległości paru metrów:cool1: Quote
infers Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Tinka:)']bo olympus już nawet nie łapie ostrości z odległości paru metrów:cool1:[/QUOTE] Moge Ci sprzedać kodaka:evilbat::evilbat: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='infers1995']Moge Ci sprzedać kodaka:evilbat::evilbat:[/quote] wolę kodaka niż olka :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie gadać tyle tylko dawać foty!:mad::mad: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Mudik']Nie gadać tyle tylko dawać foty!:mad::mad:[/quote] :siara::siara: Quote
Recommended Posts